Bende kafamda tamamen emzik meselesini oturtamadığım için emzik almamıştım. Zor durumda kalırsam veririm diyordum, zor durumda kaldımArkadaslar emzik olarak ne kullaniyorsunuz, dogal.
Oglum emzik almamisti,bu sipa aldi, firsattan istifade duzgun bisey alalim dedik,evdeki uyduruk bisey de
Benim ilk doğumum normal dikişliydi, 10. Gün aldırdım. O deri zaten kaynadığı için acı vs olmuyor sadece gıdıklanma gibi bir his oluyor ipin aktığını hissediyorsun o kadarcık.Sezeryan olan arkadaşlar dikişkeriniz ne zaman alındı. Aldırırken çok acı çektiniz mi. Bende şişlik morluk var. Dikişlerin çevresinde sertlik ve uyuşukluk var. Sanki dikişleri alırken çok acı olacakmış gibi geliyor. Sizlerde durumlar nasıl.
Dikiş alınırken agrı olmuyor, uyuşuk oldugu için. Benim bu dogum içten dikişli oldu eriyenlerden, uyuşukluk devam ediyor tam 1 ay oldu.. sanki elimi değdirince ağrı ile birlikte karıncalanma oluyor.. Tuhaf bişe..Sezeryan olan arkadaşlar dikişkeriniz ne zaman alındı. Aldırırken çok acı çektiniz mi. Bende şişlik morluk var. Dikişlerin çevresinde sertlik ve uyuşukluk var. Sanki dikişleri alırken çok acı olacakmış gibi geliyor. Sizlerde durumlar nasıl.
Canım demek ki sevmedi kuzu..Doktorunuz değiştirir mutlaka .Deneye deneye en sevdiği ortaya çıkacak.2 ölçek 60 ml suya koydum sonra kusunca bir ölçeğe indirdim yine aynı
Ben emzik vermedim ama Kauçuk emzikler daha sağlıkliymiş canım bilgin olsun.Arkadaslar emzik olarak ne kullaniyorsunuz, dogal.
Oglum emzik almamisti,bu sipa aldi, firsattan istifade duzgun bisey alalim dedik,evdeki uyduruk bisey de
Canım bizim de troid değerlerimiz düşük çıkmıştı çok üzülüyordum .bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptılar sükur düzelmişti.7 gunlukken topuk kani aldi saglik ocagi. Bugun aradilar tiroit hafif yuksekmis yineleyim dediler. Bugun tekrar verdik. Canim sıkıldı ama
Dikiş alınırken acımıyor. Yalnızca gıdıklanma gibi hissediyorsunuz ip kayıyor yara izi boyunca o hissediliyor ama kesinlikle acı değil. 3 hafta oldu doğum yapalı, hala uyuşuk yara yerim. Sanki benim vücuduma ait değilmiş gibi orasıSezeryan olan arkadaşlar dikişkeriniz ne zaman alındı. Aldırırken çok acı çektiniz mi. Bende şişlik morluk var. Dikişlerin çevresinde sertlik ve uyuşukluk var. Sanki dikişleri alırken çok acı olacakmış gibi geliyor. Sizlerde durumlar nasıl.
Allah kolaylık versin. Zor oyle de ınş düzene oturtursunuz. Ilk çocuklarda hep bir acemilik oluyor biz bebeği değil bebek bizi yönetiyor. Onlara biz ayak uydurmaliyiz bir yerdeBen en büyük hatayı hastanede yattı diye yaptım her fırsatta uyandırdım şimdi saat başı kalkıyorçok yorucuymuş böyle şimdiki aklım olsa 3 saat dolmadan hayatta kaldırmazdım
Biz hergün parktayiz 10 gunluk ten beri evde tutamıyorum 2 oğlanı mecbur çıkıyoruz artık kızda disarlarda büyücekGünaydın hanımlar 22 gunluguz .Dr hariç dışarı cikmadik.surekli tekim büyük kızım sitenin bahçesinde hep eşimde işte.arada bebeği alıp insem tehlikeli olurmu arada derken bikere insem nasıl olur kızım cok istiyor kardeşiyle inmemizi hava atacak9sene sonra oldu malum
Bulgaristan göçmenleri dolmuş bura.15 günlük canim cok nadir acligina uyaniyor ama diyorum ya tuhaf yani doktorlarda kilo artisi az gibi konusuyor dunku bir doktor oyle canimi sikti ki sutum azaldi resmen... bugun de sutum yetmeyecek diye sikinti basti... biz de bulgaristan gocmeniyiz, orda mesela 3 saatte bir besleyin gece en son 1 de emzirdin birak uyusun 4 e kadar, 4 te kalkmadi ise 7ye kadar uyusun sen kaldirisin demisler mesela...
ben de anlamiyorum o da cocuk bu da cocuk...
Ben premature bebekmisim ve beni bile annem gece kaldirmazmis beslemeye...
sasirdim kaldim uyandirirken sinir sistemini bozuyorum gibi geliyor
Aynı durumdayız sab simplex 6 sa bir kullanıyoruz ve biogaia, ama yinede aglamaları devam ediyor ctesi bizim de randevumux, bir cozum getirir dr insallahBizde gazdan muzdaripiz.bebeğim gün içinde devamlı ağlıyor. Uyanık olduğu her an nerdeyse kıpkırmızı olup ayaklarını çekiyor. Hele şuan 29 günlük iyice arttı şikayetler. 10 günlükken başladı artarak devam ediyor. Doktor sab simplex verdi kullanıyoruz ama işe yaradığından emin değilim. Cuma 1. Ay kontrolümüz var onu bekliyorum belki takviye bir şeyşer verir diye.
Bir hafts sonra alındı dikiş. Morluk yoktu galiba. Yağlarımdan göremiyorum. Dikiş alınırken hiç anlamadım. Ama bazen huysuzlanıyor, kaşınıyor.Sezeryan olan arkadaşlar dikişkeriniz ne zaman alındı. Aldırırken çok acı çektiniz mi. Bende şişlik morluk var. Dikişlerin çevresinde sertlik ve uyuşukluk var. Sanki dikişleri alırken çok acı olacakmış gibi geliyor. Sizlerde durumlar nasıl.
Gercekten ne kadar cok gocmen varmis.. ben daha cok pazardjik taraflarindanimBulgaristan göçmenleri dolmuş bura.Bir şumnu lu da benim. Bebeği ilk günlerde kaldırman gerekiyor sık sık. Çünkü açlıktan dahada derin uyuyorlar. Ama 10-15 gün sonra 3-4 saat dolmadan uyanması yeterli sanırım, zaten bebekte o süreçte uyanır. Bende alarm kurmuyorum artık, ne zman uyanırsa
Benim sezeryandi kuzum dikis alinma vs demedi doktorum sanirim ust kismi yapistirma yaptilar... senin direkt iplik ve dikis mi var canimSezeryan olan arkadaşlar dikişkeriniz ne zaman alındı. Aldırırken çok acı çektiniz mi. Bende şişlik morluk var. Dikişlerin çevresinde sertlik ve uyuşukluk var. Sanki dikişleri alırken çok acı olacakmış gibi geliyor. Sizlerde durumlar nasıl.
Çok tebrikler:)Hanımlar 25.08.2020 itibariyle minik çokoprensim sürpriz yaparak dünyaya geldinormal doğum diye geldik ama acil sezaryene alındık. Çok şükür iyiyiz. Darısı bebeğini bekleyen tüm anne adaylarının başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?