2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
S seymayaz
Bu arada cnm agrikesici antibiyotik ictin demi, sute gececek diye agrikesici icmek istemiyorum ama durulmuyor da
evet içtim canım ikisinden de doktor yazmıştı parol kullandım ağrı kesici bende ağrıdan duramıyordum bebiş emdikçe karın rahim ağrısı oluyordu çok kötüydü şimdi şükür ki hepsi geçti

Ay evet ben de onu diyorum bazen kendime. Ben 1 taneyle yoruluyorum. Aramızda 2-3 çocuğu olanlar var. 2. Ayda daha düzene girer diyorlar bakalım hayırlısı. Ben daha 1 ayda alışamadım yorgunluğa
en güzel zamanların tadını çıkar bence 2 çocuklu gerçekten aşırı zor ben mahvoluyorum hem ikisiyle uğraş dur birini emzir gazını çıkar yatır diğerinin karnını doyur oyun oyna eve yemek yap ortalığı topla derken zaman kalmıyor uyumaya fırsat yok tek çocukla yine bebiş uyudu mu fırsat bulup uyuyabilirsin ama 2 çocukla olmuyo benim gece bebiş uyutmuyo gündüz büyük oğlum dengem şaştı resmen

Dikisin fazlaysa normal cnm bı de bebisin de iri doğdu maşallah muhtemelen çok dikiş vardır. Maksimum 10 güne iylesiyor bnm ilk doğumda öyleydim oturup kalkamıyorum altına emzirme yastığı gibi olan yazıklar koyuyordum ortası boş, yemek yerken falan. Antibiyotik gibi bişe vermedi mi, ağrı kesici iç ya da. Parol icebiliyorsun yine de ara Dr a bı danış istersen

Ben ayakta emziridim çok rahat olurdu sen kolayına gelirse dene canım ilk 1 hafta böyleydi sonra zaten oturmaya başladım ayrıca dikislerimi saç kurutma makinesi ile kurutuyordum duştan sonra ve ped kullanmiyordum gazlı bezin arasina pamuk koydum kullandım sen de bu şekilde kuru tutmaya çalış ve ağır kaldırma

Mama vermek için hangi Marka enjektör kullanıyorsunuz ? Ben ayset aldım ama damla damla veremiyorum. Bir dokunuşta hedeflediğimden daha fazla sıvı çıkartıyor. Damla damla sıvı çıkartan bir model varmı ? Ne tavsiye edersiniz ?

Masallah cnm nasil ayakta emzirdin..
Bnm icin imkansiz, hazir asker olmam lazim ancak.
Sagol tavsiyelerin icin denicem

Aynn canim, beklenmedik sekilde iri dogdu.
Antibiyotik agrikesici iciyorum da, agrikesici de emzirirken icmeyin yaziyor, ama dr yazdi bilemiyorum
Enfeksiyon falan kapmadan gecsin de..
10 gunse 10 gun, ya sabr diyecegim artik.

Ay evet ben de onu diyorum bazen kendime. Ben 1 taneyle yoruluyorum. Aramızda 2-3 çocuğu olanlar var. 2. Ayda daha düzene girer diyorlar bakalım hayırlısı. Ben daha 1 ayda alışamadım yorgunluğa
Cnm bi sekilde duzene girer merak etme, en kotu ihtimalle sen uykusuzluga alisirsin

Teyzeleri miniğimden hatıra kalsın Rabbim bekleyen tümm hamilelere tez zamanda sağlıklı doğumlar nasip etsin benim Pazar günü 3 haftalık olucak Saat kaç oldu oğlum uyutmuyo 40 ını bekliyorum uyku düzeni yok düzelir 40 ından sonra diyo herkes inşallah

Eklentiler

• D651E611-667B-4B7F-8A88-B8698291731E.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 85
Bizde de yeni doğdugunda sarilik olmuştu. Çok yuksek degildi ama sınırin üzerindeydi. Hic ac birakma surekli karni tok kalcak dediler. Sutum de azdı once emzirdimcyetmedi mama verdim hep. 2 gün once kontrole gittik cilt renginin düzeldigini sariligin dustugunu soylediler test yapmadilar. Bazen 2.saatte bir bazen yarim saatte bir emziriyorum, emme durumuna gore. Anne sutuyle atabiliyorlarmıs sariligi. Bizim mesela şuan gözlerinde kaldi biraz. Onu da 2 ayda anca atar dedi doktor bool bol emzirin hic aç kalmasin insallah bir an once degerleri düser bebisin

Maşallah Çok tatlı. Allah analı - babalı büyütmeyi nasip etsin.
Biz 50 günlük olduk eh biraz biraz düzeldi gibi..Gece uyumuyor pek, gündüz daha iyiyiz.

adı ne dr un gerçekten güzel bildiler vermiş hangi hastanede

Ya gözünün beyazinin renginin duzelmemesi canimi cok sıkıyodu. En son o kisim mi düzenliyormuş? Oncelikle herkese gecmisler olsun. Benim 10 yil once yegenimde sarilik cikmisti ve 3 gun hastanede yatirilmisti ve tedavi gormustu ;/ Luna'nin dogumunun ardından 2. gun ben renginde bir sararma hissettim. Iki hemsireye dedim ya yok bi seyi dediler ama 2.si doktoru cagirdi kontrol etmesi icin. Doktor da cok hafif sarilik var emzir gecer dedi, bi ölçüm fln yapmaya gerek yok bu asamada dedi. Su an 2 hafta 4 gunluguz, cildimiz iyi ama gozleri hala sarimsi, ben de doktora mi gitsek diyordum. ;/

İlk oglumun gözundeki sarılığı 2 buçuk aylıkken gecti şimdi bu oglumdacda degerimiz düsmesine ragmen 1 ayligiz ama hala gözünde var sarılık kafada başlayıp ayaklara iner sonra yine en son kafasında yüzünde bitermiş gözü sarı diye takma kafana

Bizim 18. gunumuz bugun ama yalnizim ve gercekten cok yoruldum. Arkadaslarim yardima diye geliyor, bu sefer onlarla da ilgilenmek misafir eylemek zorunda kaliyorum, en azindan halim yokken sohbet rtmek durumunda kaliyorum dolayisiyla biri dd gelsin istemiyorum. Bana biri lazim ki bebegi uyuttugumda ysninda otursun sadece goz kulak olsun. Bir sey yapmasin oyle gözüyle baksin, ben de o iki saat gonul rahatligiyla uyuyabileyim. Bazı saatler ayakta uyuyorum gözlerimi zor aciyorum halime aciyip agliyorum. Babasi geldiginde 2 saat deliksiz uyuyorum ardindan yine emzirmeye uyan, sonra 2 saat daha uyu. Yani babasi bile ben uyurken goz kulak olmak, altini degistirmek, gazini çıkarmak ve emzirmem icin cocugu bana vermek disinda bebek bakimiyla alakali bir sey yapamiyor. Cunku meme bende. Illaki.uyanmam gerekiyor. Cok yoruldum ama. 2 hafts tamamdi ama son gunlerde gercekten cok yoruldum tükendim gozlerimin altlari mosmor.

Bence bebek uyurken uyumalısın bebeğin kafasını bir yana çevir sende uyu zaten kusarda genzine kaçarsa bebek ses çıkarır ve duyarsın böyle bebeğine daha verimsiz olursun bir kaç gün öncede söylemiştim

Canım bebiş uyurken neden uyumuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…