gaz sancısı bizde de var ne yapıyor bende anladım ek mama da verıyorum oda yapıyor sankiGobek bagi hala dusmedi cildiricam. Cocugu insan gibi yikayamadik. Bez banyosu benzemiyo kuvet banyasuna. Bu yikansa rahatlicak valla, gazi mazi kalmayacak bence. 3 gundur gaz agrilarimiz devam ediyor. Damla kullaniyorum. Sut urunleri yemiyorum. Rezene cayi iciyorum. Dun epey guzel kaka pirt yapti. Tam olarak hangisi ise yaradi bilemiyorum. Sanirim damla.. bugun damlayi vermeyi unuttum doyurmadan. Kivranmaya basladi el kadar yavrucugum.
Hemen ters çevirdim çok şükür kusunca nefes almaya başladıAl benden de o kadar ışık açık uyuyamıyorum.. Sabah küstü kıpkırmızı oldu nefes almadı birkaç saniye öldüm dirildim
Kesinlikle yıkanırsa daha çabuk düşüyor gobek cnmZarar değil dee, Verniksten dolayı yıkamayın diyorlar bi de göbek düşmeden enfeksiyon riski vs için ya da yıkayınca çok iyi kurulamak gerekiyormuş. Bende yıkamayacaktım ama gerçekten bu sıcaklarda bebeğe yazık diyerek 2. Günü yıkadık. Baya rahatladı hatta. Göbeğimiz de 5. Gün düştü.
Onlar gunlugune gore degil de kilosuna gore oluyor canim, ustlerinde kg araligi yaziyor.Kızlar bebek bezinde kaç numaradasınız prima 1 numara kullanıyorum ama bir kaç gündür bezin iç lastikleri bacağına iz yapmış kızartmış oluyor acaba 2 numaraya mı geçmek lazım 24 günlük oğlum
Neden korktuğunu tahmin edebiliyorum, ama bu sendromun oranı çok çok düşük, nedeni de tam bilinmiyor ve gerekli güvenlik önlemlerini alıp her şeyin iyi olacağına inanmak gerekiyor. Kötü düşünceleri at kafandan ve onun sebepsiz gülüşünü izle, ilk başlarda refleks olan o gülüş bir kaç ay sonra seni gördüğünde gözleri parlayarak gülüşe dönüşecek. Allah tüm bebeklerimizi korusun, sağlıkla büyüsünlerKafasi yana bakacak sekilde yatirmak gerekiyor ama vucudu duz olmali. Yan yatis ya da yuz ustu yatis allah korusun bogulma riski tasiyor. Benim korkum kusmasindan dolayi degil sadece. Bir sey var ama yazmak istemiyorum. Hekes benim gibi psikopata baglamasin. Insallah gecer zamanla. Keske bu kadar cok okuyup arastirmasaydim. Bu riskleri bilmiyor olsaydim.
benim kızımda da oyle oluyor. 2 numara da var denedim bu kez de bol oldu bez kaydı hep kakası kıyafete bulaştı.Kızlar bebek bezinde kaç numaradasınız prima 1 numara kullanıyorum ama bir kaç gündür bezin iç lastikleri bacağına iz yapmış kızartmış oluyor acaba 2 numaraya mı geçmek lazım 24 günlük oğlum
Evet yazıyor canım 1 numara 5 kiloya kadar biz 5 kilo olmamisizdir ama 2 numara deneyeceğim bir deOnlar gunlugune gore degil de kilosuna gore oluyor canim, ustlerinde kg araligi yaziyor.
Bir de ben deneyeceğim canım bakalım nasıl olacakbenim kızımda da oyle oluyor. 2 numara da var denedim bu kez de bol oldu bez kaydı hep kakası kıyafete bulaştı.
Bu durumda sağlığınız daha önemli cnm varsın mama yesin, sen her fırsatta dinlenmeye çalış ki iyiden metabolizman düşmesin. Dinlenirsen sütun de artar herşey yoluna girer. Esin ağır mi geçiriyor ki o kendi işini kendi hallebilse sana bı çocukla ilgilenmek kalır. Geçmiş olsn,Selam kızlar moralim çok bozuk.Eşimim covid19 testi pozitif cıktı. Annem kronik olduğu için apar topar evden uzaklaştırdık Kızımla benim test sonucum negatif çıktı çok şükür. Dikişlerim henüz iyileşmeden herşey bana kaldı. Çok kötü bir döneme denk geldik. Bebek lohusalık ev işleri eşimin hastalığıHastalıktan ötürü kimse yardim edemiyor evde izolasyon var tek başıma koşturmaktan çok yoruldum ve yediklerime,uykuya,dinlenmeye dikkat edemediğim için de sütüm çok azaldı.Sürekli mama yiyor ve bu durum bana çok dokunuyor Normal emzirme ile doğduğundan beri doyduğunu da görmedim zaten Humananın çaylarından içiyorum pekmez içiyorum çörekotu yiyorum.Et yiyorum sürekli.Ne yapabilirim ki başka
Neden korktuğunu tahmin edebiliyorum, ama bu sendromun oranı çok çok düşük, nedeni de tam bilinmiyor ve gerekli güvenlik önlemlerini alıp her şeyin iyi olacağına inanmak gerekiyor. Kötü düşünceleri at kafandan ve onun sebepsiz gülüşünü izle, ilk başlarda refleks olan o gülüş bir kaç ay sonra seni gördüğünde gözleri parlayarak gülüşe dönüşecek. Allah tüm bebeklerimizi korusun, sağlıkla büyüsünler
Benim mama vermedigim gun de yapiyor. Mama versem 30 ml veriyorum alti ustu. Bu kadsr cok etkilemesini anlamiyorum. Gobegi dusse masaj yapicam. Masaj bile yapamiyorum istedigim gibi.gaz sancısı bizde de var ne yapıyor bende anladım ek mama da verıyorum oda yapıyor sanki
Bizim kı 8. Gun düştu ben hastaneden gelınce bır kere yıkadım doktor yıkama dedı göbe bagı acık yara gıbı enfeksiyon olur demıştı bende yıkamadım cok sukur cok uzun sürmedi yıkayanlar varmış ama ben cesaret edemedim hasta olur dıye hergun sabah akşam sildim
Kilomuzu bilmiyorumKızlar bebek bezinde kaç numaradasınız prima 1 numara kullanıyorum ama bir kaç gündür bezin iç lastikleri bacağına iz yapmış kızartmış oluyor acaba 2 numaraya mı geçmek lazım 24 günlük oğlum
Bizim usg ile uyumlu çıktı kilomuz..Merhaba kızlar kısmetse Ekim annesi olcam 34.haftadayım bsyi merak ediyorum bu usg de cıkan size söylenen bebek kilosuyla doğan cocugun kilosu aynı oldumu yada ne kdr fark etti dogum yapanlar hala buradaysa bu merakımı giderebilirmi
İki oglumda da uyumlu degildi ilk ogluma 3700 dedi 3450 dogdu ikincide 3500 civarı dedi 3100 doğduMerhaba kızlar kısmetse Ekim annesi olcam 34.haftadayım bsyi merak ediyorum bu usg de cıkan size söylenen bebek kilosuyla doğan cocugun kilosu aynı oldumu yada ne kdr fark etti dogum yapanlar hala buradaysa bu merakımı giderebilirmi
Çok geçmiş olsun ya, gerçekten üzüldüm sizin adınızaSelam kızlar moralim çok bozuk.Eşimim covid19 testi pozitif cıktı. Annem kronik olduğu için apar topar evden uzaklaştırdık Kızımla benim test sonucum negatif çıktı çok şükür. Dikişlerim henüz iyileşmeden herşey bana kaldı. Çok kötü bir döneme denk geldik. Bebek lohusalık ev işleri eşimin hastalığıHastalıktan ötürü kimse yardim edemiyor evde izolasyon var tek başıma koşturmaktan çok yoruldum ve yediklerime,uykuya,dinlenmeye dikkat edemediğim için de sütüm çok azaldı.Sürekli mama yiyor ve bu durum bana çok dokunuyor Normal emzirme ile doğduğundan beri doyduğunu da görmedim zaten Humananın çaylarından içiyorum pekmez içiyorum çörekotu yiyorum.Et yiyorum sürekli.Ne yapabilirim ki başka
500 gr az doğduMerhaba kızlar kısmetse Ekim annesi olcam 34.haftadayım bsyi merak ediyorum bu usg de cıkan size söylenen bebek kilosuyla doğan cocugun kilosu aynı oldumu yada ne kdr fark etti dogum yapanlar hala buradaysa bu merakımı giderebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?