2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arada bir girebiliyorum artık, birkaç mj okudum da, bi doguraydım diy3n arkadaşlar gaz muhabbeti yapıyor, çok şükür Allah ım başka dert vermesin, bizim de gazımız var ıkınmaktan uyuyamıyoruz.. Her bebekte var bu sıkıntı malesef.. Kolaylıklar hepimize..

Sezeryan olan arkadaşlar dikişkeriniz ne zaman alındı. Aldırırken çok acı çektiniz mi. Bende şişlik morluk var. Dikişlerin çevresinde sertlik ve uyuşukluk var. Sanki dikişleri alırken çok acı olacakmış gibi geliyor. Sizlerde durumlar nasıl.

Arkadaslar emzik olarak ne kullaniyorsunuz, dogal.
Oglum emzik almamisti,bu sipa aldi, firsattan istifade duzgun bisey alalim dedik,evdeki uyduruk bisey de
Bende kafamda tamamen emzik meselesini oturtamadığım için emzik almamıştım. Zor durumda kalırsam veririm diyordum, zor durumda kaldım evde ucuzundan birkaç emzik vardı ama tutmadı. Avent ultra air aldım sonradan, onu tuttu.

Benim ilk doğumum normal dikişliydi, 10. Gün aldırdım. O deri zaten kaynadığı için acı vs olmuyor sadece gıdıklanma gibi bir his oluyor ipin aktığını hissediyorsun o kadarcık.
O uyuşukluk kişiden kişiye değişmekle birlikte biraz sürüyor.

Dikiş alınırken agrı olmuyor, uyuşuk oldugu için. Benim bu dogum içten dikişli oldu eriyenlerden, uyuşukluk devam ediyor tam 1 ay oldu.. sanki elimi değdirince ağrı ile birlikte karıncalanma oluyor.. Tuhaf bişe..

7 gunlukken topuk kani aldi saglik ocagi. Bugun aradilar tiroit hafif yuksekmis yineleyim dediler. Bugun tekrar verdik. Canim sıkıldı ama
Canım bizim de troid değerlerimiz düşük çıkmıştı çok üzülüyordum .bir hafta sonra tekrar kan tahlili yaptılar sükur düzelmişti.

İçini ferah tut sizinki de düzelecek inşallah

Dikiş alınırken acımıyor. Yalnızca gıdıklanma gibi hissediyorsunuz ip kayıyor yara izi boyunca o hissediliyor ama kesinlikle acı değil. 3 hafta oldu doğum yapalı, hala uyuşuk yara yerim. Sanki benim vücuduma ait değilmiş gibi orası

Ben en büyük hatayı hastanede yattı diye yaptım her fırsatta uyandırdım şimdi saat başı kalkıyor çok yorucuymuş böyle şimdiki aklım olsa 3 saat dolmadan hayatta kaldırmazdım
Allah kolaylık versin. Zor oyle de ınş düzene oturtursunuz. Ilk çocuklarda hep bir acemilik oluyor biz bebeği değil bebek bizi yönetiyor. Onlara biz ayak uydurmaliyiz bir yerde

Biz hergün parktayiz 10 gunluk ten beri evde tutamıyorum 2 oğlanı mecbur çıkıyoruz artık kızda disarlarda büyücek

Bulgaristan göçmenleri dolmuş bura. Bir şumnu lu da benim. Bebeği ilk günlerde kaldırman gerekiyor sık sık. Çünkü açlıktan dahada derin uyuyorlar. Ama 10-15 gün sonra 3-4 saat dolmadan uyanması yeterli sanırım, zaten bebekte o süreçte uyanır. Bende alarm kurmuyorum artık, ne zman uyanırsa

Aynı durumdayız sab simplex 6 sa bir kullanıyoruz ve biogaia, ama yinede aglamaları devam ediyor ctesi bizim de randevumux, bir cozum getirir dr insallah

16 günlük oldu bizim Umay kız, ben de alarm kurmuyorum artık. 4 saat uyuyor maksimum, e uyusun diyorum annemin dediğine göre ben de öyleymişim. Bu cuma doktor kontrolü var, bize baya büyümüş geliyor da bakalım ne durumda.

Ablam tutturdu sütünü sağ bak, ya diyorum çocuk emiyor yetiyor ki sesi çıkmadan yatıp kalkıyor, çiş kaka da var. Bu durduk yere süt sağma meselesini ben mi anlayamıyorum acaba

Bir hafts sonra alındı dikiş. Morluk yoktu galiba. Yağlarımdan göremiyorum. Dikiş alınırken hiç anlamadım. Ama bazen huysuzlanıyor, kaşınıyor.

Cevap veren arkadaşlar hepinizi alıntılayamadım. Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Bende de tam sizlerin dediği gibi bir uyuşukluk karıncalanma var. Elimle deyerken bile sızı var.10 gün oldu. Sanki dikişler alınırken çok acı çekecekmişim gibi geliyor. Doğumdan 15 gün sonra alırız dediler. Aldırmasam da kalsa sıkıntı olur mu.

Gercekten ne kadar cok gocmen varmis.. ben daha cok pazardjik taraflarindanim
cok sukur bugun 16 gun doldu ve iki kez kendisi uyandi gibi gene ben destekledim gerinme ve miyiklanma yapti kendisi o bile guzel nazar degmesin kuzuma

Benim sezeryandi kuzum dikis alinma vs demedi doktorum sanirim ust kismi yapistirma yaptilar... senin direkt iplik ve dikis mi var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…