2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Amin canim inşallah.. Teşekkür ederim

Valla ben de 30 dan beri sürekli doğurmak istiyorum şimdiden başladım hani doğmadı ne zaman doğacak demeye daha 37 nin içinde derdime nolduysa sıcakların ve agirlasmanin etkisi herhalde inşallah en geç haftaya dogururum hayırlısı ile. Sağlıklı olsun da aman. Hiiiiiiccccc istemesem de 3 hafta daha bekleriz

Haklısın canım ödem atıyorlar..Büyük oğlumda da olmuştu ama çabuk toparlamıştı fakat bu sefer sütüm az olduğu için bebeğim toparlayamadı mama sayesinde şimdi kilosu iyi.. tabi gönül ister ki tertemiz anne sütü ile büyüsün .

Ama olsun sağlıklı olsun da ilerde toparlayacağız inşallah..

Tşkler cnm bilgi için
Doğunca artık çocuk dru görücek illaki bi bilgilendirme yapar

Benim planli sezeryan tarihi 18.08.20 doktorum gecen sordu istersen 20.08.20 olsun guzel bi tarih diye. Yok dedim 2 gun daha beklemek istemedim

Çok geçmiş olsun. Yok bize herhangi bir şey takmadılar. Sadece dinlensin, bu gıdalardan uzak dursun dediler. Şükür son bir senedir yok bir şikayeti ama birkaç sene sürekli bu sebepten doktora gittik geldik
Oğluma da takmayacaktı dr, hatta kan tahlili bile yapmayacaktı,gerek görmedi.
Sanırım karşısında hormonları coşmuş bir hamile görünce şansını fazla zorlamadı

Evet; bu hafta son çarsamba kontrolum var tahminen artik izne ayrilirim , aslinda şöyle çook önceden eşimle inatlastik o dayanamazsin dedi bende doktor ayirana kadar çalisirim diye inat ettim o yuzden doktor ayirmadan ayrilamam yani

Aslan burcu doğsun da son dk başak’a kaymaması için gerekirse eşimle çalışmalara başlayacağız
Calışma derken hergün düzenli falan olması lazım mı işe yaraması için
Biz ara ara çalışıyoruz ama henüz doğumu tetiklemişliği yok

Utangaç testis olabilir bir kaç doktora daha gösterin Öyleyse de 2 yaştan önce Ameliyat olması gerekiyor diye biliyorum.

Büyük oğlumda testisin biri inmemiş hemen gün alın Ameliyat edelim demişlerdi ben 3 doktora daha götürdüm 3' ü de Utangaç testis ameliyata gerek yok demişlerdi .Hatta Doktorlardan biri bana indiğini göstermişti
Şimdi büyüdü bir sıkıntımız yok.

İlk doktoru dinleseydim (Özel Hastanede Çocuk Cerrahıydı) Ameliyat ettirecektim.

Rica ederim ..Evet düşük kilolu doğan bebek çok zormuş .Tutması, bakımı vs..
Bizim kuzu dursaydı dün doğum yapacaktım:)
Sağlık olsun tabi ..
Canım sen elinden geleni yap. Hem emzirme hem mama takviyesi ise uyandırıp sırayla ver canım..Toparlayacak inşallah kuzu..Kaç üç kiloları geçecek inşallah.

Evet ilk :) tavsiyelerini bekliyorum o zaman
Yok ben bir sey bildigimden degil de :) benim de 3 haftadir kanala girmedi bebek, normalde ilk dogumda 1 ay oncesinden girmesi beklenirmis :) doktorun ondan sasirmis olabilir...

Benim icin bir hafta daha bekleyelim dedi doktor ama yok ben kanala girecegini dusunmuyorum ondan suni sanci falan bile istemedim :/

Cnm cvp için Tşkler henüz doğmadığı için çocuk dru görmedi haliyle bakalom ne dicek kafındoğumcu inebilir kendisi ama sıvı birikmesi i hemen gösterin dediği için biraz tedirgin oldum

İnmemiş testisin cok problem olmadığını duymuştum canım bazı bebeklerde inmeden doguyormus ama sıkıntı olmuyormuş fakat sıvı birikmesi ile ilgili bir bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…