canım cevap verildimi bilmiyorum.bizim 10 günde düştü ama hala bir kabuk var .23 günlük olduk.ama akontı varsa bir doktora göstermekte fayda var.çünkü enfeksiyonda kokulu akıntı olduğunu dikkat etmemiz gerektiğini söylemişti çocuk doktorumuz.
Benim doğum yarın inş saat 8 yatış 10 doğum olucak herkesten dua bekliyorum herkes için zor bir yıl ve hamilelik oldu salgından dolayı am benim için ekstra zor bir süreçti sorunlu bir gebelik aile sorunları oğlumun kazası derken zor günleri atlattık inş güzel günler bekliyor bizi herkes sağlıkla bebişlerini kucağına alır inş heyecan korku geçmek bilmeyen koca bir gün
Kızlar, Umay kız geldi annesini hiiç üzmeden hepinize çok çok teşekkür ederim, darısı beklemede olan hepinizin başına inşallah
9 da hastaneye geldim,14.40 da doğdu suni sancı verildi, 2.5 cm açıklığım varken doktorum muayene etti, 1 saat sonra bakalım 4 cm olduğunda epidural kararı verelim dedi. 1 saat sonra 8 cm olmuştu açılmam, epidural yalan oldu doğumhanede de 20 dk filan kalmışım. Rüya gibiydi hala da rüya gibi..
Allah beklemede olan hepinize böyle güzelliklerle kavuşmayı nasip etsin
Ayy benimde aynı tarih desene beraber doğuracaz inşallah. Saat kaçta olacak sizinki. Biz 16 sında yatış yapıcaz hastaneye 17 sinde sabah 5.30-6 gibi alacam dedi doktor. Hayırlısıyla kavuşalım inşallah
Doğum yapanların gözü aydın Allah analı babalı sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah. Bizde tekli sayılara düştük haftaya bugün doğacak inşallah. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.