Canım benim, evhamlaniyorsun çok haklısın o zaman bir uzmandan destek almaya çalış belki bu dönemde zor olacak ama seni biraz rahatlatır en azından.Ben gurbetteyim. Bir esim bir ben. O da calisiyor, gec geliyor. Tum gun bebisle yalniziz. Gunduz iyi de gece korkuyorum. Tum isiklari yakiyorum. Uyku bastiriyor yüzümü yikiyorum bol bol
ay cok guzel konusuyosunuz ama benim anksiyetem tavan. Terapiste gitmeyi düşünüyorum bu kafadan cikamazsam. Ben bu cocugu nasil koricam buyutucem diye hasta olurum boyle devam edersem. Gercekten durumum ciddi. Deniyorum kendimi mantiga cagriyorum yok. Hep deli deli evhamlaniyorum :/ insallah kisa donemliktir.
Bize de onu verdiler gittik ama ben değiştirmeyi düşünüyorum. Hemşire banyo da yaptırır bence beb tırnaklarını kestirdim mesela korkuyordum kendim kesmeye.Merhaba teşekkür ederim. Banyo yaptırıyor mu acaba ? Ben ilk banyosunu hemşireye yaptırmak isterim çünkü :) hastaneden taburcu olurken bizim ilk çocuk doktoru randevusunu vermişlerdi, bizde hiç değiştirmedik , hastanenin verdiğine gidelim dedik. İsmi Hakkı Kemal Erdinç. Yeni başladığım için şimdilik bir yorum yapamıyorum, zamanla görecegim :) siz kime gidiyorsunuz memnunmusunuz ?
Bu sarilik isi beni korkutuyor. Ilk gunlerde hafif var emzir geçer teste gerek yok dediler. Bugun 18. Gunumuz sanki son 2 gundur cocuk daha bi sariladi, bitecegine yeni baslamis gibi. Bugun hemsire burnuna bacagina dokundu, burnu bacagindan sari bitiyor artik uzulme, anne sutu sariligi bu dedi. Icim hic rahat degil. Nereden biliyor anne sutu sariligi oldugunu hicbi tetlik yapmadan. Hic olcmediler. Ozele gidicektim saat 12:00ye kadar calisiyolarmis, simdi arsya hafta sonu girdi. Pazartesiye kaldi. Anne sutu sariligiysa guzel tamam ama nasil emin olabiliyolar. Kilo almasindan gelisiminden mi? Dogum kilosu + 275 gramiz su an. Internette uzamis sariligi olanlar kafasini geriye atar diyor. Bizim kiz hep oyle geriliyor. Ozellikle ikinirken normal oldugunu dusunuyordum.
Benimki de omzumda gazını çıkaracağım zaman geri atıyor kafasını bence normal oyle yapmasıhep en kötüsünü düşünme bence benim kızımda hiç sarılık yoktu ama kafayı arkaya atıyor o da omuzda tutarken falan dikkat etmek gerekiyor o kafa atma gazdan bence.
Tamam cnm sağol o da aklımda olsun, yrn koru ya goturcem bakalım, almıştım randevuyu. Duruma göre snra bı de onu deneriz bı gidelim bakalim da.Ankarada yakınlarda çocuk doktoru soran arkadaşlarım @hamsigafabhreh az önce instagramda bir sayfada sorulmuş ve yakın olarak Etimesgut A Life Hastanesi Mustafa Çağlar Yörgüç önerisi vardı birkaç farklı kişiden. Yorumlarına baktım az ama güzel. Bu da bir alternatif olsun.
10 günden snra beyini etkilemedi için Dr öyle demiştir. 2 ay surem var cnm normal..Bu sarilik isi beni korkutuyor. Ilk gunlerde hafif var emzir geçer teste gerek yok dediler. Bugun 18. Gunumuz sanki son 2 gundur cocuk daha bi sariladi, bitecegine yeni baslamis gibi. Bugun hemsire burnuna bacagina dokundu, burnu bacagindan sari bitiyor artik uzulme, anne sutu sariligi bu dedi. Icim hic rahat degil. Nereden biliyor anne sutu sariligi oldugunu hicbi tetlik yapmadan. Hic olcmediler. Ozele gidicektim saat 12:00ye kadar calisiyolarmis, simdi arsya hafta sonu girdi. Pazartesiye kaldi. Anne sutu sariligiysa guzel tamam ama nasil emin olabiliyolar. Kilo almasindan gelisiminden mi? Dogum kilosu + 275 gramiz su an. Internette uzamis sariligi olanlar kafasini geriye atar diyor. Bizim kiz hep oyle geriliyor. Ozellikle ikinirken normal oldugunu dusunuyordum.
Aaaa evet tırnak olayı hiç aklıma gelmemişti, iyi oldu söylediğiniz :) neden değiştirmeyi düşünüyorsunuz çocuk doktorunu ? Fikrim olması açısından öğrenmek isterim mahsuru yoksa ?Bize de onu verdiler gittik ama ben değiştirmeyi düşünüyorum. Hemşire banyo da yaptırır bence beb tırnaklarını kestirdim mesela korkuyordum kendim kesmeye.
bana yaptılar, elin doğuma girerse onada yapıyorlar. Refekatçiye gerek yok. Ama tabiki her hastanenin prosedürü farklı olurKizlar bisey sorucam...dogumdan once korona testi yapiyolar mi refakatciyle bize....
Bana yapıldı refakatciye yapilmadiKizlar bisey sorucam...dogumdan once korona testi yapiyolar mi refakatciyle bize....
Ben sadece decavit kullandım hamileliğim süresinde doktorum devam etmemi söyledi doğumdan sonra da yine aynı şekilde devam ediyorumkızlar hamileyken kullandığınız multivitaminleri emzirirken de kullanıyor musunuz? ben ocean mummy kullanıyordum ancak doğumdan sonra kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım, sizler ne yapıyorsunuz?
Bu sarilik isi beni korkutuyor. Ilk gunlerde hafif var emzir geçer teste gerek yok dediler. Bugun 18. Gunumuz sanki son 2 gundur cocuk daha bi sariladi, bitecegine yeni baslamis gibi. Bugun hemsire burnuna bacagina dokundu, burnu bacagindan sari bitiyor artik uzulme, anne sutu sariligi bu dedi. Icim hic rahat degil. Nereden biliyor anne sutu sariligi oldugunu hicbi tetlik yapmadan. Hic olcmediler. Ozele gidicektim saat 12:00ye kadar calisiyolarmis, simdi arsya hafta sonu girdi. Pazartesiye kaldi. Anne sutu sariligiysa guzel tamam ama nasil emin olabiliyolar. Kilo almasindan gelisiminden mi? Dogum kilosu + 275 gramiz su an. Internette uzamis sariligi olanlar kafasini geriye atar diyor. Bizim kiz hep oyle geriliyor. Ozellikle ikinirken normal oldugunu dusunuyordum.
Benim sezaryen yaram degil ama tam ust kismi aciyor. Yani kesik degil.iceriden organlarim hassaslasti ve aciyor gibi. rahim kuculurken mi boyle sizi yapiyor acaba? Var mi bu sekilde agrisi olan?
Drum demir ve vitamin ilaçlarını kullanıp kullanmadıgımı sordu, bıraktım dedim, kızdı.. Asıl bundan sonra ihtiyacım varmışkızlar hamileyken kullandığınız multivitaminleri emzirirken de kullanıyor musunuz? ben ocean mummy kullanıyordum ancak doğumdan sonra kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım, sizler ne yapıyorsunuz?
Bana Dr kalan ilaclarini kullan bitir dedi ama kullanmadım unutuyorum hep. Demir ve ocean mummh kullanıyordum bndekızlar hamileyken kullandığınız multivitaminleri emzirirken de kullanıyor musunuz? ben ocean mummy kullanıyordum ancak doğumdan sonra kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldım, sizler ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?