2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım benim, evhamlaniyorsun çok haklısın o zaman bir uzmandan destek almaya çalış belki bu dönemde zor olacak ama seni biraz rahatlatır en azından.

Bize de onu verdiler gittik ama ben değiştirmeyi düşünüyorum. Hemşire banyo da yaptırır bence beb tırnaklarını kestirdim mesela korkuyordum kendim kesmeye.

hep en kötüsünü düşünme bence benim kızımda hiç sarılık yoktu ama kafayı arkaya atıyor o da omuzda tutarken falan dikkat etmek gerekiyor o kafa atma gazdan bence.

hep en kötüsünü düşünme bence benim kızımda hiç sarılık yoktu ama kafayı arkaya atıyor o da omuzda tutarken falan dikkat etmek gerekiyor o kafa atma gazdan bence.
Benimki de omzumda gazını çıkaracağım zaman geri atıyor kafasını bence normal oyle yapması

Tamam cnm sağol o da aklımda olsun, yrn koru ya goturcem bakalım, almıştım randevuyu. Duruma göre snra bı de onu deneriz bı gidelim bakalim da.

10 günden snra beyini etkilemedi için Dr öyle demiştir. 2 ay surem var cnm normal..

Bize de onu verdiler gittik ama ben değiştirmeyi düşünüyorum. Hemşire banyo da yaptırır bence beb tırnaklarını kestirdim mesela korkuyordum kendim kesmeye.
Aaaa evet tırnak olayı hiç aklıma gelmemişti, iyi oldu söylediğiniz :) neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz çocuk doktorunu ? Fikrim olması açısından öğrenmek isterim mahsuru yoksa ?

kızlar hamileyken kullandığınız multivitaminleri emzirirken de kullanıyor musunuz? ben ocean mummy kullanıyordum ancak doğumdan sonra kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım, sizler ne yapıyorsunuz?

kızlar hamileyken kullandığınız multivitaminleri emzirirken de kullanıyor musunuz? ben ocean mummy kullanıyordum ancak doğumdan sonra kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım, sizler ne yapıyorsunuz?
Ben sadece decavit kullandım hamileliğim süresinde doktorum devam etmemi söyledi doğumdan sonra da yine aynı şekilde devam ediyorum

canım hiç endişelenme doğum kilosununda geçmiş
kafasını geriye her çocuk atar ayol, bizimki de atıyor.
öyle laflara da inanma çocuğunun beşiğinde sen de yanında uyu canım, günler geçmez öyle. uykusuzluk senin anksiyeteni daha da artırıyor aslında

Drum demir ve vitamin ilaçlarını kullanıp kullanmadıgımı sordu, bıraktım dedim, kızdı.. Asıl bundan sonra ihtiyacım varmış gelgör ki, yine kullanamıyorum, galiba bıktım ilaçlardan..

Bana Dr kalan ilaclarini kullan bitir dedi ama kullanmadım unutuyorum hep. Demir ve ocean mummh kullanıyordum bnde

[QUOTE="Dilko, post: 64992655, member: 957661"
Kızlar bebişlerinize kısa kol şort giydiriyor musunuz
[/QUOTE].
Ben henüz giyrirmedim zıbın ustune patikli alt ve uzun kollu üst giydiriyorm. Ankara..

[QUOTE="Dilko, post: 64992655, member: 957661"
Kızlar bebişlerinize kısa kol şort giydiriyor musunuz
[/QUOTE].
Ben henüz giyrirmedim zıbın ustune patikli alt ve uzun kollu üst giydiriyorm. Ankara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…