Tüm gün kalmıyor saat veriyorlar zaten beni 5. Gün aramışlardı. İstediğim gün için de uygun dediler. Kilo ve sarılık ölçüyor sizin sorularınızı yanıtlıyor. Benim için aşırı faydalı oldu. Çocuk doktoru küme götürüyorsunuz?teşekkür ederim, hep 2 saatmi kalıyormuş ? bana tüm gün kalacağı söylenmişti. ilk banyoyu onunla beraber yaptırmak istiyorum :) sizin söylediginiz güne tamam dedilermi ? birde sizi kaçıncı gün aradılar ? benim 7. gün, ve daha arayan soran yok :)
Ay ben bi korse giyeyim dedim nasıl dar bi şeymiş o. Daha dizlerimdeyken yavru ceylan gibi kaldı bacaklarım, çarpıkay şu an o motivasyonum hiç yok
daha korse bile takamıyorum sıcaklardan
Dikişler biraz daha iyi olsun spor ve masaj diyorum. En azından günde 10-20 mekik, plank falan derken düzelir o karın da. Benim de göbekten başka kilom olmadı. Ama eve geldiğimde bi tane daha mı bebeğimiz olacak söylemlerine maruz kaldımBen aldığım bütün kiloyu ilk 2 hafta verdim 18 kilo almıştım hastaneden 4 kilo vermiş olarak çıktım sonra her gün 1 kilo gitti ama sıcakta korse takmadım buruşuk göbeğim vargerçi ilk doğumdan sonra zaten buruşmuştu şimdi daha da güzel oldu ama umrumda değil bu ünlü kadınlar nasıl o karınlarını eski haline getiriyolar anlamıyorum dümdüz oluyor
Gece serinse tek parca tulum giydiyorum ( muslinsiz uzerini ortmeden uyutuyorum) onun disinda surekli sifir kollu ya da kisa kollu zibinlarla. Gece cok dicaksa uzerini ortmuyorum. Normalde gece zibin +muslinKızlar bebişlerinize kısa kol şort giydiriyor musunuz
Benimde yaranin ustu sizliyor, birde kucuk tuvaletten sonra hassaslasiyor sankiBenim sezaryen yaram degil ama tam ust kismi aciyor. Yani kesik degil.iceriden organlarim hassaslasti ve aciyor gibi. rahim kuculurken mi boyle sizi yapiyor acaba? Var mi bu sekilde agrisi olan?
Normalmis 9 aya toparlanir diyolar. Ozellikle o siyah cizgi. Catlaklar da tamamen kaybolmicak. Benim alt karnim aciyor. ( sezaryen kesigi degil, ustu) o agirmasa raziyim ilk etapta. 6 haftaya tamamen gecer insallah.Kızlar sezaryen izi geçiyor mu? Çatlak da olmuştu bende üstüne kahverengi göbek çizgisi sezaryen izi derken karnım çok kötü görünüyor
Canım ya Allahım sana emanet de sen de dinlen. İstediği kadar hurafe olsun veya olmasın korktuğumuz şey bizi esir alır. Bu yatarken kayıplarda en önemlisi bebeğin kusması ve bu nedenle nefes alamaması oluyor. Ben reflü yatağı kullanıyorum ama o yoksa da baş kısmından ayaklarına doğru eğimli bir yatak hazırlayıp yatırabilirsin. Bu şekilde Ön ve arkasını destekleyip yan yatırman da bu kazaları engelleyecektir Allahın izniyle. Kendini yorma dinlen ki bebeğe de faydan artar böylece.Cunku lanet olasi psikopatca efsaneler anlatiliyor halk arasinda ve ben su anki psikolojiden de kaynakli olabilir, cok korkutorum. 3 yil oncesine kadar haberim yoktu al karisi marisindan keske de olmasaydi. Uyursam bebegim savunmasiz kalacak diye korkuyorum. Al karisi dedikleri tipta 2. ve 4. ayda gorulen ani bebek kaybi sendromu da olabilir, bebekler hep uykusunda nefessiz kaliyor. Dolayisiyla bu da korkutuyor, bebegim uyudugunda yalniz birakamiyorum. Biri onun basinda uyanik olsun istiyorum. 4. Ayi bitince uyumaya baslarim herhalde gonul rahatligiyla.
Kuzum annen eşin biri destek olabiliyor mu? En Azından 40 ını çıkarana kadar ..Bebeğin güzelce uyuduğunda başını yan çevir.Sende onun tarafına dönüp, kıvrıl biraz uyu kuzum
Saatini 30 dk ya kur uyan baktın senin kuzu uyuyor sende biraz daha devam et .Bak cok faydasini görursun .Sen direncli olacaksin ki bebegine faydan olsun. Aklina kotu seyler getirme .Öyle konuşanlari da dinleme canım.
ay cok guzel konusuyosunuz ama benim anksiyetem tavan. Terapiste gitmeyi düşünüyorum bu kafadan cikamazsam. Ben bu cocugu nasil koricam buyutucem diye hasta olurum boyle devam edersem. Gercekten durumum ciddi. Deniyorum kendimi mantiga cagriyorum yok. Hep deli deli evhamlaniyorum :/ insallah kisa donemliktir.Kuzum bu haller hep lohusalıktan
Allah esirgesin,bişey olacak olsa başında sen değil ordu beklese başında yine olur.
Bak benm bebiş 2 saattir içeri de uyuyor,arada bakıp kokluyoruz
Senin ona daha iyi bakabilmen için uyuman dinlenmen lazım
Onu bende düşünmedim değilBizim de yüksek sınırda ama yatış versek mi vermesek mi derken yatırmadılar. Emmesi de iyi, doğum kilosunu geçti. Ama yüzünde vücudunda sarılığı farkediliyor. Haftya tekrar kontrol var. Nasıl geçecek bilmiyorum artık şekerli suya yan yan bakmaya başladım
Merhaba teşekkür ederim. Banyo yaptırıyor mu acaba ? Ben ilk banyosunu hemşireye yaptırmak isterim çünkü :) hastaneden taburcu olurken bizim ilk çocuk doktoru randevusunu vermişlerdi, bizde hiç değiştirmedik , hastanenin verdiğine gidelim dedik. İsmi Hakkı Kemal Erdinç. Yeni başladığım için şimdilik bir yorum yapamıyorum, zamanla görecegim :) siz kime gidiyorsunuz memnunmusunuz ?Tüm gün kalmıyor saat veriyorlar zaten beni 5. Gün aramışlardı. İstediğim gün için de uygun dediler. Kilo ve sarılık ölçüyor sizin sorularınızı yanıtlıyor. Benim için aşırı faydalı oldu. Çocuk doktoru küme götürüyorsunuz?
Evet. Hatta şu an sadece kısa kollu zıbınla duruyor. Akşam yatarken uzun kollu giydiriyorum.Kızlar bebişlerinize kısa kol şort giydiriyor musunuz
Uyanıkken sürekli memede zaten paşa. Uyurken de en fazla 2 saat bekliyorum. Gece 1.5 saatte bir emziriyorum. Her günüm yarın şekerli su vericem diye bitiyoOnu bende düşünmedim değilbol bol besle kakayla atacaktır canım bizimde kilo ve beslenme iyi olduğu halde sarılık ilerledi ama tam mamayı kesmiştim doktor geri başlattı. O zaman çok daha iyi kaka yaptı.
Ben değerimiz tekrar yükselmesin diye en geç 1,5 saatte bir besledim fototerapiden sonrada.
Gündüz sadece zıbın ve çorapla duruyor benim oğlan.Kızlar bebişlerinize kısa kol şort giydiriyor musunuz
Vücut yapısına göre değişiyor izin geçip geçmemesi. Bazı vücut fazla keloid üretiyor iz kabarık gibi kalıyor vs. Bana doktorum krem yazdı iz kalmasın diye, onu kullanıyorum. He ama benimde çatlaklar var ve hiç hoş gözükmüyor ve şuan bi azda olsa sarkıklık var göbüşte. Benimde görüntü hiç hoşuma gitmiyor ama zamanla toparlayacağını düşünüyorumKızlar sezaryen izi geçiyor mu? Çatlak da olmuştu bende üstüne kahverengi göbek çizgisi sezaryen izi derken karnım çok kötü görünüyor
Oh maşallahUyanıkken sürekli memede zaten paşa. Uyurken de en fazla 2 saat bekliyorum. Gece 1.5 saatte bir emziriyorum. Her günüm yarın şekerli su vericem diye bitiyomama kullanmadık hiç ama keçi sütlü mama önerenler oldu sarılık için. Ama doktorlar hiçbir şey demedi
Doğduğu günden beri kisa kollu çıtçıtlı body le duruyor benimki Ankara'da hava çok sıcakKızlar bebişlerinize kısa kol şort giydiriyor musunuz
İnşallah ablacım geçmiş olsun ❤Canim cok sağol şimdi eşim getirdi bakalım inşallah biraz faydası olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?