2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Mamayı kaç ölçek veriyorsunuz?
Her mama her bebeğe olmuyor. Doktorunuz mu önerdi?
Evet her mama her bebeğe iyi gelmiyor ben ilk kızımda Aptamil kullandım hicbi sorun yaşamadım diğerinde aptamil.ii gelmedi gazı çok oluyordu 2 aylık falandı ananem mama yaramıyor bu çocuğa değiştir dedi, Bebelac aldım onunla çözdük sorunu

Peki ya inek sutu iceren seyler yiyor musun? Gebelik sekerim vardi. Tum hamileligim stresli gecti. Tam en azindan yiyecekler konusunda rahata edim dedim, inek sutune alerjisi olabilir yaziyo gazi olan bebeklerin her yerde. Dondurma yemek ustiyorum inek sutu tezi dogruysa diye riske atamiyorum. Bence bebegin gazi bile anneye yasatilan stresten kaynaklaniyor olabilir. Hamileyken gebelik sekeri olanlarin bebekleri daha cok gaz sorunu çekiyor sanki gibi geldi bana.

Canim aglamasi cocuga gore degisir,kiminin yapisi oyledir de kaka yapmama durumuna ne diyor dr ?
baktırdık anne sütü alan bebeklerde olabiliyor dedi dr çocuğu olan başka arkadaşlarımızdan da böyle duyduk. 10 günü geçerse fitil veriliyormuş da hiç on günü geçmedik. yengeç burcu olmasından da olabilir malum su grubu

Aynen canım Biz Aptamil kullanıyoruz şimdilik iyi gidiyor.

Caniniz cok istiyorsa keçi Sütlü dondurma yiyebilirsiniz.Tabi soğuk yiyeceklerde bebeklerde gaz yapıyor ona da dikkat etmek gerekiyor..

Bebekler büyüyene kadar diyetteyiz arkadaşlar yapacak bir şey yok

Aynı şikayetler bizde de de var doktora mi gotursek ne yapsak bilemedik,kendi sıkıyor kıpkırmızı oluyir belliki gazı var

Bizde gazdan muzdaripiz. bebeğim gün içinde devamlı ağlıyor. Uyanık olduğu her an nerdeyse kıpkırmızı olup ayaklarını çekiyor. Hele şuan 29 günlük iyice arttı şikayetler. 10 günlükken başladı artarak devam ediyor. Doktor sab simplex verdi kullanıyoruz ama işe yaradığından emin değilim. Cuma 1. Ay kontrolümüz var onu bekliyorum belki takviye bir şeyşer verir diye.

Gaz sorunu olanlar yazmaya başlamış
Maalesef bizde de aynı sorun var. Özellikle 1 haftadır arttı.
Sanırım kolik bir bebek, her gün 08-13 arası (sabah mesaisi diyorum) ağlıyor, ağlamasa bile mıkırdanıyor, asla uyumuyor en fazla 5 dakika, gazı olduğu belli oluyor. Huysuz oluyor. Kızarıp bozarıyor. Masajlar, müzikler, gezmeler, zıplamalar.. her şeyi Yapıyoruz. Sancı çektikçe benim canım acıyor
Gaz damlası sipariş verdim bende ucuzundan denemeye başlayalım dedim Nurse harvey’s deneyeceğim etki etmezse değiştirerek artık hepsini deneyimleriz.

Caniniz cok istiyorsa keçi Sütlü dondurma yiyebilirsiniz.Tabi soğuk yiyeceklerde bebeklerde gaz yapıyor ona da dikkat etmek gerekiyor..

Bebekler büyüyene kadar diyetteyiz arkadaşlar yapacak bir şey yok
Anammmm ben hep soguk su iciyorum hemsireler bir sey olmaz demisti

45 ml emdigini nasil anlicaz ki
Oğluma aptamil mama aldım yedikten sonra ya kusuyor yada öğürmesi geliyor normal mi vermeye devam etmelimiyim yoksa kesmem mi gerekiyor
Hemsire bana mamayi begenmemis olabilir demisti
Hametanin niyi geldiğini duydum.canim
Deniyim canim biraz daha iyi gibi bugun

Kızlar perine kesisinde şişlik ve morluk olan var mı.
Dr kontrol bir hafta sonra dedi ama,normal mi morluk,şişlik bilemedim
Evet benim kolay bür doğum olmasına rağmen şişliğim ve morluğum Oldu. Güzel haberi vereyim, 10. Günde hepsi geçti şişlik daha kısa sürede Geçti, morluklar da azalarak bitti diyebilirim. Ben her gün duş almak ve sabah akşam batikonla pansuman dışında bir şey yapmadım.

Arkadaslar emzik olarak ne kullaniyorsunuz, dogal.
Oglum emzik almamisti,bu sipa aldi, firsattan istifade duzgun bisey alalim dedik,evdeki uyduruk bisey de

7 gunlukken topuk kani aldi saglik ocagi. Bugun aradilar tiroit hafif yuksekmis yineleyim dediler. Bugun tekrar verdik. Canim sıkıldı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…