40 günlükkaç haftalıksınız canım?
Sut yapimini hem.hizlandiriyor hem attiriyor. Internette bir cok farkli tarifi var. Biz söyle yapıyoruz 4 tatlı kaşigi uzum pekmezi içinde 1/4 paket yaş mayayı ezerek yediriyoruz uzerine 1 fincan su ilave ediyoruz. Tadi promalt a benziyor pek hoş degil ama bende sut arttirdigindan oturu her gun 1 bardak iciyorum. 3 gundur kullaniyoruz sutum az oldugu icin doymuyordu her sutten sonra mama verriyordik ve ilk defa bugun 1 defa sadece mama verdik hep sut içti memeden. Kadin dogum doktorum demisti sutu arttirir denemem icin ve bende işe yaradı gercektenBu pekmez yaş maya olayı neymiş ki? Birbirine karıştırıp içiliyor mu? Oranları nasıl?
Öncelikle gözünüz aydinn canım. Sağlikla buyusun bebişHanımlar 25.08.2020 itibariyle minik çokoprensim sürpriz yaparak dünyaya geldinormal doğum diye geldik ama acil sezaryene alındık. Çok şükür iyiyiz. Darısı bebeğini bekleyen tüm anne adaylarının başına
Çok teşekkürler canımÖncelikle gözünüz aydinn canım. Sağlikla buyusun bebiş
Canım artık son haftalardasın .Sancı çekiyorsun. Ben de doğumdan bir gun önce karnımın alt kısmında hem sağ hem sol tarafta tuhaf bir acı hissetmiştim zaten kasılmalarım da vardı ve o gece aşırı huzursuzluk vardı bende uykuda tutmuyordu gece suyum gelmeye başladı hastaneye gittik.Bugün bebek hareketleri karnımdaki acının yanında sancı gibi his yarattı. Bebek baskı uyguladıkça hem alt taraflarda bası hem de belden giren bir ağrı hissettim. Bunlar sizce doğum habercisi mi yoksa bebek güçlendiği için olağan mı?
Gözünüz aydınHanımlar 25.08.2020 itibariyle minik çokoprensim sürpriz yaparak dünyaya geldinormal doğum diye geldik ama acil sezaryene alındık. Çok şükür iyiyiz. Darısı bebeğini bekleyen tüm anne adaylarının başına
Tebrik ediyorum:)24.08 de saat 14.45 te dogumum gerçekleşti hamdolsun.. Rabbim dogumuna az kalan arkadaslara yardım etsin duamdasiniz
Geçmiş olsun . Kaçıncı gününde ortaya çıktı ?Malesef doyuyor sanıp uyumasına izin verdiğim için sarılık oldu sinurda hem de
Hem damla hem rezene bence. Bizdede benzer durum gecerli. Damla bebisi rahatlstiyor rezene de anne sutunden bebege gaz gecisini engelliyor yine rahatlatiyor cocugu. Biz gaz damlasina rezeneden daha erken basladik ikisi ayni anda daha etkili. Damlayi versekte sancilaniyor kivraniyor yavrum. Surekli aglamalar esliğinde gaz cıkartmaya çalisiyoruz.
Hastaneden hastaneye değişiyor kurallar galiba. Ben dün Ankara Memorial hastanesinde sezaryen doğum yaptım. Sadece eşim vardı yanımda. Ameliyathaneye almadılar. Oda da bekledi. Sonrasında bebek odaya geldi. Ziyaretçi kesinlikle yasak . 1. Dereceler dahi. Öğleden sonra ablam geldi. Refakatçi o oldu. Eşimi hemen odandan çıkartıp hastaneden yollardılarÖncelikle Allah bebişine sağlıklı hayırlı uzun mutlu ömür versin. Demin söylemeyi unuttum.
Ben spinal istemiyorum ameliyathanede gerilirim ben 1 saat bekleyemem beni kesip dikmelerini travmatik olur bana. Herhalde estetik dikiş oluyor. Su değebiliyor yani enteresan. Bana sadece bebeğin 1. Derece yakınları girebilir dediler. Tabi benim zamanıma neler değişir bilemiyorum. Yasak sırasında kimseyi almamışlar 1 refakatçi dışında. Sütün geldi mi hemen. Mama verdiler mi? Verdilerse şırıngayla mı verdiler?
Çok sordum ama ben biraz detaycı ve kontrolcüyüm malesefşimdiden teşekkürler
Çok mersi, hepimizinki sağlıkla büyüsün inşallahGözünüz aydınSağlıkla büyütün kuzuyu
Hayırlı olsun canım Allah bebişinle birlikte hayırlı mutlu sağlıklı uzun ömür versin inşallah.Hastaneden hastaneye değişiyor kurallar galiba. Ben dün Ankara Memorial hastanesinde sezaryen doğum yaptım. Sadece eşim vardı yanımda. Ameliyathaneye almadılar. Oda da bekledi. Sonrasında bebek odaya geldi. Ziyaretçi kesinlikle yasak . 1. Dereceler dahi. Öğleden sonra ablam geldi. Refakatçi o oldu. Eşimi hemen odandan çıkartıp hastaneden yollardılar
En tatlı nöbetler, sağlıkla mutlulukla hayırla büyüt bebişini inşallahGece 3 5 nöbetlerinden bildiriyorum, iyiyiz,mutluyuz ❤
Bebek kokusu herşeye deyiyor
Özellikle ilk çocuğu olan arkadaşlar stresle panikle geçirmeyin bu günlerinizi.
O kadar güzel ve geri dönüşümsüz ki..
İnsan ilkinde tam anlayamayabiliyor.
Hepinizin yazılarını gördüm ama alıntılayamadım tektek, kusuruma bakmayın
Herkese teşekkür ederim.
Doğum yapmayan arkadaşlar, tez vakitte, tek nefeste inşallah, dualarımdasınız
Cevabın için çok teşekkürler. Bu gece rahat geçti, bugün nst var bakalım orada bir hareket çıkacak mı. İnşallah müjdeyi hayırlısıyla verebilirimCanım artık son haftalardasın .Sancı çekiyorsun. Ben de doğumdan bir gun önce karnımın alt kısmında hem sağ hem sol tarafta tuhaf bir acı hissetmiştim zaten kasılmalarım da vardı ve o gece aşırı huzursuzluk vardı bende uykuda tutmuyordu gece suyum gelmeye başladı hastaneye gittik.
Sen de hayırlısıyla bugun yarın:))burdan bize müjdeyi vereceksin inşallah
Rica ederim tatlım. Nst de artık bir şeyler olsun..Olsun da kuzun sağlıkla gelsin.Güzel haberlerini bekliyoruzCevabın için çok teşekkürler. Bu gece rahat geçti, bugün nst var bakalım orada bir hareket çıkacak mı. İnşallah müjdeyi hayırlısıyla verebilirim
Ilk bir hafta 10 güne dikkat edin.. Zaten çocuk doktorunuz yada bebek hemşireleriniz bebeğinizin durumuna göre sizi uyaracaktır.Kızlar bebek kaç haftalık olduktan sonra 2 saatte 1 uyandırıp emzirme süreci 3 ya da 4 saatte 1e çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?