Bana doktorum gel falan demedi,gitmek lazım mılohusalıktandır diye düşünüyorum.
40 çıkınca kontrole çağırmıştı doktorum ona gittim ben de bugün herşey normalmiş şükür. yeniden adet ne zaman göreceğiz tahmini?
ZeytınyagıPisige ne iyi gelir? Pudra koydum simdi
Benimde bir ay olacak doğum yapali leke geliyordu sadece son zamanlarda dün gece emzirirken adet ağrısı oldu çok fena .hatta dedim heralde olacak.cunki ilk bebekte kırkım çıkmadan adet olmaya başlamıştım.Neredeyse 15 gündür kanamam bitmiş, sadece loşi akıntısı geliyordu. Geceden beri ise tatlı tatlı karnım ağrıyor ve kanama başladı. Sizce adet mi bu yoksa sezaryen kanamasının devamı mı? Sizde durumlar ne?
İlkinde dostinex kullanmıştım malum, 40ım çıkmadan adet olmuştum. 30. Gün gibi.
Bazen emiyor,bazen uyuyor,bazen memeyle kavga ediyorSurekli meme de kalinca emiyor mu ?
valla bizimki de meme de uyuyor, bu sabah kaldirdim onu 7 de sonra tekrar emdi uyudu derken 09.45 te uyandirdim 2.5 saatte falan...simdi hic uyku gözü yok bakiniyor etrafahatta memeye de koydum emer mi daha diye emmedi :)
cok ac olmayinca pek aglamiyor bizim minnos
Uyuyasi gelmistir yoktur biseyi memeden cekince uyanirBazen emiyor,bazen uyuyor,bazen memeyle kavga ediyor
Gunduz uykusu pek yok dedim, simdi de kalktigindan beri tek memeyi emip uyuyor
Surekli yapisik diye sıkılıyordum, simdi de uyanmiyor ozledim
Biseyi mi var diye endise ediyorum
İnanmazsin meme de degil, yataginda uyuduUyuyasi gelmistir yoktur biseyi memeden cekince uyanir
Ya o memeyle kavga durumu bizde de var hastaneye gidince emziremiyorum resmen cunku birinin kafasini arkadan desteklemesi gerekiyor yoksa kucuk tazmanya canavarim benim
Zamanla daha sık kalkacak ..Sen kaldırmadan emmek isteyecek .İlk zamanlar bizimde öyleydi ben kaldırıp emzirmeye çalışıyordum süt olmayınca mama veriyordum .Şimdi kendi kalkıp istiyorKizlar gunaydin.
Benim bebis gunduz pek uyumuyor.
Sureklimeme de.
Ama iki uc gundur geceleri cok iyi uyumaya basladi.
Kaldirmasam kalkmaz.
Uyandirdigimda da 5 dk emip geri daliyor.
Gunduz depo yaptigi icin mi diyorum acaba.
Sizde nasil durumlar.
Sudocrem iyi geliyor varsa onu kullanabilirsin.Bir de burda ki kremler temiz içerikli olduğu için mühendisinoglu öneriyor.En altta sarı olan krem iyileştirici özellikteymiş bilgin olsun.Hametan kullananlar ondan çok memnun.Elimdekiler bitince onu almayı düşünüyorum.Pisige ne iyi gelir? Pudra koydum simdi
Heheh bugun ne desek biraz ters :)İnanmazsin meme de degil, yataginda uyudu
Gidip kucagima alasim geldikce kendimi tuttum
Simdi kalkti ve yine meme savasi veriyoruz
Tam doyuyor mu diye sorgularken :)Zamanla daha sık kalkacak ..Sen kaldırmadan emmek isteyecek .İlk zamanlar bizimde öyleydi ben kaldırıp emzirmeye çalışıyordum süt olmayınca mama veriyordum .Şimdi kendi kalkıp istiyor
Sütün güzel geliyorsa 5 dakika onu doyuruyordur.
Valla bir anneyi uykusuzluk değil ama bu süt olayı bitiriyor. Sabaha kadar uyumayayım sorun değil ama sütün yeterli olduğunu biliyim dqyanırım.bende emZiriyorum. Ağzında süt akıyor ama kaldırınca aranıyor ya hemen yetmiyormu kaygısı başlıyor. Yarın kontrol günü 15.günlük olucaz inşallah kilo almışızdır.Tam doyuyor mu diye sorgularken :)
Ya bazen 20 dakka 30 dk emiyor bazen ise 10 dakika heralde o kadar ac degil diyorum bende :/
23 gunluk bebis
Biz de aynıyız. doymuyoruz.doyunca da uyuyoruz. uyanmayınc endişeleniyorum.yazarken de omuzuma yapışık, yatağına koysam kızacak.Bazen emiyor,bazen uyuyor,bazen memeyle kavga ediyor
Gunduz uykusu pek yok dedim, simdi de kalktigindan beri tek memeyi emip uyuyor
Surekli yapisik diye sıkılıyordum, simdi de uyanmiyor ozledim
Biseyi mi var diye endise ediyorum
Maşallah ona 40'a az kaldıTam doyuyor mu diye sorgularken :)
Ya bazen 20 dakka 30 dk emiyor bazen ise 10 dakika heralde o kadar ac degil diyorum bende :/
23 gunluk bebis
Zeytinyagini surup mu kapatsyim altini. Kuru olmasi gerekmez mi? Boyle daha kotu olmaz mi?Zeytınyagı
Cook tesekur ederim. Ilk fırsatta bakicam eczanelereSudocrem iyi geliyor varsa onu kullanabilirsin.Bir de burda ki kremler temiz içerikli olduğu için mühendisinoglu öneriyor.En altta sarı olan krem iyileştirici özellikteymiş bilgin olsun.Hametan kullananlar ondan çok memnun.Elimdekiler bitince onu almayı düşünüyorum.
Kişiden kişiye çok değişiyor emzirdiği halde olanda oluyor çünkü. Bir ay iki olup sonra olmayan vs artık bekleyip göreceğiz sanırımlohusalıktandır diye düşünüyorum.
40 çıkınca kontrole çağırmıştı doktorum ona gittim ben de bugün herşey normalmiş şükür. yeniden adet ne zaman göreceğiz tahmini?
Adet ağrısı olunca insan direkt adete yoruyorBenimde bir ay olacak doğum yapali leke geliyordu sadece son zamanlarda dün gece emzirirken adet ağrısı oldu çok fena .hatta dedim heralde olacak.cunki ilk bebekte kırkım çıkmadan adet olmaya başlamıştım.
pudra kullanma canım zararlı diyorlar hametan krem iyi geldi bize 1 günde toparladı birde pamuk ve su ile silPisige ne iyi gelir? Pudra koydum simdi
3 aylıga yakın geçmişti ilk oğlumdaBu arada kızlar gözlerdeki sarılık ne zaman geçiyor. Benim kızın sadece gözüm diplerinde biraz var. Geçmesi uzun sürüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?