2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Pisige ne iyi gelir? Pudra koydum simdi

lohusalıktandır diye düşünüyorum.
40 çıkınca kontrole çağırmıştı doktorum ona gittim ben de bugün herşey normalmiş şükür. yeniden adet ne zaman göreceğiz tahmini?
Bana doktorum gel falan demedi,gitmek lazım mı yazdığınız iyi oldu,ihmal etmeyeyim ben de o zaman

Benimde bir ay olacak doğum yapali leke geliyordu sadece son zamanlarda dün gece emzirirken adet ağrısı oldu çok fena .hatta dedim heralde olacak.cunki ilk bebekte kırkım çıkmadan adet olmaya başlamıştım.

Bazen emiyor,bazen uyuyor,bazen memeyle kavga ediyor
Gunduz uykusu pek yok dedim, simdi de kalktigindan beri tek memeyi emip uyuyor
Surekli yapisik diye sıkılıyordum, simdi de uyanmiyor ozledim
Biseyi mi var diye endise ediyorum

Uyuyasi gelmistir yoktur biseyi memeden cekince uyanir
Ya o memeyle kavga durumu bizde de var hastaneye gidince emziremiyorum resmen cunku birinin kafasini arkadan desteklemesi gerekiyor yoksa kucuk tazmanya canavarim benim

Uyuyasi gelmistir yoktur biseyi memeden cekince uyanir
Ya o memeyle kavga durumu bizde de var hastaneye gidince emziremiyorum resmen cunku birinin kafasini arkadan desteklemesi gerekiyor yoksa kucuk tazmanya canavarim benim
İnanmazsin meme de degil, yataginda uyudu
Gidip kucagima alasim geldikce kendimi tuttum
Simdi kalkti ve yine meme savasi veriyoruz

Kizlar gunaydin.
Benim bebis gunduz pek uyumuyor.
Sureklimeme de.
Ama iki uc gundur geceleri cok iyi uyumaya basladi.
Kaldirmasam kalkmaz.
Uyandirdigimda da 5 dk emip geri daliyor.
Gunduz depo yaptigi icin mi diyorum acaba.
Sizde nasil durumlar.
Zamanla daha sık kalkacak ..Sen kaldırmadan emmek isteyecek .İlk zamanlar bizimde öyleydi ben kaldırıp emzirmeye çalışıyordum süt olmayınca mama veriyordum .Şimdi kendi kalkıp istiyor
Sütün güzel geliyorsa 5 dakika onu doyuruyordur.

Pisige ne iyi gelir? Pudra koydum simdi
Sudocrem iyi geliyor varsa onu kullanabilirsin.Bir de burda ki kremler temiz içerikli olduğu için mühendisinoglu öneriyor.En altta sarı olan krem iyileştirici özellikteymiş bilgin olsun.Hametan kullananlar ondan çok memnun.Elimdekiler bitince onu almayı düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200821-211639_Instagram.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 39
İnanmazsin meme de degil, yataginda uyudu
Gidip kucagima alasim geldikce kendimi tuttum
Simdi kalkti ve yine meme savasi veriyoruz
Heheh bugun ne desek biraz ters :)
Su 15 günlük kontrollerde cok uzun geliyor bana simdi emiyor ama kilo aliyor mu anlamiyorum mama da vermiyorum
Endiselerim tavan ya

Tam doyuyor mu diye sorgularken :)
Ya bazen 20 dakka 30 dk emiyor bazen ise 10 dakika heralde o kadar ac degil diyorum bende :/

23 gunluk bebis

Ya bazen 20 dakka 30 dk emiyor bazen ise 10 dakika heralde o kadar ac degil diyorum bende :/

23 gunluk bebis
Valla bir anneyi uykusuzluk değil ama bu süt olayı bitiriyor. Sabaha kadar uyumayayım sorun değil ama sütün yeterli olduğunu biliyim dqyanırım.bende emZiriyorum. Ağzında süt akıyor ama kaldırınca aranıyor ya hemen yetmiyormu kaygısı başlıyor. Yarın kontrol günü 15.günlük olucaz inşallah kilo almışızdır.

Bu arada kızlar gözlerdeki sarılık ne zaman geçiyor. Benim kızın sadece gözüm diplerinde biraz var. Geçmesi uzun sürüyor mu?

Biz de aynıyız. doymuyoruz.doyunca da uyuyoruz. uyanmayınc endişeleniyorum.yazarken de omuzuma yapışık, yatağına koysam kızacak.

23 gunluk bebis
Maşallah ona 40'a az kaldı

Yani çişi kakası iyiyse :))
Doyuyordur mutlaka bizimki mama da yediği için 10 dakikadan fazla emmiyor ..Çoğunlukla üzerinde uyuyor

Cook tesekur ederim. Ilk fırsatta bakicam eczanelere

lohusalıktandır diye düşünüyorum.
40 çıkınca kontrole çağırmıştı doktorum ona gittim ben de bugün herşey normalmiş şükür. yeniden adet ne zaman göreceğiz tahmini?
Kişiden kişiye çok değişiyor emzirdiği halde olanda oluyor çünkü. Bir ay iki olup sonra olmayan vs artık bekleyip göreceğiz sanırım
Benimde bir ay olacak doğum yapali leke geliyordu sadece son zamanlarda dün gece emzirirken adet ağrısı oldu çok fena .hatta dedim heralde olacak.cunki ilk bebekte kırkım çıkmadan adet olmaya başlamıştım.
Adet ağrısı olunca insan direkt adete yoruyor Peki ilkinde de emzirirken mi olmuştun 40 çıkmadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…