2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Güüünaydınn 2 cm açılma ile nstye bağlıyım, ebe de tanıdık çıktı, bugün seni doğurtmadan gitmem diyor sevgili arkadaşlarım En içten dualarınızı bekliyorum
Sen dogurursan bnm de dogurmam icap edecek haber et hemen yetiseyim peşisira hadi bakalım sancı manci var ki, rutin kontrol muydu

Ben çok yı kadım neredeyse hergün güzelleme kurulayin ıslak kalmasın yeter dediler. Bu sicaklarda çocuk piser valla.
Ben de kızlarımı hep yıkadım. Göbeğini tülbentle tutup tersten su dökerdik zaten bir iki tas su yetiyo. Göbeğine su değmeden yıkanırdı.

12 kaldı kız burası geç guncelliyor
Ben 10dan geriye sayıyorum kızımı 40+3 olunca ne açılma ne sancı göremeyince suni sancı ile getirmişlerdi hatun keyfine düşkünmüş halbuki bilemedik.
Bu paşa çok hareketli ama hep yanlış yere zorluyo bakalım ne zaman gelecek

Ben Ankara'da bir klinikten fiyat aldım 500 TL. Klipsli model falan diyorlar. Detayını bilmiyorum ne demek

Ben de kızlarımı hep yıkadım. Göbeğini tülbentle tutup tersten su dökerdik zaten bir iki tas su yetiyo. Göbeğine su değmeden yıkanırdı.
Bnde yıkadım hep bu yıkanmaz diyen Dr karı anlamis değilim hele ki bu sicaklarda kış olsa neyse, çocuk emerken vıcık vıcık terler ztn. Dediğin gibi 2 tas su 3 dk da bitiyor zaten banyosu. Sil kurula tamam. Çocuk 9 ay suyun içinde kalmis da suya hasret bırakmanın bı anlamı yok

Bebek yıkamak konuşulmuş. Ben her gün yıkıyorum. Kızımıda öyle yıkamıştım. Örtü örtüyordum göbüşüne direk su değmesin die sonrada iyice kuruluyordum.
oğlumda da öyle yapıyorum. Hatta hemşire çıkış yaparken göbeğe dikkat edip yıkasanız iyi olur dedi, malum hem korona var 2 gündür hastanede idi bebek, hemde havalar çok sıcak. Bunalır bebekler.

Bu arada cocuk doktoruylada görüştüm sünnet için doğumdan sonra. Mercimek kadar pipinin neresini kestirteceksin, önerenler var ama ben 3 ay ile 2 yaş arasında yapılmasını öneriyorum, pipi biraz büyüsün dedi. Olası bir sıkıntı ömür boyu etkiler dedi. Şimdi bebeğin büyümesine göre yaptırtacağım bakalım 3 aydan sonra gösteririm gene.

Bizim de oğlumda öyle demişlerdi, 6 aydan önce olunca pipideki yağ doku geri dönebiliyormuş , ikinci bir operasyona ihtiyaç duyulabiliyormuş ve üroloji 6 aydan sonra demişti. Ama biz çok çektik sürekli idrar yolu enfeksiyonu oldu. İğneler, iğnelerSünnet gerekli dediler enfeksiyonu geçmedi bir türlü, en son hastanede yattık enfeksiyonu baskılayıp sünnet oldu ve genel anesteziyle olmak zorunda kaldı 6 aylıktı. Bu erkek olsaydı yenidoğan sünneti yaptırırdım, hem lokal anesteziyle olurdu hem de onlarca iğne antibiyotik yüklemesi olmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…