Ben Nuk kauçuk aldım ilk olarak kauçukla başlamak daha iyi diye aklımda kalmış. Huzursuz olunca vermeyi deniyorum bazen. Biraz ağzında tutup atıyo. Henüz benimseyemediArkadaslar emzik olarak ne kullaniyorsunuz, dogal.
Oglum emzik almamisti,bu sipa aldi, firsattan istifade duzgun bisey alalim dedik,evdeki uyduruk bisey de
Gözün aydınHanımlar 25.08.2020 itibariyle minik çokoprensim sürpriz yaparak dünyaya geldinormal doğum diye geldik ama acil sezaryene alındık. Çok şükür iyiyiz. Darısı bebeğini bekleyen tüm anne adaylarının başına
Sıcağa yakın duş alın göğüslerinize suyu tutun köprücük kemiklerinden göğüslerinize doğru masaj yapın.Kızlar sütüm gelmedihiç yok bana ne önerirsiniz en acilinden
Gözün aydınSonunda minik kuzumu kucağıma aldım..21.45 de geldi bana..sadece suni sancıyla zor bi şekilde oldu ama unuttum bile Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Kuzum bu haller hep lohusalıktanCunku lanet olasi psikopatca efsaneler anlatiliyor halk arasinda ve ben su anki psikolojiden de kaynakli olabilir, cok korkutorum. 3 yil oncesine kadar haberim yoktu al karisi marisindan keske de olmasaydi. Uyursam bebegim savunmasiz kalacak diye korkuyorum. Al karisi dedikleri tipta 2. ve 4. ayda gorulen ani bebek kaybi sendromu da olabilir, bebekler hep uykusunda nefessiz kaliyor. Dolayisiyla bu da korkutuyor, bebegim uyudugunda yalniz birakamiyorum. Biri onun basinda uyanik olsun istiyorum. 4. Ayi bitince uyumaya baslarim herhalde gonul rahatligiyla.
Gözün aydınMrb bayanlar
Doğum yapmış arkadaşlarımı tebrik ediyorum bekleyenlere de kolaylıklar diliyorum
Benim 18.08.2020de 38+6ds sabah 10buçukta suyumu gelmesiyle doğumum
38+3de serklaj dikişlerim alınmıştı 3 gün daha durdu kuzucuğum
Dru aradım hemen gel dedi bende sancı bekledim bekledim gelmedi en son dra gittim muayenede 4 cm açıklık vardı ama bebek kafa gelişi değil yüz gelişiymiş acil sezeryana alındım 16.08 de genel anestezi ile doğum yaptım....
Buda bizim hikayemiz
Canım bahsettiğin şeye şimdi baktım,melek onlar ya,inanma böyle şeylere.Cunku lanet olasi psikopatca efsaneler anlatiliyor halk arasinda ve ben su anki psikolojiden de kaynakli olabilir, cok korkutorum. 3 yil oncesine kadar haberim yoktu al karisi marisindan keske de olmasaydi. Uyursam bebegim savunmasiz kalacak diye korkuyorum. Al karisi dedikleri tipta 2. ve 4. ayda gorulen ani bebek kaybi sendromu da olabilir, bebekler hep uykusunda nefessiz kaliyor. Dolayisiyla bu da korkutuyor, bebegim uyudugunda yalniz birakamiyorum. Biri onun basinda uyanik olsun istiyorum. 4. Ayi bitince uyumaya baslarim herhalde gonul rahatligiyla.
Canım lütfen sen de dinlen ..Olumsuz şeyler düşünme bol bol dua et içini ferah tut..Sizin 40 gününüz bitti mi?Cunku lanet olasi psikopatca efsaneler anlatiliyor halk arasinda ve ben su anki psikolojiden de kaynakli olabilir, cok korkutorum. 3 yil oncesine kadar haberim yoktu al karisi marisindan keske de olmasaydi. Uyursam bebegim savunmasiz kalacak diye korkuyorum. Al karisi dedikleri tipta 2. ve 4. ayda gorulen ani bebek kaybi sendromu da olabilir, bebekler hep uykusunda nefessiz kaliyor. Dolayisiyla bu da korkutuyor, bebegim uyudugunda yalniz birakamiyorum. Biri onun basinda uyanik olsun istiyorum. 4. Ayi bitince uyumaya baslarim herhalde gonul rahatligiyla.
Bizim de yüksek sınırda ama yatış versek mi vermesek mi derken yatırmadılar. Emmesi de iyi, doğum kilosunu geçti. Ama yüzünde vücudunda sarılığı farkediliyor. Haftya tekrar kontrol var. Nasıl geçecek bilmiyorum artık şekerli suya yan yan bakmaya başladımDeğer 17 olmadan yatırmıyorlar-mış.
Kilo alması iyi beslenmesi vs her şey bir etmen tabi.
Biz 11. Günümüzde 17.2 ile yatış verildi, 18.9 a kadar çıktı. 14 saat ışık aldık 9,9 değeriyle taburcu olduk. Bir hafta sonra değer 10,2 idi bir daha baktırmadık doktor gerek görmedi. Gözünü takip edin yükseldiğini düşünürseniz gelin dedi. Gözündeki sarılık kayboldu ama o sırada.
Diş ağrısı bende de var bebeği bırakıp doktor a da gidemiyorum ya benım yaklaşık 10 gundur agrım var parol yarım saat kesıyor sonra yıne agrım var dayanamadığim yerde artık akşam dişciye gıtcem bebeği eşime bırakıpKızlar selam Bugün diş ağrısı çekiyorum.Dayanamadım bir parol içtim ama napacağımı bilemiyorum var mı bildiğiniz başka bir yöntem
Yok bizim 18. gunumuz bugun. Simdiye kadar uyumadim yalnizken simdiden sonra da istesem de uyuyamam diye dusunuyorum :/ Keske mumkun olsa.Canım lütfen sen de dinlen ..Olumsuz şeyler düşünme bol bol dua et içini ferah tut..Sizin 40 gününüz bitti mi?
Canım benim de hamilelikten bu yana ara ara âgrıyordu sonra kendiliğinden geçiyordu. Fakat bugün aşırı ağrımaya başladı ağrıdan yüzüm uyuştu resmen Olmadı ben de doktora gideceğim yoksa böyle olursa dayanamam.Diş ağrısı bende de var bebeği bırakıp doktor a da gidemiyorum ya benım yaklaşık 10 gundur agrım var parol yarım saat kesıyor sonra yıne agrım var dayanamadığim yerde artık akşam dişciye gıtcem bebeği eşime bırakıp
Amin inşallahGözün aydın ❤ sağlıkla büyüsün inşallah
sarımsak iyi geliyo diye duymuştum abla 2 diş sarımsağı ezip üstünde beklet bi süre antibiyotik etkisi yapıyomuş mikropları kırıp ağrıyı geçiriyomuş ya da sirkeyle gargara yapabilirsinKızlar selam Bugün diş ağrısı çekiyorum.Dayanamadım bir parol içtim ama napacağımı bilemiyorum var mı bildiğiniz başka bir yöntem
Deneyeceğim teşekkürlerSıcağa yakın duş alın göğüslerinize suyu tutun köprücük kemiklerinden göğüslerinize doğru masaj yapın.
Kuzum annen eşin biri destek olabiliyor mu? En Azından 40 ını çıkarana kadar ..Bebeğin güzelce uyuduğunda başını yan çevir.Sende onun tarafına dönüp, kıvrıl biraz uyu kuzumYok bizim 18. gunumuz bugun. Simdiye kadar uyumadim yalnizken simdiden sonra da istesem de uyuyamam diye dusunuyorum :/ Keske mumkun olsa.
Canim cok sağol şimdi eşim getirdi bakalım inşallah biraz faydası olur.sarımsak iyi geliyo diye duymuştum abla 2 diş sarımsağı ezip üstünde beklet bi süre antibiyotik etkisi yapıyomuş mikropları kırıp ağrıyı geçiriyomuş ya da sirkeyle gargara yapabilirsin
Kuzum bu haller hep lohusalıktan
Allah esirgesin,bişey olacak olsa başında sen değil ordu beklese başında yine olur.
Bak benm bebiş 2 saattir içeri de uyuyor,arada bakıp kokluyoruz
Senin ona daha iyi bakabilmen için uyuman dinlenmen lazım
[/QUO
Aynen katılıyorum ve sen kendini böyle sıkmaya devam edersen lohusalık depresyonuna girersin girmiş biri olarak söylüyorum sonrasında hayatın zehir olur sürekli cocuguma bir şey olacak korkusuyla yaşarsın çocuk olmadan önceki hayatına dönmek istersin yıllarca evden çıkmadım çocuğum hasta olacak diye sonra oğlum anaokuluna başladı bebekken hiç bir mikropla karşılaşmadığı için 3 gün okula gidip ertesi gün hasta oldu sonra ben onu okuldan aldım hasta oluyor diye ve bu sene ilkokula başlayacak bakalım neler bekliyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?