Normal demekki bendeki ağrıda, uzanınca geçiyor. Kendimi biraz yorduğumda eğilip kalktiğimda yada azcik birşey kaldırdiğimda hemen ağrimaya başlıyor.Haftamız aynı sanırım, bende de aynı ağrı var şuan ama gaz sancısı mi diye düşünüyordum
Yok daha neler ; ilk defa duyuyorum boyu kısa diye normal doğum olmama olayını. Benimde senle aynı seviyelerde boyum ve doktorum hic oyle birsey demedi. Normal dogum icin engel hicbirsey yoktu son kontrolde bebis kendini kordona dolamisti onda bile bekleyecegiz 37de cati ve ultrason sonuclarina gore karar veririz dedi.Kızlar bugün kendi doktorumdan başka bir hastaneye başka doktora gittim, beni görür görmez sen normal doğum yapamazsın boyun çok kısa doktoruna ısrar etme sakın dedi, ben de peki dedimboyum 1,52 benzer boylarda olanımız ve normal doğum yapanımız var mı?
Yok daha neler ; ilk defa duyuyorum boyu kısa diye normal doğum olmama olayını. Benimde senle aynı seviyelerde boyum ve doktorum hic oyle birsey demedi. Normal dogum icin engel hicbirsey yoktu son kontrolde bebis kendini kordona dolamisti onda bile bekleyecegiz 37de cati ve ultrason sonuclarina gore karar veririz dedi.
Zaten söyleme tarzı da biraz gülünç geldi bana, bakalım çatı muayenesi ne gösterecek. Onun dediğine göre pelvis kemiklerim yeterince açılamaz.Boyla alakali olamaz ama ya cok sacma eski kadinlar nasil doguruyordu o zaman hepsi 1.70 mibenim kv baya bi kısa mesela kac bilmiyorum ama 5 tane dogurmus normal gayette
Ben 1.55im. Gecen haftalarda Cati muayenemi yapti doktor, sen rahat dogurursun, dedi. Sırf boy etkili degil bence.Kızlar bugün kendi doktorumdan başka bir hastaneye başka doktora gittim, beni görür görmez sen normal doğum yapamazsın boyun çok kısa doktoruna ısrar etme sakın dedi, ben de peki dedimboyum 1,52 benzer boylarda olanımız ve normal doğum yapanımız var mı?
Evet ya. Normalde biterdi ama işte hareket kısıtlı bir de biraz ağrı hissedersem bırakıyorum riske girmiyorum. Kimse yok çocuklar ortada onlar da korkar. Ağır ağır halledicem bakalımZor canım kolay gelsin bnm de tamamen yerleşmek 1 ayı buldu nerdeye. Evde kimse yokken koliyi tasiyamiyorsun zaten, yerden bişi alman gerekse eğilip alamıyorsun süreç üzüyor öyle olunca yoksa 2 günlük iş.. bı de Ben 34 haftaliktim smdi senin durum daha da zor, kolay gelsin yorma kendino boşver olduğu kadar..
Doktorunuz yıllık izne ne zaman çıkıyormuş?Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum alıntı yapmayı bir türlü öğrenemediği için alıntı yapamadım herhangi bir sağlık sorunun yok bebeğin suyu plesantası iyi durumdaymış nst girdim orda da bir şey yok gün verelim dedi doktorum beni bir heyecan şartı zaten öyle deyince 11 Ağustosa gün verdi hem ilk çocuğum da o tarihte doğmuştu günleri bile aynı olucak salı ya denk gelmiş bu yıl istesem tutturamazdım doktoruma 7 aylık olduğun da gitmeye başladım hastası çok var ve hepsi çok memnun sonuç ta bebeği neden erken almak istesin ki diye de düşünüyor değilim bilmiyorum kafam çok karıştı
Bence sezeryan yaptirmak icin bahane aramıs kendine , var öyle doktorlar malesef ya. Neler neler duyuyorum şok oluyorum resmen. Hicbir sebep yokken sezeryan olman lazim diyenler mi, tanidigim doğum yapti biraz zor olmus doğumu doktor masada senin doğurmaya niyetin yok nazlaniyorsun diye cekip gitmiş mesela. Sezeryan işlerine geliyor doktorlarin hem vakit hemde nakit olarak. O yuzden her sekilde sezeryana yonlendirmeue calisiyor kimisi.Zaten söyleme tarzı da biraz gülünç geldi bana, bakalım çatı muayenesi ne gösterecek. Onun dediğine göre pelvis kemiklerim yeterince açılamaz.
Tabi ki planli programli olmak varken,gunduz randevulari sikisacak yada gece tatli uykusundan dogum icin kalkacak,kolay mi...Bence sezeryan yaptirmak icin bahane aramıs kendine , var öyle doktorlar malesef ya. Neler neler duyuyorum şok oluyorum resmen. Hicbir sebep yokken sezeryan olman lazim diyenler mi, tanidigim doğum yapti biraz zor olmus doğumu doktor masada senin doğurmaya niyetin yok nazlaniyorsun diye cekip gitmiş mesela. Sezeryan işlerine geliyor doktorlarin hem vakit hemde nakit olarak. O yuzden her sekilde sezeryana yonlendirmeue calisiyor kimisi.
Takvime gore aramizda 1 gun var benim doktorum 18 Agustosa gun verdi hatta dun 20 mi olsa tarih daha guzel oluyo dedi 20.08.20 olur istersen dedi ay yok dedim 18 iyiCevap veren herkese çok teşekkür ediyorum alıntı yapmayı bir türlü öğrenemediği için alıntı yapamadım herhangi bir sağlık sorunun yok bebeğin suyu plesantası iyi durumdaymış nst girdim orda da bir şey yok gün verelim dedi doktorum beni bir heyecan şartı zaten öyle deyince 11 Ağustosa gün verdi hem ilk çocuğum da o tarihte doğmuştu günleri bile aynı olucak salı ya denk gelmiş bu yıl istesem tutturamazdım doktoruma 7 aylık olduğun da gitmeye başladım hastası çok var ve hepsi çok memnun sonuç ta bebeği neden erken almak istesin ki diye de düşünüyor değilim bilmiyorum kafam çok karıştı
benim de boyum 1.52 2 tane çocuk doğurdum gayet normal bi şekilde bayağı saçmalamış o doktorKızlar bugün kendi doktorumdan başka bir hastaneye başka doktora gittim, beni görür görmez sen normal doğum yapamazsın boyun çok kısa doktoruna ısrar etme sakın dedi, ben de peki dedimboyum 1,52 benzer boylarda olanımız ve normal doğum yapanımız var mı?
Mesleğini çok iyi yapanlar olduğu gibi mesleği kullananlarda var malesef. Goruyoruz duyuyoruz yaşiyoruz. Her meslek grubunda oldugu gibi.Tabi ki planli programli olmak varken,gunduz randevulari sikisacak yada gece tatli uykusundan dogum icin kalkacak,kolay mi...
Hepsi oyle asla diyemem, cok cok iyileri de var.
Ama malesef her meslekte oldugu gibi bu meslekte de boyle insanlar oluyor.
Ha arkadasin boyu yada minyonlugundan yada baska biseyden dolayi gercekten gerekiyordur onu bilemeyiz tabi..
Benim kardesim 1,50 ve 3200 kg normal dogum yapti.Suyunun gelmesiyle beraber toplamda 2,5 saatte dogdu bebekKızlar bugün kendi doktorumdan başka bir hastaneye başka doktora gittim, beni görür görmez sen normal doğum yapamazsın boyun çok kısa doktoruna ısrar etme sakın dedi, ben de peki dedimboyum 1,52 benzer boylarda olanımız ve normal doğum yapanımız var mı?
Ben de oyle dusunuyorum...Bende almadım
Ama en azından manuel pompa da olsa ne kadar geliyor bakmak için iyi olabilir.
Aslında süt azda olsa gerekiyor arttırmak için, bol da olsa gerekiyor önden sağıp tazdiğini azaltmak için.
Hele bir doğsun da alması iki dk lık iş modundayım
Ya gerçekten mi. Hadi inşallah
Simdi gittim 4.000 kilo olmus
Ya ben de cok rahat biraktim kendimi ondan galiba ama 40 + beklemekte cok geliyorBen de yerini seven bebeklerin rahatını bozmadigini düşünüyorum❤ arkadaşım var o da çok iyi bir annedir kişilik olarak da rahattır pozitiftir bir şeyi takmaz 41 e kadar rahatindan kipramadi bebe
20.8.20'yi ben alabilirim müsaitseTakvime gore aramizda 1 gun var benim doktorum 18 Agustosa gun verdi hatta dun 20 mi olsa tarih daha guzel oluyo dedi 20.08.20 olur istersen dedi ay yok dedim 18 iyisizin doktor biraz erkene vermis gibime geldi 37+5 falan oluyosunuz sanirim
Daha 36+ benımkı ama insallah dediğiniz gibi olur sorun olmazBüyük kızımı 38+ da 3660 normal doğurdum. Şu an sizinki de normal sezeryanlık bir durumu yok ki ekstra bir sorun yoksa korkmayın. Zaten ölçümlerde sapma da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?