38 sonunda birliktelik oldu açıkcası ondan sonra sarımsı akıntım oldu her gün, hurma yedim adaçayı içtim dün de ada çayı içip pilates topunda baya hopladım zıpladım sonra aldı beni bir uyku 2 de sancı ile uyandım.
38 sonunda birliktelik oldu açıkcası ondan sonra sarımsı akıntım oldu her gün, hurma yedim adaçayı içtim dün de ada çayı içip pilates topunda baya hopladım zıpladım sonra aldı beni bir uyku 2 de sancı ile uyandım.
Yaa maşallah canım, müsait oldugunda anlatırsan dogum hikayeni benim gibi normal bekleyenlere de moral olur.
Allahım bir ömür saglıkla büyütmeyi nasip etsin sana ve hepimize inşallah
Hareket anında anlık çıkar düşer, eğer sürekli ağrılı bı sancın varsa o ayrı tabi, o zaman da zaten doğum başlamış oluyor genelde. Bnm doğuma gittiğimde bile 100-120 lere cikiyordu yetersiz demişti Dr olan acı hissediyorsn snra geçiyor o şekildeydi
Bende haftaya Çarşamba tekrar gidecem, Dr hazırlıklı gel dedi tabiki çantayı arabada hazır etmek lazım ki bnmki bgn de hazırdı ztn :) dedim çanta aşağıda getireyim mi yok dursun haftaya bakarız duruma dedi
Ya demi değişik bir histir düşününce.
Benim her an kulağım ses de mesela.
Hep tetikteyim, her gece belki bu gece doğururum diye yatıyorum
Planlı olunca başka tatlı bir bekleyiş
kızlar dogumdan sonra, dini bir gelenektir, kulağa ezan okunması ve bebegin isminin okunması. bunu yapmayı düşünüyormusunuz ? Cami imamı bulmak lazım, normalde çok isterim, dini bir gelenektir sonuçta. ama şu corona zamanı nasıl olur bilemiyprum.
kızlar dogumdan sonra, dini bir gelenektir, kulağa ezan okunması ve bebegin isminin okunması. bunu yapmayı düşünüyormusunuz ? Cami imamı bulmak lazım, normalde çok isterim, dini bir gelenektir sonuçta. ama şu corona zamanı nasıl olur bilemiyprum.
Bunun için imam gerekmiyor, çok kez bu isim okuma merasimine denk geldim aileden biri oluyordu hep. Bizde de eşim okuyacak, nasıl yapılması gerekiyor internetten baktı.
Benim bütün yeğenlerime babam okudu, gelenek olmuş artık bizde. imam şart mıdır ki, ilk kez duydum Babam da namazında niyazında sıradan bir vatandaştır :)
İmama gerek yok ki herkes okuyabilir. Bnm büyük kızıma babam, küçüğe dedem okudu. Onlar olmasaydı da eşim okurdu.. abdest alıp ezan okuyacak haciya hocaya gerek bişe değil yani, aileden biri yapar bizde hep. Tercihen abdestli namazli birine okutulur tabi, babanız eşiniz vs okuyabilir..
Ayrıca akíka kurbanı kesmek, bebek 7 günlükken saçının ağırlığı kadar Gr altın ha da gumus gücün neye yetiyorsa vermek, 40 uçurma merasimleri vs ben öyle şeyleri seviyorum diğerlerine yaptım Allah nasip ederse buna da yapcam. Saçını kestimedim ben o zaman hocaya sorup vermiştik 1 Gr bile saç yoktur zaten onda demişti 2.5-3 yaşına kadar kestirmedim kizlarin saçını. Tam 7. Gün kesilmesi çok faydaliymis ama..
Hareket anında anlık çıkar düşer, eğer sürekli ağrılı bı sancın varsa o ayrı tabi, o zaman da zaten doğum başlamış oluyor genelde. Bnm doğuma gittiğimde bile 100-120 lere cikiyordu yetersiz demişti Dr olan acı hissediyorsn snra geçiyor o şekildeydi
Yaa ben de Hiç anlamıyorum şu sancı meselesini, kağıtta 100/60 yazıyordu geçen hafta. Bu hafta da 100/85 yazmış. Bunlar mı sancı, çok cahilce bir soruysa kusura bakmasın kimse