2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Maşallah yanaklı gıdılı olsunlar biz anneler rahat edelim onları doymuş gördükçe

benimki de aynen öyleydi durmadan emiyordu ama yine ağlıyordu en son mama verdik 1 kez hemen uyumuştu kollarını açıp

Korkmayın mama verin anne sütü arttıkça tamamen anne sütü oluyor ve benim kızım artık mamayı zar zor yiyor hatta kusuyor

Çok şükür bugün doğum gerçekleşti, gece boyu süren ağrılarla sabah 8 gibi doktora gittik , 4-5 cm açılmayla yatisim yapıldı 13.00 gibi doğum gerçekleşti. Sancı çekmek kolaydı ıkınma kısmı zordu ama 5-10 dakikada sürdü o da. Bekleyenlere Allah kolaylıklar versin hepimizin evladına hayırlı sağlıklı ömür versin.

Ay gözünüz aydın darısı bana ve diğerlerine inşallah..

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Evet bir haftalık olduk hala her an meme istiyo

Gözünüz Aydın❤Sağlıkla büyütün kuzuyu

Benim sütüm 2 gün gelmedi ve hemşireler emdikçe gelecek mama vermeyelim dedi. 2 gün sonunda süt geldi ama bebek sarılık oldu. Haftaya kontrole gidecek tekrar. Mama vermekle iyi yapmışsın.

Malesef doyuyor sanıp uyumasına izin verdiğim için sarılık oldu sinurda hem de
Benim oğlum da sarılık üst sınırda gece uyandırmasam da 1,5-2 saatte bir emziriyorum. Gündüz de her istediğinde. Ama 2 saati geçmiyor. Hala sarılık. Haftaya tekrar kontrolü var.

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Ben de ıkınma kısmında yapamıyorum, yapamıcam demiştim

Nasıl geçti doğumun canım detayları paylaşabilirsen sevinirim. Bilmem gereken bir şey var mı?
Daha varmış doğuma baya senin şimdi farkettim :) benim bebek doğum kanalına girmediği ve 4 kiloyu geçtiği için riskler artmıştı sezaryen oldum. Kalabalık bir ameliyat ekibi var çok korkmama rağmen beni hep rahatlattılar. Sonrasında senin için ayrı bebek için ayrı hemşireler her şeyi takip ediyorlar. Ertesi gün beni yıkadı bile hasta bakıcı. Hastane çantasında çok az şeyi kullandık hepsi hastanede vardı. Kıyafet bile fotoğraf çekilirken giydirdim bir tek sürekli değiştiriyorlar. Senin sormak istediğin bir şey varsa cevaplayayım.

Tebrikler, Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün

Kaç gün kaldın canım? Ziyaretçiler nasıl oldu? Ameliyathane kapısında beklemeye izin veriyolar mı ziyaretçileri. Sezeryan yerine su geçirmez bant yapıştırıyolar sanırım öyle yıkıyorlar. Bi de dr un kimdi? Korse istediler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…