Maşallah yanaklı gıdılı olsunlar biz anneler rahat edelim onları doymuş gördükçeAa 3 kisi olduk☺ gazi oldugundan olabilir mi? Gazlari olunca rahatlamak icin memede durmak istiyolar hep.
Ben de arandikca veriyorum. Baktim memeye ragmen susmuyor, ki genelde artik mememin bosaldigini da hissediyorum o durumda, bir olcek mama veriyorum. Geceleri ise onceki ogunde beslenme durumunun saglamligina gore gore maksimum 3,5 saat olacak sekilde bekleyebiliyorum. Epey tombislesti. Yanakli gidili masallahCok beslemiyorumdur insallah.
benimki de aynen öyleydi durmadan emiyordu ama yine ağlıyordu en son mama verdik 1 kez hemen uyumuştu kollarını açıpKızlar benım oburiks doğduğundan itibaren 4 saat boyunca durmadan emdi,en sonunda ac bu çocuk dememi dinlediler ve 30 cc mama aldı, 2 saattir mışıl mışıl uyuyor
Sizinkiler de mama aldı mı,ben sütüm tam anlamıyla gelene kadar vermeyi düşünüyorum,zaten durmuyor da açken
Asiri sacma hem de yarim saat emiyor gaz fasli bilmem ne derken 1 saat geciyor geriye 1 saat 15 dakka kaliyorbu ne saçma bir laf ya
olur mu öyle şey o zaman sürekli memede olur
ben bitimini baz aldım hep
Ay gözünüz aydın darısı bana ve diğerlerine inşallah..Çok şükür bugün doğum gerçekleşti, gece boyu süren ağrılarla sabah 8 gibi doktora gittik , 4-5 cm açılmayla yatisim yapıldı 13.00 gibi doğum gerçekleşti. Sancı çekmek kolaydı ıkınma kısmı zordu ama 5-10 dakikada sürdü o da. Bekleyenlere Allah kolaylıklar versin hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versin.
BeeennnnnnAğustos doğum yapacaklardan benden başka kaldı mı?
Çok şükür yalnız değilmişimBeeennnnnn
Gözün aydınBende dogum yaptim
4 cm aciklikla saaat 7 de gıttik, 23.43 de doğurdum.
Ultrason da 3400 du, 3800 doğdu ❤
Genel olarak rahat bir doğumdu.
Toparlandıkça yazarım ama bu bebiş sürekli meme de, 5 cc mama da verdk, sizinkilerde hep meme mi istiyordu, doğduğundan beri hiç uyumadı
Gözünüz AydınÇok şükür bugün doğum gerçekleşti, gece boyu süren ağrılarla sabah 8 gibi doktora gittik , 4-5 cm açılmayla yatisim yapıldı 13.00 gibi doğum gerçekleşti. Sancı çekmek kolaydı ıkınma kısmı zordu ama 5-10 dakikada sürdü o da. Bekleyenlere Allah kolaylıklar versin hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versin.
Benim sütüm 2 gün gelmedi ve hemşireler emdikçe gelecek mama vermeyelim dedi. 2 gün sonunda süt geldi ama bebek sarılık oldu. Haftaya kontrole gidecek tekrar. Mama vermekle iyi yapmışsın.Kızlar benım oburiks doğduğundan itibaren 4 saat boyunca durmadan emdi,en sonunda ac bu çocuk dememi dinlediler ve 30 cc mama aldı, 2 saattir mışıl mışıl uyuyor
Sizinkiler de mama aldı mı,ben sütüm tam anlamıyla gelene kadar vermeyi düşünüyorum,zaten durmuyor da açken
Benim oğlum da sarılık üst sınırdaMalesef doyuyor sanıp uyumasına izin verdiğim için sarılık oldu sinurda hem de
Nasıl geçti doğumun canım detayları paylaşabilirsen sevinirim. Bilmem gereken bir şey var mı?
Sezaryen mi olacaksın?Nasıl geçti doğumun canım detayları paylaşabilirsen sevinirim. Bilmem gereken bir şey var mı?
Gözün aydınÇok şükür bugün doğum gerçekleşti, gece boyu süren ağrılarla sabah 8 gibi doktora gittik , 4-5 cm açılmayla yatisim yapıldı 13.00 gibi doğum gerçekleşti. Sancı çekmek kolaydı ıkınma kısmı zordu ama 5-10 dakikada sürdü o da. Bekleyenlere Allah kolaylıklar versin hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versin.
İnşallah sağlıkla kavuşun siz deAy gözünüz aydın darısı bana ve diğerlerine inşallah..
TeşekkürlerGözünüz Aydın❤Sağlıkla büyütün kuzuyu
Ben de dedimGözün aydınsağlıkla büyüsün inşallah
Ben de ıkınma kısmında yapamıyorum, yapamıcam demiştim
Daha varmış doğuma baya senin şimdi farkettim :) benim bebek doğum kanalına girmediği ve 4 kiloyu geçtiği için riskler artmıştı sezaryen oldum. Kalabalık bir ameliyat ekibi var çok korkmama rağmen beni hep rahatlattılar. Sonrasında senin için ayrı bebek için ayrı hemşireler her şeyi takip ediyorlar. Ertesi gün beni yıkadı bile hasta bakıcı. Hastane çantasında çok az şeyi kullandık hepsi hastanede vardı. Kıyafet bile fotoğraf çekilirken giydirdim bir tek sürekli değiştiriyorlar. Senin sormak istediğin bir şey varsa cevaplayayım.Nasıl geçti doğumun canım detayları paylaşabilirsen sevinirim. Bilmem gereken bir şey var mı?
Tebrikler, Allah analı babalı, sağlıkla büyütsünÇok şükür bugün doğum gerçekleşti, gece boyu süren ağrılarla sabah 8 gibi doktora gittik , 4-5 cm açılmayla yatisim yapıldı 13.00 gibi doğum gerçekleşti. Sancı çekmek kolaydı ıkınma kısmı zordu ama 5-10 dakikada sürdü o da. Bekleyenlere Allah kolaylıklar versin hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versin.
Büyük ihtimalle evetSezaryen mi olacaksın?
Kaç gün kaldın canım? Ziyaretçiler nasıl oldu? Ameliyathane kapısında beklemeye izin veriyolar mı ziyaretçileri. Sezeryan yerine su geçirmez bant yapıştırıyolar sanırım öyle yıkıyorlar. Bi de dr un kimdi? Korse istediler mi?Daha varmış doğuma baya senin şimdi farkettim :) benim bebek doğum kanalına girmediği ve 4 kiloyu geçtiği için riskler artmıştı sezaryen oldum. Kalabalık bir ameliyat ekibi var çok korkmama rağmen beni hep rahatlattılar. Sonrasında senin için ayrı bebek için ayrı hemşireler her şeyi takip ediyorlar. Ertesi gün beni yıkadı bile hasta bakıcı. Hastane çantasında çok az şeyi kullandık hepsi hastanede vardı. Kıyafet bile fotoğraf çekilirken giydirdim bir tek sürekli değiştiriyorlar. Senin sormak istediğin bir şey varsa cevaplayayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?