2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bugün 1 ay kontrolümüz ve aşımız vardı bebeğim 2700 gr 47 cm doğdu şuan 4 kilo olmuş boyu da 52 cm 1 ayda 5 cm uzaması normal mi acaba fazla değil mi?
Normal bnm kız da 6 cm uzanmıştı şuan yaşıtlarına göre de baya uzun. Maşallah mama veriyomusun ii kilo almış kızım ilk 3 ay 1.5 kilo aldı ama ben mama da veriyorum sütüm yetmiyor doymuyordu kesinlikle

mama vermiyorum sık sık sadece anne sütü mamayı bazen memede çok durdu mu ağlayınca doymadığını hissedip veriyorum 2 3 günde bir 1 defa anca veriyorumdur

Cok sacma biliyorum ama bebekler goz kaslarini kontrol edemiyor ama % 50 sasi bakiyor olmasi normal mi? Yakindaki bi seye odaklanmak icin sasi bakmasini anliyorum ama bazen dis yone sasi bakiyor, aklim cikiyor.

ohh maşallah canım inşallah gelişimleri hep böyle devam eder küçük doğan bebekler çabuk toparlanır derlerdi maşallah benimki gerçekten çok hızlı ilerledi şaşırdım biraz
bizimki güya 44 cm doğdu şimdi 53 cm ama ben 44 ü yanlış ölçebileceklerini düşünüyorum çünkü 1-2 haftada 50 cm oldu. kilomuz hala az sanırım 2650 den 3800 falan olmuştur

Kızlar benim bebeğim hemen hemen her beslenme sonrası hickiriyor,acaba hava mi yuruyorsizinkiler ne sıklıkla hickiriyor ?
çok sık hıçkırıyordu 40 çıkana dek şimdi biraz daha az ama hergün hıçkırır sadece süre kısaldı sanki biraz daha

Cok sacma biliyorum ama bebekler goz kaslarini kontrol edemiyor ama % 50 sasi bakiyor olmasi normal mi? Yakindaki bi seye odaklanmak icin sasi bakmasini anliyorum ama bazen dis yone sasi bakiyor, aklim cikiyor.
Büyük oğlumun doktoru 1 yaşına kadar bu bebeğin orası öyle burası böyle deme demişti bana adamı ne kadar bunalttıysam bebeklerde bunun normal olduğunu duymuştum bazen bizimkide saşı bakıyor

Benim sutum bitti bitecek gibi. Bi gidiyor bi geliyordu zaten dengesizce. Dun sagiyorum sagiyorum 30 cc bile cikmiyor. Ebe pompa da fark ediyor dedi baska marka onerdi elektrikli, esim gidip onu aldi, buyuk hevesle basladim sagmaya, yine tas catlasa 30 cc. Ama bebisin kilosu cok iyi. Ebeler doyuyor bir sorunu yok diyorlar. Sanirim memeden inmediginden olan tum sutu kendine aliyor, stoklamaya kalmiyor. Ya da diger secenek sutum az geldigi icin cocuk doymak icin kendini paraliyor memede gidim gidim icebiliyor anca doyuyor. Memeden her aldigimda agzindan sut bosaliyor. Pompa cektigi ve bebegin cektigi ayni olmaz diyolar ama fark olsa olsa kac cc olacak. 22. Gunumuzdeyiz coktan sut doruk noktasina ulasmaliydi. Bugun incir hurma aldik bir de boyle denicez. Bazi gunler 30 cc mama veriyordum cok aglayinca. 2 gundur 60sar cc verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…