Aynen katılıyorum ilk oglum sürekli memedeydi emer kusardı goguslerim hic dolmazdi ama ilk 3 ay 1 buçuk kilo aldı şimdi de gündüzleri çok zor uyuyor bu bebeğim ve sürekli memede hiç sagmiyorum ne kadar çıkıyor diye kontrolunde bakacağım kilo alımına ama yettiğini düşünüyorumKesinlkle en etki eden şey uyku ve stres ,mutlaka yemenin ve icmeninde etkisi var tabi. Ancak sütüm azalıyor diye stres olmak sütünü daha da azalacaktır. Bebek muhtemelen çok emdigi için sağmaya fırsat kalmıyordur. Benim ilk oğlum kolikti ve sürekli memede yasadigi icin sağsam 30 cc çıkıyordu çıkmıyordu. Ki kilo alımı aylık 1 kg civarıydı. O dönüyordur annesi sen merak etme ve stres olma lütfen. Bebek rahatladıkça sagmaya da fırsatın kalır inşallah
Canım benim az az 1 gün önceden gelmeye başlamıştı..O farklılığı hissediyorsun.Hatta doğum yapana kadar miktarı artarak gelmeye devam etmiştiKizlar yurudukce camasirimi sortumu islatacak kadar islaklik oluyor,su mu geliyor ne anlamadim..
Oglum da butun su birden gelmisti
Boyle az az gelirse nasil anlasilir acaba..
Aaa canım doğuracaksın sanırım..Hadi bakalım sağlıcakla kucağına al bebeğini.Dualarim seninle ❤Az daha bekleyim sanci olsun,en azindan oglana ogle uykusunu uyutayim dedim
Bir de acilma olmadan zirt pirt muayene de pek nahos oluyor
Dr a yazdim bakalim, ne diyecek..
Emzik alıyorsa emzik ver canım ya da idare edeceksin bebeklerin günü gününe uymuyorkızlar bebeğim sürekli emmek istiyor emiyo fazla geliyo kusuyo emzirmek istemedim mi de çığlık çığlığa ağlıyo susturamıyorum napcam ben bu bebişi çok zorlanıyorum
arada alıyo canım ama ağzından düştü mü yine çığlık çığlığa malesef dengem şaştı artık ne uyku var ne bir düzenEmzik alıyorsa emzik ver canım ya da idare edeceksin bebeklerin günü gününe uymuyor
Duzelecek canım sabret şöyle 2 aylık felan olsunlar biraz daha kolay olacak işimiz inşallaharada alıyo canım ama ağzından düştü mü yine çığlık çığlığa malesef dengem şaştı artık ne uyku var ne bir düzenne zaman düzelecek acaba bu durum
Benım kı de öyleydı dun bugun bıraz daha iyi sakin gecıyor. Her gun aynı olmuyor sabretmek lazım emzık mecbur kaldım dun verdım dursun dıye vicdan azabı çekiyorum resmen cocugu kandırıyorum dıyekızlar bebeğim sürekli emmek istiyor emiyo fazla geliyo kusuyo emzirmek istemedim mi de çığlık çığlığa ağlıyo susturamıyorum napcam ben bu bebişi çok zorlanıyorum
Yok canım kayınvalidem yapıyor sağolsunUtu yemek yapiyorsan masallah.
Utu zaten cok utopik de, yemegi de disardan yerdik oglum da.
Tabi ikinci cocugun tecrubesi farkli.
Hem buzlukta yemek var, hem esim evde olacak.
Saglik olsun da bakarsin canim tek basina.
Hastalikta da bakarsin,ama sorsan en zoru hastalik zamanlari derim.
Diger hepsi geciyor, hatta ozleniyor
Ozledikte ikinciyi yaptik, ama iste dogmuyor
Gerçekten ben deli olucam sanırım ya ruhsal dengem iyi değilİşte böyle böyle ömür bitiyor oğlum 6 yaşında şimdi bu 6 senede yedim ben kendimi bir şey olacak hasta olacak çocuğuma yetemeyecegim benim yüzümden öyle olacak böyle olacak diye hasta oldugunda benim dünyam yıkılırdı ateşi çıkacak diye korkardım bu 6 senede 40 dereceleri gordugumuzde oldu o kadar yiprattim ki kendimi dedim bir daha asla çocuk yapmam ama öyle olmadı şimdi neler yaşayacağız bakalim ama bazı anneler var ki hiç umrumda değil çok rahat çocuk büyütüyorlar aslında her şey kararında olmalı ama benim kaygılarım ağır basıyor malesefannelik zor
ben de kızıma çaki diyorum özellikle babası sallayıp gözlerini en sonunda kocaman açınca, bi de emip emip gözler kapalı uyudu dediğim sıra yatağına yatırınca birden gözlerini kocaman açınca
@Erganun bizimki sürekli memede yanlış ama napalım durmayınca gaz için de uyanık olduğu her an gaz çıkarma denemesi yapılıyor biz çok karıştık iyi bi örnek değiliz bugün yine doktora gideceğiz kaka yapamama sebebiyle...
Bana da dua lütfen Allah yardımcın olsunKizlar ben dr la konustum, gel dedi,az daha evde dursam olmaz mi dedim
En gec 6 gibi gel dedi,su da baya baya geliyor
Dualarinizi bekliyorum,dogurmayan birkac arkadasim da benm dualarimda,aklimda ❤
Sakin ol uyu biraz. Dinlenince rahatlayınca sütüm geliyor benim . Süt gelince acıkıp yemek yiyorum hepsi birbirini etkiliyor.Iki gundur sutum azaldi. Zirveye cikmasi gerekirdi oysaki bu zamanda. Sık sık emziriyorum ben. Sık ama daga kisa sureli. Gunde bir kez de bir olcek mama veriyorum. Ise baslayacagim icin sutumu stoklayayim diye sagmaya basladim. 60 ve 30 ml arasi degisiyor cikan sut. Toplamda 15 dk kadar iki gogsu sagiyorum. Sut gelmiyor bir yerden sonra. Surekli emzirdigimden mi, emzirdikten sonra sagdigimdan mi hic uyumadigimdan mi bikmiyorum. 1 litre sut stoklayanlar oluyor. Simdiden sutun azalması normal degil. Dereotu yiyip bugun uyicam esim gelince iki saat. Bakalim faydasi olacak mi?
Sutun yenenlere bagli olarak ddgistigine inanmiyordum. Stresle kesilecegini de dusunmuyordum. Hepsi dogruymus. Ayrica sanirim benim bebegim kolik olacak. 4 gun surekli gaz ile ugrasiyoruz.
Kizlar ben dr la konustum, gel dedi,az daha evde dursam olmaz mi dedim
En gec 6 gibi gel dedi,su da baya baya geliyor
Dualarinizi bekliyorum,dogurmayan birkac arkadasim da benm dualarimda,aklimda
Allah doğumu bekleyenlere sağlıkla bebeklerine kavuştursun.Bana da dua lütfen Allah yardımcın olsun
ayy inşallah ya dört gözle bekliyorumDuzelecek canım sabret şöyle 2 aylık felan olsunlar biraz daha kolay olacak işimiz inşallah
doyduğunu biliyosan niye vicdan azabı çekiyosun ki canım valla bende verdim emzik durmayınca doyduğundan eminim çünkü durmadan emip fazlasını atıyoBenım kı de öyleydı dun bugun bıraz daha iyi sakin gecıyor. Her gun aynı olmuyor sabretmek lazım emzık mecbur kaldım dun verdım dursun dıye vicdan azabı çekiyorum resmen cocugu kandırıyorum dıye
6 Temmuz da doğanlar için bir süpriz yok muLütfen bana tam 22 Ağustos'ta doğum yapanların listesini yollar mısınız ?
Evet cok emiyor. Mutemadiyen meme istiyor. Rahstlamak icin istiyor diye dusunuyorum ama bi yandan da memeyi cektigimde agzi sut dolu oluyor. Memelerimde hic doluluk hissetmiyorum artik. Agzindan akan sutu gormesem sutun bittigine yemin edebilirim. Olumlama yapip biraz uyucam. Bakalım ne olacak.Kesinlkle en etki eden şey uyku ve stres ,mutlaka yemenin ve icmeninde etkisi var tabi. Ancak sütüm azalıyor diye stres olmak sütünü daha da azalacaktır. Bebek muhtemelen çok emdigi için sağmaya fırsat kalmıyordur. Benim ilk oğlum kolikti ve sürekli memede yasadigi icin sağsam 30 cc çıkıyordu çıkmıyordu. Ki kilo alımı aylık 1 kg civarıydı. O dönüyordur annesi sen merak etme ve stres olma lütfen. Bebek rahatladıkça sagmaya da fırsatın kalır inşallah
Sakin ol uyu biraz. Dinlenince rahatlayınca sütüm geliyor benim . Süt gelince acıkıp yemek yiyorum hepsi birbirini etkiliyor.
Benimki de hep gazlı. Uğraştıyor. Hergün birkaç saat illa ağlıyor. İlk zamanlar etim sökülüyordu sanki o ağladıkça. Hala dayanamıyorum ama paniklememeye çalışıyorum.⁶⁶
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?