2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben koltuk kiliflarimi gecirip bittim, bunlari yapsam doguramadan kalp krizinden giderim herhalde
Ama isterdim

O vitaminden bnde aldım ingrmda hassas anne tavsiye etmişti. Diğer çocuklarında kullanmadım humana ve promalt kullanmıştım. Hap daha pratik diye smdi bunu bı deniycem olmazsa promalt alırım yine

Nasil duygulandim okurken, gozlerim doldu..

Hanımlar merhaba. Siz siz olun gebelik şekeriniz varsa kaçamak yapmayın sabah azcık şımarayım diye listemde olmayan bi iki şey yedim, 4 saat sonra anca normale döndü şekerim düşsün diye de sabahtan beri baya bi egzersiz yürüyüş vb yaptım üstelik. Enerjim de kalmadı. Her gün böyle squat yürüyüş egzersiz yapsam bebiş doğar 2 haftaya. Hmm yapsam mı acaba?

İstanbul Avrupa yakasında özelde doğum yapanlar , planlayanlar hangi hastanelere gittiniz / gideceksiniz

Eğitim Araştırma olması iyi oldu, ameliyat sonu sıkıntım fazla olmadı. Sizin orda kalabalık değilse şaşma hastanenden. İstanbul çok kalabalık.
Bir de o bebeği emzirmek için uyandırmak var ya kabus gibi. Uyusa aç kalıyor.

kalça ultrasonu hemen yapılmıyor sanırım belli bir ağırlıkta olması gerekiyormuş bize 2 hafta sonra dediler, kafa ultrasonu hiç duymadım gerçekten öyle bir şey var mı emin olamadım

Yenidoğan sunneti yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mi nasıl randevu almak lazım ne yapmak lazım bilgisi olan aydınlatırsa seviniriz

her iki dönemide tecrübe etmiş biri olarak küçükken daha iyi . İlk oğlumda babası kıyamadı . Bir hafta içinde yaptırmak istiyordum . Yaptıramadım
İkincide sorun yoktu ama sanki biraz daha büyüdüğünde sorun olacak gibi geldi eşime o yüzden doğduğunun 10. Günü yaptırdık . İlk oğlum o zaman daha sünnet olmamıştı. Lokal anestezi ile oldu . Ayaklarını ben tuttum hatta . On günlük bebek ağlamaya bile hali yok ağlayınca yoruluyorlar ❤ Sünneti rahat geçti o açıdan. Ben 6 aydan sonrasını bile düşünür beklerdim . O zaman bebekler kuvvetleniyor. kımıldar, birşey olur diye endişelenirdim
büyük oğlumda ise 3 yaşta fallik dönemi başladığı için 7 yaşında yaptırdık . Önceden söyledik sünneti anlattık , sağlık için gerekli olduğunu .. vs vs . Söylediği şey “beni neden bebekken yaptırmadınız” Ben gece uyurken beni götürüp yaptırın onu da lokal anestezi ile yaptırdık . Eşim genel anestezi asla istemedi. Sonuç çok ağladı sünneti yine güzel geçti ama nazı, niyazı çektirdi . İyi yanı acısını ağrısını söylüyordu ama sürekli nazlı bir haldeydi . Bebekken olan oğlum için sünnet sonrası sürekli anestol/calpol kullanarak acısız geçirmeyi sağladığımızı düşünüyorum . En önemlisi de sünnet dr u bence . Çoook memnun kaldık . İkiside aynı dr da olmuştu

Bu mesaji yad etmek istedim. Bizler gibi acliga dayanamayanlar cok iyi anlayacaktir. Gece12:00'den sonra bir şey yemem mumkun olmayacak yarin sezaryen olacagi icin. Acliga nasıl dayanırım, daha kötüsü susuz ne yaparim ben diye kara kara düşünüyorum.

Yarın sezeryan mı olacaksın canım Aynı durum bende de var

Yenidoğan sunneti yaptıran veya yaptırmayı düşünen var mi nasıl randevu almak lazım ne yapmak lazım bilgisi olan aydınlatırsa seviniriz
Ben düşünüyorum tatlım. Hatta hastane ve doktorları araştırdım. Hastaneyle görüştüm doğumun ertesi günü taburcu olduğunuz gün arayın randevu verelim dediler. Zaten hemen çağırıyolarmış doktor bebeğin pipisini hayalarını muayene edip sünnete uygunmu bi sorun varmı diye bakıyormuş. Tahlilleri yapılıyormuş bikaç güne randevu veriyormuş. Ben 7 günlükken istiyorum. Peygamberimizin sünneti öyle Hz. Hasan Hüseyin efendilerimizi 7 günlükken yaptırmış. İnşallah randevuyu denk getirwbilirm. Zaten çok küçük olduğu için lokal anestezi yapıyolar. Binkaç saate tabırcu oluyosun sonrasında kontrole çağırıyor. İlk idrarı yaparken yanıyomuş ağlıyomuş sonrasında hemen geçiyormuş eti taze olduğu için. Benim bildiğim bu kadar Rabbim inşallah hayırlısıyla doğurup sünnetinide yapmayı nasip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…