2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
7 si 52 si filan bişi yapmıyorum 40 i da o gelenek hoşuma gidiyor ageica ben tuzlayıp balladim da kızları tabi ki tuza batırıp tutmadım saatlerce 1 taş suya azıcık tuz koyup banyodan önce şurup 2 dk geçmeden yıkadım bal da öyle.. ağzının tadi hep gzl olsn, kocasi o a düşkün olsn ballı olan diye bnmki laf olan torba dolsun misali hoşuma gidiyor böyle şeyler her kahve içmemde de fal kapatırım mesela, inandığım dan mi yok hayır.. açar bakar ay çok harika demek bile yetiyor 6 ay kinasi, yürümeye başlayınca ayağına ip baglayip kesiyorlar falan onları yapmadım fırsat bulursam yaparım belki

Tercih meselesi elbette yavrucum. Senin kızlar kokmicak mı şimdi hiç

3500 gr çıktı kilosu devlet hastanesi ya sezaryen gerekse bile söylememek gibi bir politikaları var bence. Normal dedi. 1 haftada 600 gr almış ablacım nesi normal hayırlısı olsun vajinal doğumdan ümidimi kestim ben bugün

Bazen biraz sapma olabiliyor canim benimde 37 haftada 3.500 cikmisti 39. Haftada 3.700 du...
bugun kontrolum var bakalim kac cikicak
40+0 dan selam olsun

Bugün yarın doğsa 3500 doğar, cok uçuk değil bence,oğlum 3260 doğmuştu.
Sezaryana da gün veriyorlar ya canım, nasıl olacak son ana kadar söylemeden...

Oyy maşallah canım.
Senin bebe yerini çok sevmiş desene ❤
Sorma hic cikasi yok
Benim de pek sancim yok sadece karnimda kasilma oluyor, bugun nstye girecegim bakalim ne cikacak
Sanki hic dogurmayacagim boyle hep tasiycam gibi hissediyorum

Herkese günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı 37 haftalık oldum kilosu 2600 olmuş iki haftada 300 gr almış doktorum iyi dedi 11 agustosa gün verdi 37+5 günlük olacağız kilosu kafama takıldı sizce iyi mi

Ben sagma makinasi almadim ama sanirim illa ki lazim oluyor
Bende almadım
Ama en azından manuel pompa da olsa ne kadar geliyor bakmak için iyi olabilir.
Aslında süt azda olsa gerekiyor arttırmak için, bol da olsa gerekiyor önden sağıp tazdiğini azaltmak için.

Hele bir doğsun da alması iki dk lık iş modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…