2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Aynen katılıyorum ilk oglum sürekli memedeydi emer kusardı goguslerim hic dolmazdi ama ilk 3 ay 1 buçuk kilo aldı şimdi de gündüzleri çok zor uyuyor bu bebeğim ve sürekli memede hiç sagmiyorum ne kadar çıkıyor diye kontrolunde bakacağım kilo alımına ama yettiğini düşünüyorum

Kizlar yurudukce camasirimi sortumu islatacak kadar islaklik oluyor,su mu geliyor ne anlamadim..
Oglum da butun su birden gelmisti
Boyle az az gelirse nasil anlasilir acaba..
Canım benim az az 1 gün önceden gelmeye başlamıştı..O farklılığı hissediyorsun.Hatta doğum yapana kadar miktarı artarak gelmeye devam etmişti

kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor emiyo fazla geliyo kusuyo emzirmek istemedim mi de çığlık çığlığa ağlıyo susturamıyorum napcam ben bu bebişi çok zorlanıyorum

Az daha bekleyim sanci olsun,en azindan oglana ogle uykusunu uyutayim dedim

Bir de acilma olmadan zirt pirt muayene de pek nahos oluyor
Dr a yazdim bakalim, ne diyecek..
Aaa canım doğuracaksın sanırım..Hadi bakalım sağlıcakla kucağına al bebeğini.Dualarim seninle ❤

Emzik alıyorsa emzik ver canım ya da idare edeceksin bebeklerin günü gününe uymuyor
arada alıyo canım ama ağzından düştü mü yine çığlık çığlığa malesef dengem şaştı artık ne uyku var ne bir düzen ne zaman düzelecek acaba bu durum

Kızlar doktora gittim bugün 39+4 sancı yok açılma aynı.. doktor cumartesi izne çıkacakmış çarşamba günü zaten günün doluyor sabah yatış yap dedi suni sancı verecek.. sizce ne kadar doğru? Eğer izne gitmeseydi belki öbür haftayı da beklerdik..sanki zorla dogurtacaz gibi hissettim inşallah bugün yarın sancım gelir o kadar çok istiyorum ki

kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor emiyo fazla geliyo kusuyo emzirmek istemedim mi de çığlık çığlığa ağlıyo susturamıyorum napcam ben bu bebişi çok zorlanıyorum
Benım kı de öyleydı dun bugun bıraz daha iyi sakin gecıyor. Her gun aynı olmuyor sabretmek lazım emzık mecbur kaldım dun verdım dursun dıye vicdan azabı çekiyorum resmen cocugu kandırıyorum dıye

Yok canım kayınvalidem yapıyor sağolsun yoksa nerde ... deli olacağım zaten ben
Gerçekten ben deli olucam sanırım ya ruhsal dengem iyi değil

valla sürekli aynı yaa emziriyorum uyku hali, sonra bitiyor uyanıyor, sonra uyumuyor geç dalıyor uykuya sonra gene uyanamıyor

Sakin ol uyu biraz. Dinlenince rahatlayınca sütüm geliyor benim . Süt gelince acıkıp yemek yiyorum hepsi birbirini etkiliyor.
Benimki de hep gazlı. Uğraştıyor. Hergün birkaç saat illa ağlıyor. İlk zamanlar etim sökülüyordu sanki o ağladıkça. Hala dayanamıyorum ama paniklememeye çalışıyorum.

Kizlar ben dr la konustum, gel dedi,az daha evde dursam olmaz mi dedim
En gec 6 gibi gel dedi,su da baya baya geliyor
Dualarinizi bekliyorum,dogurmayan birkac arkadasim da benm dualarimda,aklimda
Bana da dua lütfen Allah yardımcın olsun
Allah doğumu bekleyenlere sağlıkla bebeklerine kavuştursun.

Lütfen bana tam 22 Ağustos'ta doğum yapanların listesini yollar mısınız ?

Benım kı de öyleydı dun bugun bıraz daha iyi sakin gecıyor. Her gun aynı olmuyor sabretmek lazım emzık mecbur kaldım dun verdım dursun dıye vicdan azabı çekiyorum resmen cocugu kandırıyorum dıye
doyduğunu biliyosan niye vicdan azabı çekiyosun ki canım valla bende verdim emzik durmayınca doyduğundan eminim çünkü durmadan emip fazlasını atıyo

Evet cok emiyor. Mutemadiyen meme istiyor. Rahstlamak icin istiyor diye dusunuyorum ama bi yandan da memeyi cektigimde agzi sut dolu oluyor. Memelerimde hic doluluk hissetmiyorum artik. Agzindan akan sutu gormesem sutun bittigine yemin edebilirim. Olumlama yapip biraz uyucam. Bakalım ne olacak.

Hic istahim yok. Insan gibi yiyip icmiyorum. Tuvalete de duzenli gitmiyorum sezaryebn oldugumdam beri. Cocuk bu sebeple de gazlı olabilir. Simdi biraz uyumaya calisacagim. Umarim etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…