Benimde az bebise yetmiyor. Doktorun soyledigi pekmez yas mayayi deniycem demistim denedim ve evet arttiriyor. Birde surekli sut gelsin gelmesin her aciktiginda once emziriyorum sonra mama veriyorum o da etkiliyor sanirim. Ayrica promalt iciyorum her gun 1 tane, komposto vsvs. Protein agirlikli beslenmeye ozen gosteriyorum ama herseyin basi su bol bol su iciyorum. Ilik duşta işe yariyor. Ilk baslarda 5 cc geliyordu süt bugun sağdigimda 60 cc çikti.Kızlar 31 temmuzda doğum yaptım sütüm gün geçtikçe azalıyorilk doğumum ilk gublerde süt verir doymamıstır diye ardından mama verirdim şimdi 4-5 saat emmemesine rağmen çok az süt geliyor pompayla cekince 20-30 ml anca çıkıyor sütümün artması için neler yapabilirim bitecek diye ödüm kopuyor yavrum kucağıma her aldığımda ağzını gezdirip meme arıyor öyle yaptıkça üzüntüden kahroluyorum ((+
+1 de ben varım. Insan uykusuzluktan ölmüyormuş ögreniyorum yavas yavaşUyuyamayanlarda bugün
Artık gözüm açık rüya görmeye de başladım
Hem damla hem rezene bence. Bizdede benzer durum gecerli. Damla bebisi rahatlstiyor rezene de anne sutunden bebege gaz gecisini engelliyor yine rahatlatiyor cocugu. Biz gaz damlasina rezeneden daha erken basladik ikisi ayni anda daha etkili. Damlayi versekte sancilaniyor kivraniyor yavrum. Surekli aglamalar esliğinde gaz cıkartmaya çalisiyoruz.Gobek bagi hala dusmedi cildiricam. Cocugu insan gibi yikayamadik. Bez banyosu benzemiyo kuvet banyasuna. Bu yikansa rahatlicak valla, gazi mazi kalmayacak bence. 3 gundur gaz agrilarimiz devam ediyor. Damla kullaniyorum. Sut urunleri yemiyorum. Rezene cayi iciyorum. Dun epey guzel kaka pirt yapti. Tam olarak hangisi ise yaradi bilemiyorum. Sanirim damla.. bugun damlayi vermeyi unuttum doyurmadan. Kivranmaya basladi el kadar yavrucugum.
Bu pekmez yaş maya olayı neymiş ki? Birbirine karıştırıp içiliyor mu? Oranları nasıl?Benimde az bebise yetmiyor. Doktorun soyledigi pekmez yas mayayi deniycem demistim denedim ve evet arttiriyor. Birde surekli sut gelsin gelmesin her aciktiginda once emziriyorum sonra mama veriyorum o da etkiliyor sanirim. Ayrica promalt iciyorum her gun 1 tane, komposto vsvs. Protein agirlikli beslenmeye ozen gosteriyorum ama herseyin basi su bol bol su iciyorum. Ilik duşta işe yariyor. Ilk baslarda 5 cc geliyordu süt bugun sağdigimda 60 cc çikti.
2 gece kaldım, ziyaretçi 7-9 arası dediler ama tüm gün gelen oldu girebildiler. Kapıda bekleme yok ama eşin doğuma girebilir. Benimki girdi. Bant yapıştırdılar eve gitmeden bile çıkarabiliriz dedi doktorum. Gelince bi duş aldım öyle çıkatfım. Her gün de duşa giriyorum bant yok. Korse özellikle istemiyorlar doğum sonrası göbeğim hızlı küçülsün diye sordum önerdi doktorum owli korse aldım.Kaç gün kaldın canım? Ziyaretçiler nasıl oldu? Ameliyathane kapısında beklemeye izin veriyolar mı ziyaretçileri. Sezeryan yerine su geçirmez bant yapıştırıyolar sanırım öyle yıkıyorlar. Bi de dr un kimdi? Korse istediler mi?
Hangi hastane burası ?Kaç gün kaldın canım? Ziyaretçiler nasıl oldu? Ameliyathane kapısında beklemeye izin veriyolar mı ziyaretçileri. Sezeryan yerine su geçirmez bant yapıştırıyolar sanırım öyle yıkıyorlar. Bi de dr un kimdi? Korse istediler mi?
Hangi hastane burası ?2 gece kaldım, ziyaretçi 7-9 arası dediler ama tüm gün gelen oldu girebildiler. Kapıda bekleme yok ama eşin doğuma girebilir. Benimki girdi. Bant yapıştırdılar eve gitmeden bile çıkarabiliriz dedi doktorum. Gelince bi duş aldım öyle çıkatfım. Her gün de duşa giriyorum bant yok. Korse özellikle istemiyorlar doğum sonrası göbeğim hızlı küçülsün diye sordum önerdi doktorum owli korse aldım.
Altunizade acıbademHangi hastane burası ?
Öncelikle Allah bebişine sağlıklı hayırlı uzun mutlu ömür versin. Demin söylemeyi unuttum.2 gece kaldım, ziyaretçi 7-9 arası dediler ama tüm gün gelen oldu girebildiler. Kapıda bekleme yok ama eşin doğuma girebilir. Benimki girdi. Bant yapıştırdılar eve gitmeden bile çıkarabiliriz dedi doktorum. Gelince bi duş aldım öyle çıkatfım. Her gün de duşa giriyorum bant yok. Korse özellikle istemiyorlar doğum sonrası göbeğim hızlı küçülsün diye sordum önerdi doktorum owli korse aldım.
Ben hep normal doğum istiyordum. Sezaryen de korktuğum bi şeydi hiç öyle olmadı. 1 saat sürmüyor bile bir acı falan hissetmiyorsun yapılanları görmüyorsun. Dikiş bi çizgi şeklinde estetik dikiş.Öncelikle Allah bebişine sağlıklı hayırlı uzun mutlu ömür versin. Demin söylemeyi unuttum.
Ben spinal istemiyorum ameliyathanede gerilirim ben 1 saat bekleyemem beni kesip dikmelerini travmatik olur bana. Herhalde estetik dikiş oluyor. Su değebiliyor yani enteresan. Bana sadece bebeğin 1. Derece yakınları girebilir dediler. Tabi benim zamanıma neler değişir bilemiyorum. Yasak sırasında kimseyi almamışlar 1 refakatçi dışında. Sütün geldi mi hemen. Mama verdiler mi? Verdilerse şırıngayla mı verdiler?
Çok sordum ama ben biraz detaycı ve kontrolcüyüm malesefşimdiden teşekkürler
Bizim 3.250idi , 3525 doğdum boyu dogru çikti.Merhaba kızlar kısmetse Ekim annesi olcam 34.haftadayım bsyi merak ediyorum bu usg de cıkan size söylenen bebek kilosuyla doğan cocugun kilosu aynı oldumu yada ne kdr fark etti dogum yapanlar hala buradaysa bu merakımı giderebilirmi
Bizim gobek bagi 15 gunluk rekorla hala yerindeKızlar göbeğimiz düştü, sonunda yıkanabilecek kuzucuk
Evet benimkide orası, yazdıklarınızı okuyunca çok tanıdık geldi o nedenle sormuştum. Habibe hanım doktorum çokta memnun kaldım. Doğum sonrası hemşire hizmetini aldınızmı ? Nasıl oluyor, kaçıncı gün geliyor, kaç saat kalıyor ?Altunizade acıbadem
Doğum yapan arkadaşlar mesajımı görenler kısa da olsa cevap verebilirse çok sevinirimBugün bebek hareketleri karnımdaki acının yanında sancı gibi his yarattı. Bebek baskı uyguladıkça hem alt taraflarda bası hem de belden giren bir ağrı hissettim. Bunlar sizce doğum habercisi mi yoksa bebek güçlendiği için olağan mı?
Ben hiç uyandirmadm en fazla 3 saatte kendi uyanıyor. Bazen saat başı uyaniyor, 3.5 saati geçtiği hiç olmadı uyandırma gereği de duymadım. 10 günden snra sarılık tehlikesi yüzde 90 geçer, sarılık olsa bile beyine zarar vermez bariyer 10. Gün kapaniyor kabul ediyorlarmış Dr lar. 10 günden snra 4 saat uyanmadan uyuyabilirler yani, 2-3 saate bı düzenlerini bozmaya gerek yok. 3 cocuk, her birini farklı şehirlerde doğurdum ve 2-3 farklı Dr a gitmisimdie hep ve ben çok soru sorarım Dr a bunları en az 7-8 Dr dan edindigim bilgilerin neticesinde genel kanı olarak yaziyorimtabi ki çok uzun süre uyumadiginda uyandırın ama öyle.deliksiz 5-6 saat hangi bebek uyuyor ki zaten.
kaç haftalıksınız canım?Bende artık uyandirmiyorum son 10 gündür kendi saatini hiç şaşırmadan uyanıyor ınş böyle devam eder kirkindan sonra değişmez. 2.5 3 saat uyuyor banyo yapıp yatordiysam karnı da güzel toksa 4 saati buluyor uyanması. Ama uyanincada fena hemen emicek karnı doyucak yoksa basıyor ağlamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?