- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 133
- 46
Rica ederim canım..Umarım faydasını görür minnoşun❤Cook tesekur ederim. Ilk fırsatta bakicam eczanelere
Masaj yaparak sağ orayı göğüsünü boşalt sıcak duş al.Kızlar acil bir sıkıntım var.
Sol göğsüme elleyince kahverengi ve beyazın birleştiği yerde elime nohut tanesinden daha büyük yuvarlak bir sertlik geliyor. Göğüste de birazcık ağrım var. Ateşimi ölçtüm, bir sorun yok. Bebek emerken canım acıyor.
Ne yapmalıyım ? Bir arkadaşım lahana koy demişti diye hatırlıyorum.
Nedir bu sıkıntı, ve nasıl çözerim kötüleşmeden ?
Aynen ..Ben de büyük oğlumda Islak mendil kullanmamıştım bunda da kullanmıyorum. Eve pamuk stokladık resmen ılık su ile pamuğu ıslatıp güzelce sıkıyorum. Sonra pamukları birbirinden ayırıp bebeğimi temizliyorum çok az havalandırıp altını bağlıyorum.pudra kullanma canım zararlı diyorlar hametan krem iyi geldi bize 1 günde toparladı birde pamuk ve su ile sil
Ben 37+0 da doğum yaptım 8 agustosta. iznim 23 Ekim'de bitiyor yani 11 hafta eklenmiş,senjn 10 hafta eklenir merak etmeKızlar aklım karıştı bildiğimi unuttum resmen. 32de izne ayrıldım ben, 37+5te doğum oldu şimdi doğum sonrası iznime o 2 hafta eklenecek miydi?
8 değil 10 hafta mı yoksa yine 8 hafta mı?
Doğum sonrası rapor hazırlandı mı canım?10 hafta olması lazım benim ki öyle oldu.Kızlar aklım karıştı bildiğimi unuttum resmen. 32de izne ayrıldım ben, 37+5te doğum oldu şimdi doğum sonrası iznime o 2 hafta eklenecek miydi?
8 değil 10 hafta mı yoksa yine 8 hafta mı?
Çok korkuyorum kötü olacak diye. Mastit dedikleri şey bu mudur acaba ?Masaj yaparak sağ orayı göğüsünü boşalt sıcak duş al.
Kanal tıkanmıştır sıcak su tut ve sağıp bosaltmaya çalışKızlar acil bir sıkıntım var.
Sol göğsüme elleyince kahverengi ve beyazın birleştiği yerde elime nohut tanesinden daha büyük yuvarlak bir sertlik geliyor. Göğüste de birazcık ağrım var. Ateşimi ölçtüm, bir sorun yok. Bebek emerken canım acıyor.
Ne yapmalıyım ? Bir arkadaşım lahana koy demişti diye hatırlıyorum.
Nedir bu sıkıntı, ve nasıl çözerim kötüleşmeden ?
Onu da soracaktım. Doğum belgesini verdim ama rapor için ayrı bir şey yapılması gerekiyor muydu? Nasıl bu konuyu atladım bilmiyorumDoğum sonrası rapor hazırlandı mı canım?10 hafta olması lazım benim ki öyle oldu.
Süt birikmiştir canım eğer sağmazsan mastit olur ateş yapar, şişer, kızarır memen. İlerlemeden boşaltman lazımÇok korkuyorum kötü olacak diye. Mastit dedikleri şey bu mudur acaba ?
Evet toplam 16 hafta olması lazımdı bak yazdıktan sonra aklıma geldiBen 37+0 da doğum yaptım 8 agustosta. iznim 23 Ekim'de bitiyor yani 11 hafta eklenmiş,senjn 10 hafta eklenir merak etme
Doktorun doğum sonrası hemen hazırlayıp sana vermeliydi..Bizim öyle oldu.Onu da soracaktım. Doğum belgesini verdim ama rapor için ayrı bir şey yapılması gerekiyor muydu? Nasıl bu konuyu atladım bilmiyorum
Dün Doğum yaptığım hastaneden hemşire eve ziyarete gelmişti. Emzirme eğitimi için göğsümü fazla sıkarak çok süt getirdi. Göğsümdeki hissiyat bundan sonra oluşmaya başladı. Acaba denk mi geldi yoksa gerçekten bundan mı kaynaklı ?Süt birikmiştir canım eğer sağmazsan mastit olur ateş yapar, şişer, kızarır memen. İlerlemeden boşaltman lazım
Verdi de üzerinde tarih yazmıyor sadece doğum bilgileri yazıyor. Ben bınu işverenime ilettim başka hani şu tarihe kadar istirahatidir diye bir belge almadım ama. Öyle bir rapor veriliyor mu?Doktorun doğum sonrası hemen hazırlayıp sana vermeliydi..Bizim öyle oldu.
Çalıştığın kurum doğum belgesi konusunda esneklik gösterebilir. Doktorundan raporunu alamaz misin? Belki hazırlar
Ben de gazini cikarirken uyudu omuzumda boyle yasayabilirim zaten problem degilBiz de aynıyız. doymuyoruz.doyunca da uyuyoruz. uyanmayınc endişeleniyorum.yazarken de omuzuma yapışık, yatağına koysam kızacak.
Yani gunde 6 ile 7 cisMaşallah ona 40'a az kaldı
Yani çişi kakası iyiyse :))
Doyuyordur mutlaka bizimki mama da yediği için 10 dakikadan fazla emmiyor ..Çoğunlukla üzerinde uyuyor
Onu hastane doğum yapildigi gün veya hastaneden cikilacagi gün hazırlayıp veriyorDoğum sonrası rapor hazırlandı mı canım?10 hafta olması lazım benim ki öyle oldu.
İlk sorunu bilemiyorum ki hassasiyet nasıl bir hassasiyet? Bence dün hemşre memeni tam boşaltmış, bugüne memeler dolmuş haliyle bebek tam boşaltamadıysa o da zaman geçtikçe hassasiyet, top top süt birikmesi yapabilir. Başıma geldi çünkü benimde. Doğru anladıysam yorumlamam bu şekildeDün Doğum yaptığım hastaneden hemşire eve ziyarete gelmişti. Emzirme eğitimi için göğsümü fazla sıkarak çok süt getirdi. Göğsümdeki hissiyat bundan sonra oluşmaya başladı. Acaba denk mi geldi yoksa gerçekten bundan mı kaynaklı ?
Birde zaten 2 saate bir emziriyorum, yetmezmi ? Ve emzirirken meme ile ilk buluşması çok agrılı oluyor, çocugu itip düşürecem diye korkuyorum, o derece ağrılı yani
Kantaron yağı sürüyorum ben. Hatta dun doktoruma da soyledim iyi yapiyorsun dedi.Pisige ne iyi gelir? Pudra koydum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?