2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sabah 8 de alacak beni ilk benim sanirim ☺ 06.30 da hastanede olmam lazim 5 te kalkarim gibi de nasiil uyucam
Aa siz hastanede degilsiniz. Burada sezaryene hazirlik olarak bir onceki gun yatis yapiliyor. Ben bu oglen yattim. Kalp ekgsi cektiler, kan aldilar, komplikasyonlari anlattilar, onayladigima dair belge imzaladim, ntsde bebegin kalp atisini dinlediler, bi de tansiyon ates genel seylere bakiyolar. En son da az once iki hap getirdiler, sabah 5te yine getireceklermis. Simdi uyumaya calisicam. Sadece uyumazsam acikir susarim diye

9 günlük oldu bende yıkamak istiyorum kirlendi zaten bayağı da ama hastanedeki doktor ebeler de sağlık ocağındaki ebe de yıkama dediler bende bekliyorum o yüzden
Ben çok yı kadım neredeyse hergün güzelleme kurulayin ıslak kalmasın yeter dediler. Bu sicaklarda çocuk piser valla.

Aaaa yok ben sadece persembe gunu kan verdim :) hangi hastanedesiniz

Teşekkür ederim canım bilgilendirme için sac kesme kurban ve sunnet için 7. Gun demek ki inşallah hepsi denk gelir. Hangi hastane fiyat nedir gerci ben Anadolu yakasındayım

Teşekkür ederim canım bilgilendirme için sac kesme kurban ve sunnet için 7. Gun demek ki inşallah hepsi denk gelir. Hangi hastane fiyat nedir gerci ben Anadolu yakasındayım
Canım ben izmirdeyim doğumu özel karataş hastanesinde yapıcam özel çankaya tıp merkezi karataşın diğer hastanesi. Bebek cerrahları ordaymış ve sünneti o hastanede yapıyolarmış. Ben orasıyla anlaştım. 1 ay önce 1200 tl dediler sünneti ama ağustosta fiyatlar değişecek dediler daha arayıp yeni fiyat bilgisi almadım. En fazla 1500 tl olur gübime geliyor. Bakalım yarın arayıp sorucam. Ama istanbul hakkında bilgim yok malesef

Masallah canim, valla ben baya normal dogum yanlisiyimdir ama 4 kilo doguracak olsam bende bir dusunurdum
38. hafta da 3 kilo, 40 da olsa 2 haftada 1 kilo almaz herhalde almamali
esmeralda5 ilk oğlum 40+2'de 3.700 Gr, ikinci oğlum 38+6'da 4.020 Gr doğdu. Eğer doktor tecrubeliyse iyiyse iri bebek gerçekten rahat doğuyor. Korkmayın endişelenmeyin ben 4 kilo doğurdum çok güzeldi Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kavuşun.
İçinizdeki kıpırtı muhteşem doğum muhteşem bir mucize... Allah sağlık ve huzur versin hepinize. Bir de yenidoğan dönemi çok hızlı geçiyor. Bol bol foto vidyo çekin. O sapsikliklerini çekin
Öyle tesadüfen denk geldim. 2016 Kasım ve 2019 Ekim annesiyim.

canım cevap verildimi bilmiyorum.bizim 10 günde düştü ama hala bir kabuk var .23 günlük olduk.ama akontı varsa bir doktora göstermekte fayda var.çünkü enfeksiyonda kokulu akıntı olduğunu dikkat etmemiz gerektiğini söylemişti çocuk doktorumuz.

Allah analı, babalı, sağlıkla büyütsün inşallah. Biz göbek bağı düşünce yaptırdık ama yıkayanlar da var. Çocuk doktorunuza sorun muhakkak takibi yapılıyordur. 30 cc veriyoruz mamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…