2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba bende yenıyım bende agustos annesı olacgım hamişim bugun test yaptım pozitif cıktı Allah herkese nasip etsin kucagımıza almaya nasıp etsın inşallah çok mutluyum çok şukur
Ağustos annesi olmayacaksınız yeni hamile kalmış iseniz Mayıs annesi olacaksınız Allah izin verirse bizler bgn yarın doğuracaz

Ben e-bebekte rast geldim kendi markasıydı sanırım. Nasıl bilmiyorum ama kendi bedenimden bir beden büyük aldım bebek doğunca süt gelirse inşallah büyüklüğü test etmiş olucam.
Ya ben internetten sipariş verdim.ama şu anki ölçüde yanlış mı yaptım bilmiyorum. Süt gelince daha da mı şişecek ?

Bide cocuklarin kilosu cok degisiyor sonrasindaki beslenmesine göre buda var. Oglum 3280 falan dogmustu ortalama bi kilodaydi ama 2 aylikken yaklasik 9 kilo olmustu 9-12 aylik giydiriyordum 2-3 aylikken. Buyutene kadar kac kez bilegim incindi sayısını unuttum. Cok degisiyor bebeğin kilosu bicok seye gore, en önemlisi genetik tabi.. Yoksa 2 kutu mama haricinde hep anne sutuyle besledim

Belki başka bir kanama odağı vardır kontrol olmakta fayda var

Merhaba bende yenıyım bende agustos annesı olacgım hamişim bugun test yaptım pozitif cıktı Allah herkese nasip etsin kucagımıza almaya nasıp etsın inşallah çok mutluyum çok şukur
Allah hayırlı etsin sağlıkla kucağınıza alın hemen doğum yapacağınız ay için grup var mı bakın yoksa aciverin bir topik bak erkek işareti koydum belki erkektir (son kullanılanlar kısmında hep erkek bebek durduğu için değil de sanki)

Masallahhh.
Benimki de 3260 dogdu ama 1 yasinda 9 kiloydu.
Belki 8 bile olabilir
Hep de o kadar istahli bir cocuk oldu ki uc bebege es deger yer, bir o kadar da hareket ederdi.
Yediklerini gorenler nasil bu kilo da diye sasarlardi

Sizinki sakin bebis miydi

günaydın.. bir konuda yardımlarınızı bekliyorum. Emzirme sutyeni olarak hangi marka alınız? bedeni nasıl geldi? bilgi verirseniz sevinirim
Aldım ama hiç kullanmadım.. Sanırım en gereksiz alışverişimdi, alıp kullanan memnun kalanlar da olabilir bilmşyorum..

Hangi markayı aldınız? Silverette vardı ben oğluma hamileyken 315 TL olmuş, diğer markalar 150-200tl arası. Fiyat farkı çok olunca diğerleri orjinal değil mi acaba dedim? Alıp almamakta kararsız kaldım
Ben trendyoldan silvermoon aldım 999 ayar. Çokta güzel geldi ürün boşuna okadar para vermeyin hepsi aynı ürünlerin. Silverette yabancı marka silvermoon türk malı oyüzden fiyat farkı çok

İyi akşamlar bayanlar
Sizlere sorum olacaktı
Bebeğimin testisinin birisi inmemiş inen testis de de sıvı birikmiş baloncuk olmuş drda gösterdi Doğunca çocuk dru muhakkak baksın dedi aranızda böyle bişey yaşayan yada duyan oldumu acaba

Ben trendyoldan silvermoon aldım 999 ayar. Çokta güzel geldi ürün boşuna okadar para vermeyin hepsi aynı ürünlerin. Silverette yabancı marka silvermoon türk malı oyüzden fiyat farkı çok
965tir o canım yanlış hatırlıyosun. Sertifikayla geliyor. Bazıları daha büyük oluyor diye biliyorum xl olanları var falan. Zaten ince bişey. Bana gelenler iş görür küçük kesesiyle geldi zaten.

Bugün mü dün mü instada gebeonline sayfasında bir yazı görmüştüm ama içeriğini okumadım inmemiş testis diye

Ay yok inan hic sakin degildi,hala da degil :) daha azonce durduk yere sirf yerinde duramadigindan oturdugu bi anda kafa ustu dusurdu kendini kudurukluktan hic yerinde duran sakin bi bebek olmadı. Simdi 3.5yasinda iste

bendimm onemli olan sagliklari tabiki canim kilo hic onemli degil. Benim demek istedigim ne karnımızda nede sonrasinda cokta bizim elimizde olan bisey yok cogunlukla genetik

Ay yok inan hic sakin degildi,hala da degil :) daha azonce durduk yere sirf yerinde duramadigindan oturdugu bi anda kafa ustu dusurdu kendini kudurukluktan hic yerinde duran sakin bi bebek olmadı. Simdi 3.5yasinda iste
Off o durduk yere dusmeler zaten..
Her an yurek agzimizda demi
Masallah hepsine
Yapisi, bunyesi metabolizmasi farkli hepsinin.

Kızlar afedersiniz bı ishal olmuşum birden bire oldu wc ye zor yetiştim yani balkondan koşa koşa doğum belirtisi mi ki acep garip bişi de yemedim yani, az daha yetişemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…