2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bebeği sadece meme de uykuya geçenler ne yapiyor emzirdikten sonra gaz çıkartip uyutma işini nasıl yapıyorsunuz

ahah benimkinin tipi de tam çaki ye benziyor o esnada
ben hiç normal mi diye düşünmedim, bence memeyi ağzına uydun hale getiriyor o şekilde

Bebeği sadece meme de uykuya geçenler ne yapiyor emzirdikten sonra gaz çıkartip uyutma işini nasıl yapıyorsunuz

memede emince gazı çıkmıyor yaa
böyle bir iki saat sonra mıkırdanırsa anca
normal kucakta sırta pat pat vurarak çıkıyor
ama memede çok olmuyor gaz

ah canım yaa keşke sizin negatif çıkmışken annenize geçseydiniz sen ve çocuk.
canım torro da demiş dereotu ve uyku bir de kuru incir yiyorum, gerçekten faydasını gördüm

Benım kı hıc yanılmadı usg ile uyumlu cıktı

ahah benimkinin tipi de tam çaki ye benziyor o esnada
ben hiç normal mi diye düşünmedim, bence memeyi ağzına uydun hale getiriyor o şekilde
ben de kızıma çaki diyorum özellikle babası sallayıp gözlerini en sonunda kocaman açınca, bi de emip emip gözler kapalı uyudu dediğim sıra yatağına yatırınca birden gözlerini kocaman açınca

E Erganun bizimki sürekli memede yanlış ama napalım durmayınca gaz için de uyanık olduğu her an gaz çıkarma denemesi yapılıyor biz çok karıştık iyi bi örnek değiliz bugün yine doktora gideceğiz kaka yapamama sebebiyle...

Şuan bütün hastaneler yapıyor diye duydum ben onu. Pandemi sürecinde olduğumuz için. Arkadaşim acibademde doğum yaptı, onlarada doğumdan önce test yapıldı
Hangi acıbadem canım? ben altunizadeyi aramıştım doğum bilgisi için hiç bahsetmediler covid testi falan.

sanki. Bana doktorum doğumdan 4 gün önce 2600 dedi 3505 doğdu

Hangi acıbadem canım? ben altunizadeyi aramıştım doğum bilgisi için hiç bahsetmediler covid testi falan.
Bana doğum öncesi ve doğum snrasi yapılmış covid testi. Bişey demedi hastane ama e nabizdan sonuclara bakarken gördüm dün.

40+1 kızlar..
Hala doğası yok
Dogmazsa perşembe günü için dualarınıza talibim.
Perşembe bi şekilde dogurtucaz artık..
Dualarımız seninle sağlıkla gelsin
Beraberdik neredeyse biz 10 günlük olduk
Benimde suni sancıyla oldu
Düşünmemeye çalış canım ❤doğal yolla olması tercihimizdi
Lakin bizim delikanlının tercihi farklıydı

Aynen canım, hepsinin tercihi farklı.
Oğlum 38 de kendisi gelmişti.
Seninde suni sanciyla normal doğum mu oldu.
Herhangi bir belirtisi var mıydı.
Rahime fitil yerleştirdiler mi, ve son olarak epidural aldın mı

Herhangi bir korkum yok ama doğal yolla gelsin isterdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…