2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet. Zaten zamani gelip gecen ya da cok yaklasan ve hala herhangi bir dogum belirtisi gostermeyen sen ben ve emsn kaldi. Yarin 39+0.
Hahahah yaa ben artık aştım bile :) yarın 40+4
Suni sancıya cesaretlendiremedim kendimi
Bugün nişan ım geldi ama o kadar 4 kere de belime vuran bir sancı
Aslında sen az daha bekleyebilirmişsin bak

39+2 le ben de varim. ve tık yok
Benim bugün nişan geldi de sancı namına bişi yok henüz, geceye de olmaz gibi düşünüyorum

Gece bir supriz olsa keske o zaman bize. Bende de nisana benzer bir sey gelmisti kansiz ama oldu birkac gun.

Diyabet oldugu icin daha fazla riske atamazdik. Gebelik srkeri için maksimum sinira ulastim diyebilirim. Yarin sezaryen olacagim.

Bugün biraz yoruldum belim ağrıyo şu an regl olacakmışım gibi kasıklarımda bir ağrı var. Kesin psikolojik en ufak bi ıslaklık hissetsem nişan mı geldi diye tuvalete koşuyorum manyak olduk
Ayy nasıl tuhaf değilmi. Hamileliğin ilk başındada regl gecikmesi olduğunda acaba hamilemiyim yoksa adet olacakmıyım diye bekliyorduk. En ufak ıslaklıkta adetmi oldum diye tuvalete koşuyorduk. Kırmızıyı görmeyince nasıp mutlu oluyorduk. Şimdide nişanmı geldi diye aynı heyecanı yaşıyoruz. Nerden nereye geldik. Hamdolsun Rabbime bu eşi benzeri olmayan duyguyu evlat sevgisini tattırdı bize. İsteyen herkese nasip etsin. Her ne kadar hamilelikte zor süreçler geçirsekte oflayıp poflayıp isyan etsekte. Doğduğunda kucağımıza alıp yüzüne baktığımızdaki mutluluğa değer çektiklerimizin hepsi. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Aylardır çektiklerimizi boşa çıkarmasın hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza inşallah

Hareketi falan var mi canim, kanala girmeler, sancilar vs.
Hareket ediyo ama geçen hafta kanala girmemişti sancı falan da yok yarın yine kontrol var bakalım ne diycek doktor artık o kadar rahatsız şiş hissediyorum ki kendimi gücüm kalmadı sanki normal doğuma

Ay ne güzel yazmışsın duygulandım, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım. İsteyen herkese de Allah nasip etsin

İyi geceler dün Doğan minigimiz var .
Benim çocuklar baya buyudu ..herşeyi unutmuşuz
Okuduğum kadarıyla yıkamayı göbek düştükten sonramı yapiyorsunuz
Birde anne ağrıları var arada mama verelim uyuyayim digor kaç CC verilir

Hayirlisi canim.
Ben suni sanci aldigim icin ondan yana endisem olmazda.
4 kiloyu bir dusunurdum
Allah saglikla kavusmayi nasip etsin insallah
Senin yarin kacta sezaryen nasipse ?
Sabah 8 de alacak beni ilk benim sanirim 06.30 da hastanede olmam lazim 5 te kalkarim gibi de nasiil uyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…