2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sonunda minik kuzumu kucağıma aldım..21.45 de geldi bana..sadece suni sancıyla zor bi şekilde oldu ama unuttum bile Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Gözünüz aydınSağlıkla büyütün kuzunuzu

Benim sezeryandi kuzum dikis alinma vs demedi doktorum sanirim ust kismi yapistirma yaptilar... senin direkt iplik ve dikis mi var canim
Görüntüsü yapıştırma gibi çok güzel dikmiş Dr. Dikişin sağında ve solunda ip var kurdale şeklinde. Daha önce hiç ameliyat olmadım doğal olarak hiç dikiş aldırmadım. O yüzden kaygılıyım biraz. Uyuşturup alsalar bari.

Kız ne uyuşturması allah ne yapmasın, gerçekten acımıyor. Sadece 3 sn sürüyor. İpi baştan ve sondan kesiyor sonra çekiyor bitti. Gıdıklanma hissi oluyor sadece.

Şahidim
İnek sütü içtiğimde bebeğin tüm vücudu kurdeşen döktü
Ben geceleri içtiğimin sabahı bebeğim sarı kusuyordu
Tecrübe ettim 3 mü 4 mü kez bunu yaşadım
Aksi gibi inek sütüde bende güzel süt yapıyordu

Sonunda minik kuzumu kucağıma aldım..21.45 de geldi bana..sadece suni sancıyla zor bi şekilde oldu ama unuttum bile Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sihhatle..

Mrb bayanlar
Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ediyorum bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum
Benim 18.08.2020de 38+6ds sabah 10buçukta suyumu gelmesiyle doğumum
38+3de serklaj dikişlerim alınmıştı 3 gün daha durdu kuzucuğum
Dru aradım hemen gel dedi bende sancı bekledim bekledim gelmedi en son dra gittim muayenede 4 cm açıklık vardı ama bebek kafa gelişi değil yüz gelişiymiş acil sezeryana alındım 16.08 de genel anestezi ile doğum yaptım....
Buda bizim hikayemiz

Ise baslayanlar buzluga sut atiyor olabilir. Ben oyle yapiyorum sahsen. Bu konu hakkinda iki uc post otede bi psylasim yapmistim. O an cikan sut, normaldaki sut kapasiteni gostermiyor olabilirmis. Sagdigin saat, emzirme sonrasi olup olmadigi o anki ruh halin, pompa turu gibi birçok etken olabilirmis cikan sütün ccsini etkileyen.

Maşallah kuzuya iyi mücadele etti Gözünüz aydın❤

Aynen öyleymiş valla

Kız ne uyuşturması allah ne yapmasın, gerçekten acımıyor. Sadece 3 sn sürüyor. İpi baştan ve sondan kesiyor sonra çekiyor bitti. Gıdıklanma hissi oluyor sadece.
Yatarken kalkarken çok acıyor ya ondan panik yaptım sanırım. Bir de dikilirken izledim tepedeki lambadan yansıyordu. Hala gözümün önünde.

Yatarken kalkarken çok acıyor ya ondan panik yaptım sanırım. Bir de dikilirken izledim tepedeki lambadan yansıyordu. Hala gözümün önünde.
Dikiş alınınca daha rahatlıyor canım. Bide nasıl baktın benim gözüme ilişse de bakmazdım yoksa biliyorum ben mokoko

Hehhe meraklanma diyecektim bende dikis aldirmakta ne var Oturup kalkarken baslarda aciyor sonra geciyor canim merk etme

Ben işe evden devam edeceğim izin sonrası, o yüzden o kısmı da geçiyorum.

Kesinlikle, hepsi etkiler bence de. O yüzden onu baz almak hiç sağlıklı olmaz ki. Sağma makinesini de yine ablamın zoruyla almıştım zaten, ben mecbur kalmadıkça kullanmamaya Devam edeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…