2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde az bebise yetmiyor. Doktorun soyledigi pekmez yas mayayi deniycem demistim denedim ve evet arttiriyor. Birde surekli sut gelsin gelmesin her aciktiginda once emziriyorum sonra mama veriyorum o da etkiliyor sanirim. Ayrica promalt iciyorum her gun 1 tane, komposto vsvs. Protein agirlikli beslenmeye ozen gosteriyorum ama herseyin basi su bol bol su iciyorum. Ilik duşta işe yariyor. Ilk baslarda 5 cc geliyordu süt bugun sağdigimda 60 cc çikti.

Hem damla hem rezene bence. Bizdede benzer durum gecerli. Damla bebisi rahatlstiyor rezene de anne sutunden bebege gaz gecisini engelliyor yine rahatlatiyor cocugu. Biz gaz damlasina rezeneden daha erken basladik ikisi ayni anda daha etkili. Damlayi versekte sancilaniyor kivraniyor yavrum. Surekli aglamalar esliğinde gaz cıkartmaya çalisiyoruz.

Bu pekmez yaş maya olayı neymiş ki? Birbirine karıştırıp içiliyor mu? Oranları nasıl?

2 gece kaldım, ziyaretçi 7-9 arası dediler ama tüm gün gelen oldu girebildiler. Kapıda bekleme yok ama eşin doğuma girebilir. Benimki girdi. Bant yapıştırdılar eve gitmeden bile çıkarabiliriz dedi doktorum. Gelince bi duş aldım öyle çıkatfım. Her gün de duşa giriyorum bant yok. Korse özellikle istemiyorlar doğum sonrası göbeğim hızlı küçülsün diye sordum önerdi doktorum owli korse aldım.

Hangi hastane burası ?

Hangi hastane burası ?

Bugün bebek hareketleri karnımdaki acının yanında sancı gibi his yarattı. Bebek baskı uyguladıkça hem alt taraflarda bası hem de belden giren bir ağrı hissettim. Bunlar sizce doğum habercisi mi yoksa bebek güçlendiği için olağan mı?

Öncelikle Allah bebişine sağlıklı hayırlı uzun mutlu ömür versin. Demin söylemeyi unuttum.

Ben spinal istemiyorum ameliyathanede gerilirim ben 1 saat bekleyemem beni kesip dikmelerini travmatik olur bana. Herhalde estetik dikiş oluyor. Su değebiliyor yani enteresan. Bana sadece bebeğin 1. Derece yakınları girebilir dediler. Tabi benim zamanıma neler değişir bilemiyorum. Yasak sırasında kimseyi almamışlar 1 refakatçi dışında. Sütün geldi mi hemen. Mama verdiler mi? Verdilerse şırıngayla mı verdiler?

Çok sordum ama ben biraz detaycı ve kontrolcüyüm malesefşimdiden teşekkürler

Ben hep normal doğum istiyordum. Sezaryen de korktuğum bi şeydi hiç öyle olmadı. 1 saat sürmüyor bile bir acı falan hissetmiyorsun yapılanları görmüyorsun. Dikiş bi çizgi şeklinde estetik dikiş.

Bizim 3.250idi , 3525 doğdum boyu dogru çikti.

Kızlar göbeğimiz düştü, sonunda yıkanabilecek kuzucuk
Bizim gobek bagi 15 gunluk rekorla hala yerinde dun yikadik artik cocugu dayanamayip. Bugun ha koptu ha kopacak gibi duruyor ama ebe hic dokunma kendi dussun dedi. Dedim dokunmuyoruz zaten kendi dussun de 15 gun biraz cok degil mi dedim, kordon bagi kalinmis kurumasi ondan zaman almis dedi.

Kızlaaar tek göğsüm yara oldu ve kanadı. Hızlı iyileşmesi için ne yapabilirim? Bir de bu şekilde emzirebilir miyimki ya

Doğum yapan arkadaşlar mesajımı görenler kısa da olsa cevap verebilirse çok sevinirim Hepinize kolaylıklar ve darısı başımıza diliyorum.

Bende artık uyandirmiyorum son 10 gündür kendi saatini hiç şaşırmadan uyanıyor ınş böyle devam eder kirkindan sonra değişmez. 2.5 3 saat uyuyor banyo yapıp yatordiysam karnı da güzel toksa 4 saati buluyor uyanması. Ama uyanincada fena hemen emicek karnı doyucak yoksa basıyor ağlamayı

kaç haftalıksınız canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…