Çok teşekkürlerÇok tebrikler:)
Çok güzel özetlemişsin :)Çok teşekkürlerhakikaten klasik bi laf ama çook güzel ve bi o kadar zor bir süreçmiş
Gözünüz aydınSonunda minik kuzumu kucağıma aldım..21.45 de geldi bana..sadece suni sancıyla zor bi şekilde oldu ama unuttum bile Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Görüntüsü yapıştırma gibi çok güzel dikmiş Dr. Dikişin sağında ve solunda ip var kurdale şeklinde. Daha önce hiç ameliyat olmadım doğal olarak hiç dikiş aldırmadım. O yüzden kaygılıyım biraz. Uyuşturup alsalar bari.Benim sezeryandi kuzum dikis alinma vs demedi doktorum sanirim ust kismi yapistirma yaptilar... senin direkt iplik ve dikis mi var canim
Aminn hepimiz inşallahGözünüz aydınSağlıkla büyütün kuzunuzu ❤
Kız ne uyuşturması allah ne yapmasın, gerçekten acımıyor. Sadece 3 sn sürüyor. İpi baştan ve sondan kesiyor sonra çekiyor bitti. Gıdıklanma hissi oluyor sadece.Görüntüsü yapıştırma gibi çok güzel dikmiş Dr. Dikişin sağında ve solunda ip var kurdale şeklinde. Daha önce hiç ameliyat olmadım doğal olarak hiç dikiş aldırmadım. O yüzden kaygılıyım biraz. Uyuşturup alsalar bari.
Dikiş alınması en kolayı yaaa :)Görüntüsü yapıştırma gibi çok güzel dikmiş Dr. Dikişin sağında ve solunda ip var kurdale şeklinde. Daha önce hiç ameliyat olmadım doğal olarak hiç dikiş aldırmadım. O yüzden kaygılıyım biraz. Uyuşturup alsalar bari.
ŞahidimPeki ya inek sutu iceren seyler yiyor musun? Gebelik sekerim vardi. Tum hamileligim stresli gecti. Tam en azindan yiyecekler konusunda rahata edim dedim, inek sutune alerjisi olabilir yaziyo gazi olan bebeklerin her yerde. Dondurma yemek ustiyorum inek sutu tezi dogruysa diye riske atamiyorum. Bence bebegin gazi bile anneye yasatilan stresten kaynaklaniyor olabilir. Hamileyken gebelik sekeri olanlarin bebekleri daha cok gaz sorunu çekiyor sanki gibi geldi bana.
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sihhatle..Sonunda minik kuzumu kucağıma aldım..21.45 de geldi bana..sadece suni sancıyla zor bi şekilde oldu ama unuttum bile Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Ise baslayanlar buzluga sut atiyor olabilir. Ben oyle yapiyorum sahsen. Bu konu hakkinda iki uc post otede bi psylasim yapmistim. O an cikan sut, normaldaki sut kapasiteni gostermiyor olabilirmis. Sagdigin saat, emzirme sonrasi olup olmadigi o anki ruh halin, pompa turu gibi birçok etken olabilirmis cikan sütün ccsini etkileyen.16 günlük oldu bizim Umay kız, ben de alarm kurmuyorum artık. 4 saat uyuyor maksimum, e uyusun diyorumannemin dediğine göre ben de öyleymişim. Bu cuma doktor kontrolü var, bize baya büyümüş geliyor da bakalım ne durumda.
Ablam tutturdu sütünü sağ bak, ya diyorum çocuk emiyor yetiyor ki sesi çıkmadan yatıp kalkıyor, çiş kaka da var. Bu durduk yere süt sağma meselesini ben mi anlayamıyorum acaba ☹
Maşallah kuzuya iyi mücadele ettiMrb bayanlar
Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ediyorum bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum
Benim 18.08.2020de 38+6ds sabah 10buçukta suyumu gelmesiyle doğumum
38+3de serklaj dikişlerim alınmıştı 3 gün daha durdu kuzucuğum
Dru aradım hemen gel dedi bende sancı bekledim bekledim gelmedi en son dra gittim muayenede 4 cm açıklık vardı ama bebek kafa gelişi değil yüz gelişiymiş acil sezeryana alındım 16.08 de genel anestezi ile doğum yaptım....
Buda bizim hikayemiz
Amin canım Allah razı olsunGözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sihhatle..
Evet çok şükür teyzesiMaşallah kuzuya iyi mücadele ettiGözünüz aydın❤
Allah kolaylık versin. Zor oyle de ınş düzene oturtursunuz. Ilk çocuklarda hep bir acemilik oluyor biz bebeği değil bebek bizi yönetiyor. Onlara biz ayak uydurmaliyiz bir yerde
Biz hergün parktayiz 10 gunluk ten beri evde tutamıyorum 2 oğlanı mecbur çıkıyoruz artık kızda disarlarda büyücek
Kız ne uyuşturması allah ne yapmasın, gerçekten acımıyor. Sadece 3 sn sürüyor. İpi baştan ve sondan kesiyor sonra çekiyor bitti. Gıdıklanma hissi oluyor sadece.
Dikiş alınınca daha rahatlıyor canım. Bide nasıl baktın benim gözüme ilişse de bakmazdım yoksa biliyorum ben mokokoYatarken kalkarken çok acıyor ya ondan panik yaptım sanırım. Bir de dikilirken izledim tepedeki lambadan yansıyordu. Hala gözümün önünde.
Hehhe meraklanma diyecektim bende dikis aldirmakta ne varGörüntüsü yapıştırma gibi çok güzel dikmiş Dr. Dikişin sağında ve solunda ip var kurdale şeklinde. Daha önce hiç ameliyat olmadım doğal olarak hiç dikiş aldırmadım. O yüzden kaygılıyım biraz. Uyuşturup alsalar bari.
Dünyanin en güzel zorlugu diyorum ben deÇok teşekkürlerhakikaten klasik bi laf ama çook güzel ve bi o kadar zor bir süreçmiş
Ben işe evden devam edeceğim izin sonrası, o yüzden o kısmı da geçiyorum.Ise baslayanlar buzluga sut atiyor olabilir. Ben oyle yapiyorum sahsen. Bu konu hakkinda iki uc post otede bi psylasim yapmistim. O an cikan sut, normaldaki sut kapasiteni gostermiyor olabilirmis. Sagdigin saat, emzirme sonrasi olup olmadigi o anki ruh halin, pompa turu gibi birçok etken olabilirmis cikan sütün ccsini etkileyen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?