2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim gebelik şekerinden dolayı günü dolunca aynı işlem yapılacak canım, sende de benzer sıkıntı var mıydı?

14 gunluk kizim bugun kaka yapmadı. Cok gaz cikardi, g0az çıkarırken lekelenme seklinde kaka yapmis ama bir bez dolusu tam bir kaka yapmadi sabahtan beri. Hastaneye mi gotursek?

14 gunluk kizim bugun kaka yapmadı. Cok gaz cikardi, g0az çıkarırken lekelenme seklinde kaka yapmis ama bir bez dolusu tam bir kaka yapmadi sabahtan beri. Hastaneye mi gotursek?
İlk 10 gün bebeklerin boşaltım sistemleri ilkel calisirmis 10 günden sonra artık gelismeye baslarmis ve bu durumların normal olduğunu 9 güne kadar doktorlarinda müdahale etmedigini duymuştum ama doktora götürmeye getek yok diyemem canım sen bilirsin en iyisini

Kaç gündür yapmıyor canım? 1 haftaya kadar normal hatta 9 gün demiş bak arkadaş

Kızlar çok acıtıyor memeyi ilk başta çok saldırıyor. Çok canım acıyor ağlıyorum resmen. Nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorumda. Yardım istiyorum

Kızlar çok acıtıyor memeyi ilk başta çok saldırıyor. Çok canım acıyor ağlıyorum resmen. Nasıl davranmam gerekiyor bilemiyorumda. Yardım istiyorum
Canım bebeğini sık sık emzir. O zaman o kadar atak olmaz.Bir de memen senin kontrolünde olsun.O ucunu tutmadan koyu kısmiyla birlikte ağzına ver. Böylelikle meme ucun cabuk iyilesir.

Ayrıca o emmediği zamanlarda meme ucuna kantaron yağı sürebilirsin.Emzirecegin zaman temiz bir bezle silip emzirirsin.
Kantaron yagi çok iyi gelecektir sana..Hem ağrını azaltır hem iyileştirir.

çok teşekkür ederim. Ama Sıkça emzirmekle yani açlıkla ilgili degil bence. Çünkü ilk anda saldırmajla kalmıyor. Emerken aralarda da saldırıyor. Mesela 15 dakika geçiyor, memeden ayrılıyor ve uykuya geçiyor. Sonra 30saniye sonra bir daha uyanıyor ve ilk temasta yine saldırıyor ve yine canımı yakıyor.

kantoron yagı hiç bilmiyorum, nerde satılır acaba ? Doktor bir krem verdi bana onu kullanıyom, ismini unuttum ama G ile başlıyordu

Kizlar bisi sorcam, bu bebisleri emzirirken 2 ta da 3 saatte bir emzirmek gerek ya... hangi saati baz alacagim.
ornegin 1 de emzirmeye basladim 1.30 da biraktim...
bir sonraki emme 3 mu 3.30 mu acaba

Kızlar doğuma yakın bebeğinizin hareketleri nasıldı? Yani 1-2 gün öncesinde, hareketleri çoğaldı mı azaldı mı?

Kizlar bisi sorcam, bu bebisleri emzirirken 2 ta da 3 saatte bir emzirmek gerek ya... hangi saati baz alacagim.
ornegin 1 de emzirmeye basladim 1.30 da biraktim...
bir sonraki emme 3 mu 3.30 mu acaba
Ben büyük oğlumda saate hiç bakmazdım o ne zaman isterse emzirirdim.
Tabi o sık sık emmek isterdi..

Sizin bebek çok uyuyorsa musade etmeden 2 saatte 1 en az 15 dakika emzirmeniz iyi olur.

Kızlar doğuma yakın bebeğinizin hareketleri nasıldı? Yani 1-2 gün öncesinde, hareketleri çoğaldı mı azaldı mı?
Benim bu bebegimde doğum yapacağım güne yakın hareket ediyordu ama azalmıştı ve bebeği çok aşağıda hissediyordum.

Zaten 35.haftamda aniden suyum geldi doğuma gittim. Sabaha kadar hastanede bekledim ben hareketlerini hissetmiyordum ama Nst de hareket ettiği görülüyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…