2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
4 lt su içiyorum.Dereotu duymamıstım semizotu yiyorum ama deneyeyim

Bulaşıcı olduğu için odasından çıkmaması gerekiyor. Allah korusun bebeğe birşey olur diye korkuyorum.Her yere virüs bulaşmasın maksat.

Promalt kullanan anneler yeşil olanın kalorisi azmış siz hangisini önerirsiniz birde bu kutuları açtığımda hepsini bitirmeliyim galiba degil mi

Uyuyamayanlarda bugün
Artık gözüm açık rüya görmeye de başladım
Bizde de durum aynı kızı uyutsam oğlan kalkıyor onu uyutuyorum kız kalkiyor. Büyük oğlan hasta oda ilgi istiyor 3 çocuk la su ara uyku hiç yok bana sütum de azaldı. Yorgunluktan

Bizde de durum aynı kızı uyutsam oğlan kalkıyor onu uyutuyorum kız kalkiyor. Büyük oğlan hasta oda ilgi istiyor 3 çocuk la su ara uyku hiç yok bana sütum de azaldı. Yorgunluktan
Canım ya çok haklısın 3 çocuk daha zor Allah kolaylık versin.Eşin ,annen yok mu yanında?

Ben eve geldiğinden beri hergün yikadim kızı sıcak hava ya biz dayanamıyoruz birde zaten kusuyor lar süt oluyor.

Canım ya çok haklısın 3 çocuk daha zor Allah kolaylık versin.Eşin ,annen yok mu yanında?
Amin. Eşim çalışıyor ancak akşam gelince biraz yardım ediyor. Şu ara annem yok memlekete gittiler. Çocuklar birde bana düşkün babayı istemiyorlar hiç

Kızlar bebiş emerken ilk anlarda gögüs ucumu ısırıyor, ve bu durum canımı çoook acıtıyor. Bazen dayanamıyorum ve ağlıyorum. Ayrıca yara bere olacak gögüs ucum. Sizce normalmi ? Bebişe kibar davran da diyememki :)

Canım bebeğine memeni verirken ucuyla birlikte etrafında ki koyu kısmı da almasını sağla o zaman damağının arasında ezemez.Hem daha güzel emer, doyar hem de memen yara olmaz.

Canım bebeğine memeni verirken ucuyla birlikte etrafında ki koyu kısmı da almasını sağla o zaman damağının arasında ezemez.Hem daha güzel emer, doyar hem de memen yara olmaz.
Teşekkür ederim, ama ilk başta öyle bir saldırıyorki anlatamam. İlk yakalıyor ve 30 saniye boyunca ısırarak emiyor. Sonrasında sizin dediğiniz gibi memenin etrafındaki koyu kısmı da alıyor ve emmenin geri kalan kısmını rahat geçiriyor. Ama ilk başta saldırıp gögüs ucunu ezmesini nasıl engelleyebilirim ? Veya bu durum normalmi, olabilen birşeymi ?

Tabi ki normal.. Bazen benim bebeğim de memeyi emmeyi bırakmaya yakın ucunu damağının arasında ezmeye çalışıyor.

Seninki de tam tersi emmeye başlamadan yapıyor.
Burda şu aklıma geldi acabz bebeğin çok aç mı kalıyor ? Memeyi görünce saldırıyor
Belki iki beslenme arasını biraz kısa tutarsan bu şekilde saldırmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…