Yenidoğan da memede uyuması normal diyorlar. Bu sürecte ne istiyorsa onu vermeliyizben de kızıma çaki diyorum özellikle babası sallayıp gözlerini en sonunda kocaman açınca, bi de emip emip gözler kapalı uyudu dediğim sıra yatağına yatırınca birden gözlerini kocaman açınca
@Erganun bizimki sürekli memede yanlış ama napalım durmayınca gaz için de uyanık olduğu her an gaz çıkarma denemesi yapılıyor biz çok karıştık iyi bi örnek değiliz bugün yine doktora gideceğiz kaka yapamama sebebiyle...
Hoşgelmiş minnak. Gözünaydın Sağlıkla büyüt inşallahBende dogum yaptim
4 cm aciklikla saaat 7 de gıttik, 23.43 de doğurdum.
Ultrason da 3400 du, 3800 doğdu ❤
Genel olarak rahat bir doğumdu.
Toparlandıkça yazarım ama bu bebiş sürekli meme de, 5 cc mama da verdk, sizinkilerde hep meme mi istiyordu, doğduğundan beri hiç uyumadı
Gözünaydın annesi uzun sağlıklı ömürleri olsun bebeğininBende dogum yaptim
Ultrason da 3400 du, 3800 doğdu
Toparlandıkça yazarım ama bu bebiş sürekli meme de, 5 cc mama da verdk, sizinkilerde hep meme mi istiyordu, doğduğundan beri hiç uyumadı
ayyy gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim çok şükür doğurdun kurtuldunBende dogum yaptim
Maşallah canımBende dogum yaptim
Gözün aydın canım sağlıkla sihhatle büyüt inşallahBende dogum yaptim
Evet canım sonradan bizimki de almak durumunda kaldı..Doyunca gerçekten güzel uyuyorlar. İyi düşünmüşsün canım idrarını güzel yapar sarılık olmaz en azından.Kızlar benım oburiks doğduğundan itibaren 4 saat boyunca durmadan emdi,en sonunda ac bu çocuk dememi dinlediler ve 30 cc mama aldı, 2 saattir mışıl mışıl uyuyor
Sizinkiler de mama aldı mı,ben sütüm tam anlamıyla gelene kadar vermeyi düşünüyorum,zaten durmuyor da açken
Allah sana da güzel doğumlar nasip etsin..Bugün yarın senden de bekliyoruz..Gözün aydın canım sağlıkla sihhatle büyüt inşallahbana dua ettin mi suni sancı aldın mı canım?
Oyle yapmaya calisiyorumda kuzum bak bu gece 02.20 de emmeye basladi 30 dakika emdi sonra hickirik tuttu vs gecmesini bekle derken 03.40 ta da 20 dakika emdi... simdi ben onu 6 da uyandirayim hadi dedim uyanmadiBen büyük oğlumda saate hiç bakmazdım o ne zaman isterse emzirirdim.
Tabi o sık sık emmek isterdi..
Sizin bebek çok uyuyorsa musade etmeden 2 saatte 1 en az 15 dakika emzirmeniz iyi olur.
Gözün aydın cnm, minnosa da maşallah ultrasondakinden az doğarlar genelde bnm 3 u de öyle oldu en azından seninki fazla doğmuş maşallahBende dogum yaptim
Doymadigini hissettiğinde bnde veriyorum saatlerce uyumadigi ya da zırt pırt uyanıp emnek istedigi zaman. 7-8 kere falan mama teklif ettm smdiye kadar yarın 2 haftalık oluyrz.bikac gündür alır oldu daha. Birinde 20 CC yedi diğerinde 15 birinde de tamamını bitirdi dün akşamKızlar benım oburiks doğduğundan itibaren 4 saat boyunca durmadan emdi,en sonunda ac bu çocuk dememi dinlediler ve 30 cc mama aldı, 2 saattir mışıl mışıl uyuyor
Sizinkiler de mama aldı mı,ben sütüm tam anlamıyla gelene kadar vermeyi düşünüyorum,zaten durmuyor da açken
Amin Allah razı olsunAllah sana da güzel doğumlar nasip etsin..Bugün yarın senden de bekliyoruz..
Ama işin garibi doğuranları sayfada pek göremiyoruz artık
Ben hiç uyandirmadm en fazla 3 saatte kendi uyanıyor. Bazen saat başı uyaniyor, 3.5 saati geçtiği hiç olmadı uyandırma gereği de duymadım. 10 günden snra sarılık tehlikesi yüzde 90 geçer, sarılık olsa bile beyine zarar vermez bariyer 10. Gün kapaniyor kabul ediyorlarmış Dr lar. 10 günden snra 4 saat uyanmadan uyuyabilirler yani, 2-3 saate bı düzenlerini bozmaya gerek yok. 3 cocuk, her birini farklı şehirlerde doğurdum ve 2-3 farklı Dr a gitmisimdie hep ve ben çok soru sorarım Dr a bunları en az 7-8 Dr dan edindigim bilgilerin neticesinde genel kanı olarak yaziyorimOyle yapmaya calisiyorumda kuzum bak bu gece 02.20 de emmeye basladi 30 dakika emdi sonra hickirik tuttu vs gecmesini bekle derken 03.40 ta da 20 dakika emdi... simdi ben onu 6 da uyandirayim hadi dedim uyanmadi
Gercekten nasil uyanmiyor anlamiyorm altini falan degistiriyorum ya
TebriklerBende dogum yaptim
Benim minik de aldı mama, kan şekerini ölçtüler sınıra yakın mama verelim dediler, emzirdim ama sütüm yoktu hastanede, gerçi benimki de sürekli uyuyordu zorla uyandırıp zorla besliyorduk. Doğar doğmaz kendi karakterleriyle doğuyorlarKızlar benım oburiks doğduğundan itibaren 4 saat boyunca durmadan emdi,en sonunda ac bu çocuk dememi dinlediler ve 30 cc mama aldı, 2 saattir mışıl mışıl uyuyor
Ben de altunizade de doğum yaptım eşime ve bana öncesinde test yapıldıHangi acıbadem canım? ben altunizadeyi aramıştım doğum bilgisi için hiç bahsetmediler covid testi falan.
Emmeye basladiktan sonra 4 saat mi emme bittikten sinra mi kuzum... ya ben de uyandirmiym diyorum duzeni bozulmasin diye ama kan sekeri dusecek diye korkuyorum bi seferde ...Ben hiç uyandirmadm en fazla 3 saatte kendi uyanıyor. Bazen saat başı uyaniyor, 3.5 saati geçtiği hiç olmadı uyandırma gereği de duymadım. 10 günden snra sarılık tehlikesi yüzde 90 geçer, sarılık olsa bile beyine zarar vermez bariyer 10. Gün kapaniyor kabul ediyorlarmış Dr lar. 10 günden snra 4 saat uyanmadan uyuyabilirler yani, 2-3 saate bı düzenlerini bozmaya gerek yok. 3 cocuk, her birini farklı şehirlerde doğurdum ve 2-3 farklı Dr a gitmisimdie hep ve ben çok soru sorarım Dr a bunları en az 7-8 Dr dan edindigim bilgilerin neticesinde genel kanı olarak yaziyorimtabi ki çok uzun süre uyumadiginda uyandırın ama öyle.deliksiz 5-6 saat hangi bebek uyuyor ki zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?