2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
peki usg deki haftasını değil de sat için beklesek bebeğim kakasını yapar mı acaba?

Bizde aynı canım,oğlum her aşıdan sonra kanlı kaka yapardı,lenf bezleri şişerdi.
Rota yaptırsam zor toparlanırdı.
Kızım da şimdilik bişey yok şükür.
Ama yaptırmayı düşünnmüyorum bende.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Evet 15 günlük bekleme süreis varmış ve anne veya baba ile birlikte olan sigortalar daha cazip. Ben bir sigortacı ile görüştüm ve şu an en iyi seçeneğin Marphe sigorta olduğunu belirtti.

Aslında her aşı için immün testi yapılmalı çocuklara. O aşıdaki bir maddeye karşı sorun var mı, vücudu hazır mı? Çünkü bunlar genel fayda/zarar oranına göre yapılan aşılar ama her bünye farklı. Sizdeki epey ağır olmuş. Benim kızımda süt yumurta alerjisi vardı mesela 1 yaş KKK aşısını doktor muayenesi sonrasında yaptırabilirsin deyince yaptırdık ki 2 ay gecikmeli ve gözlem altında yapıldı.

Aynı durum bizde de oldu tekrar topuk kani alındığında da yüksek cikti doktor kan testinde baktığında tsh 35 ti 2 gun sonra 34 e dustu aradan 3 gun geçti 25e dustu doktor ilac başladı dun tekrar kontrole gittik 5e dusmus ilaca da devam ediyoruz cuma günü tekrar kontrol var insallah tamamen gecer sizinki de bizimki de

Bizde de sarilik çıkmıştı aynı zaman da tsh da yüksek çıktı sarılık gittikçe düştü tsh yavaş yavaş düşmeye başladı sarılık geçti ama tsh hala biraz yüksek o yüzden ilaca basladi bizim doktorumuz

Biz tekrar topuk kanı vermeden sabah direk hastaneye gidip normal kan aldırdık, tsh ve t4 bakıldı, sonucu normalmiş bir şey yapılmasına gerek yok dedi doktoru çok şükür inşallah sizinki de geçsin hemen

kızlar benim bebeğimin sağ şakak kemiğinin yanı sol şakak kemiğinin yanına göre daha içerde duruyor. daha çökük gibi. orada bıngoldak var mı? sizce normal mi bu?

Benim ilk kızım maksimum uyuduğu 20 dk idi çoğu zaman yanından kalktığm an uyanirdi, akşam eşim gelene kadar lavaboya gidemediğini bilirim.. yemek temizlik hak getire.. 4-5 ay zombi gibi gezdim

kızlar benim bebeğimin sağ şakak kemiğinin yanı sol şakak kemiğinin yanına göre daha içerde duruyor. daha çökük gibi. orada bıngoldak var mı? sizce normal mi bu?
Kafa yapısındaki bozukluklar oluyor bizimde şakaklar çökük kafasında bazı yerler içine çökük doktor ilk aylar takılmayın bu bozukluklara dedi kaldıki normal doğum sonrası bizim çocuğun kafasını görmeniz lazımdı düzeliyor

Benim ilk kızım maksimum uyuduğu 20 dk idi çoğu zaman yanından kalktığm an uyanirdi, akşam eşim gelene kadar lavaboya gidemediğini bilirim.. yemek temizlik hak getire.. 4-5 ay zombi gibi gezdim
Aynı o durumdayım işte ama ben biliyordum böyle olacağını normalde uyku düşkünü olan ben hamileyken 3 4 saat uyuyabiliyordum gece boyu ayaktaydım bebekte uyumazdi karnımda kıpır kıpır demekki annenin hamileyken uykusu nasılsa bebeğin de öyle oluyormuş

Demek ki bağlantılı. Teşekkürler. Bakalım bizim nasıl çıkacak. En azından kısa sürede tespit edilip ilaç tedavisi uygulanıyorsa iyi.

bizde de sarılık vardı değerimiz 13 tü en son ama tsh normaldi şükür bi sıkıntı çıkmadı o konuda

yaa bende senin gibiyim gece uykusu hiç yok hep ağlıyo uykuya daldı mı da geri uyanıyo aşırı zorlanıyorum gündüz de uyuyamıyorum büyük oğlum var diye hamileyken de gece hep kıpır kıpırdı onunla mı alakalı acaba

rota aşısı kizlarima bnde yaptirmadim bunda da yaptırmayı düşünmüyorum menenjit de yine aynı şekilde. Ki o aşılar sadece 1 cesitine göre koruma yapiyor, zorunlu olmayan hiçbir aşıyı yaptırmadım. İlk çocuğumda menenjit yaptrcaktin Dr 20 sene snra yan etkisi ne olacağını bilmediğimiz biseyi tavsiye etmiyorum demişti. Rota virüsun zaten zamanı geçmişi 2 ayliken olması gerektiğini bilmiyordum. Diger çocuğuma da yaptırmadım bunda da yaptirmicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…