2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaslar emzik olarak ne kullaniyorsunuz, dogal.
Oglum emzik almamisti,bu sipa aldi, firsattan istifade duzgun bisey alalim dedik,evdeki uyduruk bisey de
Ben Nuk kauçuk aldım ilk olarak kauçukla başlamak daha iyi diye aklımda kalmış. Huzursuz olunca vermeyi deniyorum bazen. Biraz ağzında tutup atıyo. Henüz benimseyemedi

Sonunda minik kuzumu kucağıma aldım..21.45 de geldi bana..sadece suni sancıyla zor bi şekilde oldu ama unuttum bile Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Kuzum bu haller hep lohusalıktan
Allah esirgesin,bişey olacak olsa başında sen değil ordu beklese başında yine olur.

Bak benm bebiş 2 saattir içeri de uyuyor,arada bakıp kokluyoruz
Senin ona daha iyi bakabilmen için uyuman dinlenmen lazım

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Ağustos bebeklerinde doğmayan kaldı mı
Ha bugün ha yarın derken şimdi gaz, uyku konuşuyoruz

Kızlar selam Bugün diş ağrısı çekiyorum.Dayanamadım bir parol içtim ama napacağımı bilemiyorum var mı bildiğiniz başka bir yöntem

Canım bahsettiğin şeye şimdi baktım,melek onlar ya,inanma böyle şeylere.
Bol bol oku,Allaha emanet et, Allaha emanetler zaten

Canım lütfen sen de dinlen ..Olumsuz şeyler düşünme bol bol dua et içini ferah tut..Sizin 40 gününüz bitti mi?

Bizim de yüksek sınırda ama yatış versek mi vermesek mi derken yatırmadılar. Emmesi de iyi, doğum kilosunu geçti. Ama yüzünde vücudunda sarılığı farkediliyor. Haftya tekrar kontrol var. Nasıl geçecek bilmiyorum artık şekerli suya yan yan bakmaya başladım

Kızlar selam Bugün diş ağrısı çekiyorum.Dayanamadım bir parol içtim ama napacağımı bilemiyorum var mı bildiğiniz başka bir yöntem
Diş ağrısı bende de var bebeği bırakıp doktor a da gidemiyorum ya benım yaklaşık 10 gundur agrım var parol yarım saat kesıyor sonra yıne agrım var dayanamadığim yerde artık akşam dişciye gıtcem bebeği eşime bırakıp

Canım lütfen sen de dinlen ..Olumsuz şeyler düşünme bol bol dua et içini ferah tut..Sizin 40 gününüz bitti mi?
Yok bizim 18. gunumuz bugun. Simdiye kadar uyumadim yalnizken simdiden sonra da istesem de uyuyamam diye dusunuyorum :/ Keske mumkun olsa.

Canım benim de hamilelikten bu yana ara ara âgrıyordu sonra kendiliğinden geçiyordu. Fakat bugün aşırı ağrımaya başladı ağrıdan yüzüm uyuştu resmen Olmadı ben de doktora gideceğim yoksa böyle olursa dayanamam.

sarımsak iyi geliyo diye duymuştum abla 2 diş sarımsağı ezip üstünde beklet bi süre antibiyotik etkisi yapıyomuş mikropları kırıp ağrıyı geçiriyomuş ya da sirkeyle gargara yapabilirsin

Yok bizim 18. gunumuz bugun. Simdiye kadar uyumadim yalnizken simdiden sonra da istesem de uyuyamam diye dusunuyorum :/ Keske mumkun olsa.
Kuzum annen eşin biri destek olabiliyor mu? En Azından 40 ını çıkarana kadar ..Bebeğin güzelce uyuduğunda başını yan çevir.Sende onun tarafına dönüp, kıvrıl biraz uyu kuzum

Saatini 30 dk ya kur uyan baktın senin kuzu uyuyor sende biraz daha devam et .Bak cok faydasini görursun .Sen direncli olacaksin ki bebegine faydan olsun. Aklina kotu seyler getirme .Öyle konuşanlari da dinleme canım.

sarımsak iyi geliyo diye duymuştum abla 2 diş sarımsağı ezip üstünde beklet bi süre antibiyotik etkisi yapıyomuş mikropları kırıp ağrıyı geçiriyomuş ya da sirkeyle gargara yapabilirsin
Canim cok sağol şimdi eşim getirdi bakalım inşallah biraz faydası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…