2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
965tir o canım yanlış hatırlıyosun. Sertifikayla geliyor. Bazıları daha büyük oluyor diye biliyorum xl olanları var falan. Zaten ince bişey. Bana gelenler iş görür küçük kesesiyle geldi zaten.
Hayır canım 999 ayar üstünde ve sertifikasında yazıyor zaten. 925 e göre daha saf gümüş. Diğerne göre kalitesi nasıl bilemem çünkü sadece silvermoon aldım. Ama gayet güzel geldi ürünler. Ben göğüslerim çok büyük olmadığı için standart beden aldım. Xl almadım

Kızlar afedersiniz bı ishal olmuşum birden bire oldu wc ye zor yetiştim yani balkondan koşa koşa doğum belirtisi mi ki acep garip bişi de yemedim yani, az daha yetişemiyordum
Bir belirti olabilir ama tek basina yeterli olacagini sanmam.
Cunku ben yaklasik bir ay once gayet de yetisemedim ve dogurmadim da

Şunu biliyorum en geç 2 yaşına kadar tedavi olmalı sanırım ameliyat, eğer 2 yaşından sonra olursa ileride kısırlık yaşayabilir. Ama tabi tekinin inmesi, tıbbın ilerlemesi ile bu bilgi değişebilir.
Tupbebek sayfalarından öğrenmiştim

Belirti olaydı bı dogurayim iyiydi
Bugun itibariyle 37+5 sin demi canim.
Seninle ayni gunlerimiz oyleyse.
Bende birkac gune dogurmak istiyorum artik
Soyle sabah 10 gibi gelmeye niyet etsin en fazla 6 da dogmus olsun, gece kosturmasin bizi cok da bekletmesin diye abisiyle beraber hergun konusuyoruz ama bakalim

Aynen cnm, aynı anda aynı şeyi yazmışız

Bnmki korkarım ki bu gidişle gece doğar bacım, duruyor duruyor gece kuduruyor hastaneye yetisebilirsek ne ala diyorum

Bnmki korkarım ki bu gidişle gece doğar bacım, duruyor duruyor gece kuduruyor hastaneye yetisebilirsek ne ala diyorum
Benim oglum kucuk canim, bir de zor cocuktur cani sagolsun, onu uykusuz birakmaktansa tek basima dogurup donerim daha iyi yani
Yoksa gece gunduz bana da fark etmez.
Hastane de yuruyerek 15 dk, o da sorun degil.
Benimki her daim kuduruk, ya anne yururken bebekler sallanir uyur derler ya, ben yuruyus yaparken bile kimil kimil.
İnsallah dogunca tersi olur ne diyim

İyi aksamlar kızlar.bebegi sarılık olan oldumju süreç nasıl oldu 3gunluk olduk doğduğundan beri az ağlama güçsüzlük var bebisimde.cok şükür beslenmesi düzeldi ama sarardı.dr a gotursekmi yarın bilemedim.kilosu da düşük ondan endişeliyim .

Canım, bakalım biz de önümüzde ki hafta gideceğiz dilerim kapanmıştır yoksa bu duruma çok üzülüyorum
Şimdi en ufak iç çekişini ona yoruyorum ..
1.5 sene dile kolay ama çok şükür sizin ki kapanmış darısı bize..Sizin kuzuya sağlık şifa ,güzel bir ömür diliyorum

Eğer yüzünde gözünde belirgin sarılık varsa derecesi yükselmiş olabilir, ışık altında tutuyorlar sen her ihtimale karşı bı götür Dr a cnm. Bnmkiler sarılık olmamıştı.. mama ver, açlık sarılığı arttirir, çok uyur uyanmaz vs..

Canım geçmiş olsun..Bizim bebek sarılık oldu .Çocuk doktorumuz kan tahliliyle degerin ne kadar yukseldigine bakti yukselince de bizi 2 gun hastaneye yatirdilar fototerapi aldi (mavi ışık)
Mümkün olduğunca uyandırıp emzirirsen çok iyi olur ama yarın doktorunuza gitmenizi tavsiye ederim.
Bu Arada kilosu kaç ? Sütum cok az olduğu için bizim ki 2.5 'tan 2.300 lere düşmüştü sarılıktan bu yana mama kullanıyoruz

Eğer yüzünde gözünde belirgin sarılık varsa derecesi yükselmiş olabilir, ışık altında tutuyorlar sen her ihtimale karşı bı götür Dr a cnm. Bnmkiler sarılık olmamıştı.. mama ver, açlık sarılığı arttirir, çok uyur uyanmaz vs..
[/QUOTE]
Evet ilk kızımda oldu hastanede yattik.bu sefer panik yapmasammi fln dedim cunki hastanede kalmak çok rezillik şu anda ameliyatlı.ve korona varken.

Canım senin sütun olmadığından değil o bütün bebekler doğumdan snra kilo kaybeder yüzde 10 aşağı yukarı. Kimisi 500 vs verir kimisi 300 Gr, şişlikleri iner çünkü.. önemli olan 2 haftalıkken doğum kilosuna ulaşmış olmasıdır ve 1 aylıkken de en az 500 Gr almış olması beklenir Dr larin önem.verdigi şey bu. Başta süt az olur tabiki mama vermek lazım, çabucak toparlanır ins

Teşekkürler sizede.2730dogdu.emiyor aslında iki gündür arada mamayı da veriyorum .zar zor uyaniyordu bugün daha uyanık gözleri açıldı epey.ama rengi sarardı ay zaten çok minik.diger kizimda aynı kiloda doğdu hastaneden çıkınca fototerapi sonunda 2500 olmuştu.bebegin kilosuna üzülüyordum gerçekten çünkü ne kadar sonradan büyuyecegini bilsemde düşük kilolu çocuk ilk zamanlar sıkıntı.elimden çok bebek gecti.en düşük kilolubenim kızlar olduelin çocuğuna hastanede kalırken bana koca çocuk gibi geliyor. şu anda da kilosu 3 ün üzerinde olsa hemen götürmem ama zayiflarsa üzülürüm gerçekten

Canimm insallah kapanmistir
Anneye uzulme demek cok sacma biliyorum ama korkma ciddi bisey olmuyor genelde.
Komsumun bebeginde de vardi,oluyor malesef
Tedbir bizden takdir Allah'tan
Amin canım,bütün evlatlar saglıkla büyüsün inşallah

Cnm benim bi arkadaşım 1.50den az,inanılmaz minyon bi kız,iki doğumunu da normal yaptı ve çok kolay yaptı,,hep anlatir

Çok geçmiş olsun. Yok bize herhangi bir şey takmadılar. Sadece dinlensin, bu gıdalardan uzak dursun dediler. Şükür son bir senedir yok bir şikayeti ama birkaç sene sürekli bu sebepten doktora gittik geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…