Gece 3 5 nöbetlerinden bildiriyorum, iyiyiz,mutluyuz ❤
Bebek kokusu herşeye deyiyor
Özellikle ilk çocuğu olan arkadaşlar stresle panikle geçirmeyin bu günlerinizi.
O kadar güzel ve geri dönüşümsüz ki..
İnsan ilkinde tam anlayamayabiliyor.
Hepinizin yazılarını gördüm ama alıntılayamadım tektek, kusuruma bakmayın
Herkese teşekkür ederim.
Doğum yapmayan arkadaşlar, tez vakitte, tek nefeste inşallah, dualarımdasınız
Sutum yetiyor mu diye endiselenen tum yeni anneleri bu postu okumaya davet ediyorum.
Gecen ben de dereotu yiyip dinlenicem demistim. 30 cc sut ciktigi icin endiselenmipstim. bir sonraki gun bir memeden 60 cc cikti hic zorlamadan. Dun hic pompa kullanmadim bebek memeyi tutana kadar tazyikli geliyodu sut. Pota tutturmaca oynadik sut bosa akmasin diye, epey guldurdu bizi. Hic endiselenmeye degmiyomus. Bosuna kasmışım
Bende artık uyandirmiyorum son 10 gündür kendi saatini hiç şaşırmadan uyanıyor ınş böyle devam eder kirkindan sonra değişmez. 2.5 3 saat uyuyor banyo yapıp yatordiysam karnı da güzel toksa 4 saati buluyor uyanması. Ama uyanincada fena hemen emicek karnı doyucak yoksa basıyor ağlamayı
Ben en büyük hatayı hastanede yattı diye yaptım her fırsatta uyandırdım şimdi saat başı kalkıyor çok yorucuymuş böyle şimdiki aklım olsa 3 saat dolmadan hayatta kaldırmazdım
Günaydın hanımlar 22 gunluguz .Dr hariç dışarı cikmadik.surekli tekim büyük kızım sitenin bahçesinde hep eşimde işte.arada bebeği alıp insem tehlikeli olurmu arada derken bikere insem nasıl olur kızım cok istiyor kardeşiyle inmemizi hava atacak 9sene sonra oldu malum
Bizim durumumuzda bunlarin hiçbiri ise yaramiyor olabilir. Sut ve sut urunlerinin yani sira simdi findik, cikolatayi da kestim. Damlaui aksatmadan verdim, rezene cayi da icmeye devam ediyorum ama bebegim gaz acisi cekmeye devam ediyor ya. hep gaz cikarmaya calisiyo. Hep kizariyo agliyo denerken. Bu kadar aci cekmesi normal mi bilemiyorum. Kıpkırmızı oluyor inliyor, cirpiniyor. Icim yaniyor
Ayni durum bizde de vardi. Damla ve rezeneyi kullaniyordum. Surekli corapla geziyorum ayaklarimdan usutup suye gaz gecmesin diye. Ta kii düne kadar. Dum ilk defa gaz sancimiz olmadi. Çunku sadece 1 defa mama vermistik. Megersem o kadar sanciyi mama yapiyor. Her doyurdugumda muhakkak gaz çikartiyorum bazen 1 saat suruyor ama gaz çikmadan yatirmiyorum yatağa.
Günaydın hanımlar 22 gunluguz .Dr hariç dışarı cikmadik.surekli tekim büyük kızım sitenin bahçesinde hep eşimde işte.arada bebeği alıp insem tehlikeli olurmu arada derken bikere insem nasıl olur kızım cok istiyor kardeşiyle inmemizi hava atacak 9sene sonra oldu malum
ilk çocuğum olduğu için soruyorum sürekli ağlaması normal mi? emzirince duruyor birtek oradan da uykuya geçerse sakin yoksa kucakta bile ağlıyor keşke kucakçı olsa diyorum bu daha zor. damla kullanıyoruz ama ıkınıyo gaz sancısı oluyo ve yine kaka yapamıyo sanırım bekliyoruz bakalım.
ilk çocuğum olduğu için soruyorum sürekli ağlaması normal mi? emzirince duruyor birtek oradan da uykuya geçerse sakin yoksa kucakta bile ağlıyor keşke kucakçı olsa diyorum bu daha zor. damla kullanıyoruz ama ıkınıyo gaz sancısı oluyo ve yine kaka yapamıyo sanırım bekliyoruz bakalım.
Hayirli olsun koliksiniz bizde 3. Gün acile götürmüştük oğlumu sürekli ağlıyor diye hem yapı hem gaz sancısı. 4. Ay geçmişti bizim. Sizinki daha kısa sürer umarım
Ben en büyük hatayı hastanede yattı diye yaptım her fırsatta uyandırdım şimdi saat başı kalkıyor çok yorucuymuş böyle şimdiki aklım olsa 3 saat dolmadan hayatta kaldırmazdım