Bazen biraz sapma olabiliyor canim benimde 37 haftada 3.500 cikmisti 39. Haftada 3.700 du...
bugun kontrolum var bakalim kac cikicak
40+0 dan selam olsun
Sorma hic cikasi yok
Benim de pek sancim yok sadece karnimda kasilma oluyor, bugun nstye girecegim bakalim ne cikacak
Sanki hic dogurmayacagim boyle hep tasiycam gibi hissediyorum
Ben de yerini seven bebeklerin rahatını bozmadigini düşünüyorum arkadaşım var o da çok iyi bir annedir kişilik olarak da rahattır pozitiftir bir şeyi takmaz 41 e kadar rahatindan kipramadi bebe
Herkese günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı 37 haftalık oldum kilosu 2600 olmuş iki haftada 300 gr almış doktorum iyi dedi 11 agustosa gün verdi 37+5 günlük olacağız kilosu kafama takıldı sizce iyi mi
Benim 37. Haftada 2500 gr, minik bebek olacak dedi, hatta ilki ne kadar doğdu dedi o da minik doğmuştu. Kilosuna çok takılmayın toparlıyorlar ama 37+5 sezaryen için biraz erken değil mi, biraz daha dursa biraz daha kilo alsa daha iyi olmaz mı benimkini 20 Ağustos dedi 39+2 olucam
Benim 37. Haftada 2500 gr, minik bebek olacak dedi, hatta ilki ne kadar doğdu dedi o da minik doğmuştu. Kilosuna çok takılmayın toparlıyorlar ama 37+5 sezaryen için biraz erken değil mi, biraz daha dursa biraz daha kilo alsa daha iyi olmaz mı benimkini 20 Ağustos dedi 39+2 olucam
ben şimdiden göğüs ucu kremleri kullanmaya başladım. Daha doğum olmadı ama arkadaşımda benden 1 ay önce başladı geçen hafta doğum yaptı herhangi bir sıkıntı yaşamadı henüz yara flan olmadı. Mustelanın kremini kullanıyoruz ama herhangi bir nemlendirici de olur
Doktorunuz herhangi bir risk gördüyse bu riski almak istemediği için sezeryan demiştir. Bazen kordon dolanma, kaka yapma vb. Riskleri önceden tahmin edebiliyorlar. Doktorunuza güveniyorsanız başkasına gitmeye gerek yok. Tabi içinize kurt düştüyse gidin :)
Benim ilk sezaryenim de 38+6 da olmuştu. Genelde 38 haftayı bekliyorlar ama doktorunuz daha iyi bilir tabi suyu, sancı, açılma miktarı, tansiyon, şeker hastalığı vs bir çok parametreye bakıyorlardır, bazen büyüme gelişme durunca da alıyorlar erken olsa bile ama sizinki 300 gr da almış büyümüş bu süreçte, belki ikinci bir görüş almak faydalı olabilir
Evet canım nişan o. İlle kıpkırmızı kan gelmesi gerekmiyor. Benimde ilk kızımda öle akıntıyla karışık pembemsi kan gelmişti. Nişanmış hastaneye gittim doğum yaptım.
Herkese günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı 37 haftalık oldum kilosu 2600 olmuş iki haftada 300 gr almış doktorum iyi dedi 11 agustosa gün verdi 37+5 günlük olacağız kilosu kafama takıldı sizce iyi mi
37 haftada 2650 idik 38+4 te 2730 doğdu bizimki.
Bayramda paso yedim dedim 3olmustur rahat ama olmadı.kizimda bu kiloda dogmustu.ne yapsanda kilo değişmiyor cidden çok güzel beslendim.
Bende haftaya Çarşamba tekrar gidecem, Dr hazırlıklı gel dedi tabiki çantayı arabada hazır etmek lazım ki bnmki bgn de hazırdı ztn :) dedim çanta aşağıda getireyim mi yok dursun haftaya bakarız duruma dedi
kızlar dogumdan sonra, dini bir gelenektir, kulağa ezan okunması ve bebegin isminin okunması. bunu yapmayı düşünüyormusunuz ? Cami imamı bulmak lazım, normalde çok isterim, dini bir gelenektir sonuçta. ama şu corona zamanı nasıl olur bilemiyprum.
İmam olmasına gerek yok. Bilen birisi yapabilir. Hatta bu şeylere çok önem vermeyen bi arkadaşıma ben demiştim, geliyim de çocuğu ezanlayım diye benim iki kızımı babam ezanlamıştı. Bilmesi yeter. Çok da yabancıyı sokmamakta fayda var şu günlerde
Canım eşyalar taşındı evet ama yerleşme olayı zorluyo. Şu an her yer koli dolu uzun atlama yapıyoruz ihtiyaç hasıl oldukça kolileri deşiyoruz ben yavaş yavaş gardolapları sildim ama yerleştirmedim. Hiiiç kimse yok. Herkes memlekette. 10 güne kadar dönecekler. O zamana kadar doğurmamaya çalışıcam
3500 gr çıktı kilosu devlet hastanesi ya sezaryen gerekse bile söylememek gibi bir politikaları var bence. Normal dedi. 1 haftada 600 gr almış ablacım nesi normal hayırlısı olsun vajinal doğumdan ümidimi kestim ben bugün
Büyük kızımı 38+ da 3660 normal doğurdum. Şu an sizinki de normal sezeryanlık bir durumu yok ki ekstra bir sorun yoksa korkmayın. Zaten ölçümlerde sapma da oluyor
Canım eşyalar taşındı evet ama yerleşme olayı zorluyo. Şu an her yer koli dolu uzun atlama yapıyoruz ihtiyaç hasıl oldukça kolileri deşiyoruz ben yavaş yavaş gardolapları sildim ama yerleştirmedim. Hiiiç kimse yok. Herkes memlekette. 10 güne kadar dönecekler. O zamana kadar doğurmamaya çalışıcam
Zor canım kolay gelsin bnm de tamamen yerleşmek 1 ayı buldu nerdeye. Evde kimse yokken koliyi tasiyamiyorsun zaten, yerden bişi alman gerekse eğilip alamıyorsun süreç üzüyor öyle olunca yoksa 2 günlük iş.. bı de Ben 34 haftaliktim smdi senin durum daha da zor, kolay gelsin yorma kendino boşver olduğu kadar..
Evet canım nişan o. İlle kıpkırmızı kan gelmesi gerekmiyor. Benimde ilk kızımda öle akıntıyla karışık pembemsi kan gelmişti. Nişanmış hastaneye gittim doğum yaptım.
Kızlar bugün kendi doktorumdan başka bir hastaneye başka doktora gittim, beni görür görmez sen normal doğum yapamazsın boyun çok kısa doktoruna ısrar etme sakın dedi, ben de peki dedim boyum 1,52 benzer boylarda olanımız ve normal doğum yapanımız var mı?