2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım çok iyi o zaman Hiç endişelenme 15 gün de bir sağlık ocağında kilo boy ölçümü yaptır. Ayda bir de çocuk doktoru görse tamamdır.Sen de az çok toparladigini anlarsın gıdısı, yanakları çıkar yavaş yavaş)

Tabi rapor şeklinde sana hazırlayıp vermeleri gerekiyordu..Anne baba doğum telaşından takip edemeyebiliyor ama sonuçta sen onun hastasısın hazırlamaları gerekiyordu.
Sekreteri de hazırlayabilir canım tabi doktorun imzası gerekebilir .Olmadı orda ki başka doktora hazırlatabilir sekreteri.

Teşekkür ettim

Ben evham yapiyorum ya hep emmiyor bu cocuk doymuyor diyorum bir de uykusunu almayip tam acikmayinca uyku sersemi emiyor ama uykusunu aldi ise lök lök o sesi duyuyorsun yani ben duymayinca doymadi diyorum
Eve tarti aldik ya bakalim her aksam olcuyorm ama doktor olcmeden icim rahatlamicak
Cunku koydugumuz pozisyona gore degisebiliyor :)
Neyse cok az kaldi haftaya persembe insallah guzel seyler soyler doktor ...
aslinda benim kuzenim var kizi 6 aylik ve yasitlarina gore sinir kilosunda ama gayette tosbik gibi duruyor...
benim evhamim 5. Gun de hastaneye gittiginden oluyor

O doğum belgesi sanırım. Onun haricinde bir de rapor olması lazım.

İyi günler herkese Sezeryan Doğum sonrası korse taktınız mı? Bu medicalde satılan göbek için olan korselerden bahsediyorum. Fikir sahibi olan veya doktoruyla konuşan var mı?
ben takmadım. Doktora sordum. Biz tavsiye etmiyoruz. Dikiş yerin hava alsın, korseyle terler ıslanır mikrop kapar dedi.
Galiba her doktor da faklı söylüyor.

İyi günler herkese Sezeryan Doğum sonrası korse taktınız mı? Bu medicalde satılan göbek için olan korselerden bahsediyorum. Fikir sahibi olan veya doktoruyla konuşan var mı?
Ben sormustum tak takarsan ama sadece gunde 2 en fazla 3 saat tak dedi... emzirirken rahmin kasiliyor zaten rahim kaslarinin gorevini korseye yaptirma calissinlar dedi...
mantikli geldi bana da... her gun taktim mi dersen hayir aklima geldikce 1 saat takiyorum günde

Benim dikisim ama sanirim icten ustu yapistirma, iz kalmayacak dedi doktorum... bir de ben takmaya basladigimda artik o pansuman kismini falan cikarmistik ve atletin vs ustune takiyordum...

Yo hayır sorun olmaz, pişik kremini sürüp kapatıyormussun gibi düşün . Banyodan sonra hergun bir kere zeytınyagı sürüyorum ben
Ya zeytinyağı benim oğluma iyi gelmedi nedense gerçek zeytinyağı idi cildini isilik yaptı doktorda ağır gelir bebeğe içinde asit var sonuçta dedi ama benim oglumun ten rengi vok açık ondandır belki

Kızlar dün gece başına geleni anlatayım. Gün içerisinde bebiş uyanıkken sürekli memede. Artık ikisi de poşete döndü içleri bomboş. Ben de ev yapımı koca bir bardak meyvesuyu, süt artırıcı galeta falan baya yedim. Süt olsun diye. Gece olunca sol göğsüm bir şişti ve acımaya başladı ama öyle böyle değil nefes alırken acıyo her tarafı. Biraz sağsam rahatlatır dedim makinenin de motoru artık işlevini kaybetmiş çekmiyo. Elimle sıka sıka ama nasıl bir acıdır. Sonrasında birden burnum tıkandı. Noluyo derken birden üşüme ve titreme. Aklımda bin bir senaryo. Kesin hastaneden mikrop kaptım diyorum oğluma bakıp bakıp ağlıyorum.
Sabah hastaneye gittik göğüste enfeksiyon oluşmuş tam boşalmadığı için. Bu kadar ilerlemeseydi sıcak kompleks işe yarardı ama şu an sadece antibiyotik ve sağma ile geçiricez. Bu nasıl korkunç bir şeymiş.
Şimdi makine bakıcam.

Ya zeytinyağı benim oğluma iyi gelmedi nedense gerçek zeytinyağı idi cildini isilik yaptı doktorda ağır gelir bebeğe içinde asit var sonuçta dedi ama benim oglumun ten rengi vok açık ondandır belki
A öylemi ben nerdeyse 20 gündür hergun sürüyorum aksi bir durum olmadı cok sukur. Benim bebegim de beyaz tenli sarışın

Doğum raporu yazıyor üzerinde ama tarih vs yok Doktorun sekreteride o yeterli demiş Neyse artık bakalım .
Ben hastaneden taburcu olurken verdiler bana dogm belgesini. Ben o belgeyle gidip raporu yazdirtmistim hastanede. Normalde de hastane aslinda kendisi yazmasi gerekiyor. Sistemden sirkete dusuyor rapor. Bizimkiler sanirim unutmustu. Sgk sisteminde gözükmedigi icin yazdirdim ben

Çok geçmiş olsun ilk bebekte birkaç kez yaşamıştım, acısını bilirim. Bol bol emzir, hatta alt çenesini o sertlik olan tarafa getirip emzirmeye çalış farklı pozisyonlarda emzir. Sıcak duş al, makinayla yada elinle sağ mutlaka.

Sağmayınca öyle. doğumdan sonra 3. günde kollarım da şişti ne oldu anlamamıştım. Dün gece de yüzüm gözüm şişti. Sağınca rahatladım.
sadece memeler şişmiyor.

O ağrıyı bugun bende ceketim hala Daha gecmedı biraz sağdım ama göğsume dokununca acıyor normal de sütüm yetmiyor diye formula mama veriyorum bugun oğlum güzel emmek istemedı süt birikti elimle sağdım biraz sıcak kompleks yaptım gecmedı hepatit 2. Doz aşısı olduk uyku halı var zorla uyandırıyorum sabahtanberi sürekli ateşini kontrol ediyorum ateş yok bu aşı böyle uyku yapması normal m ı

Bizde aşı bir değişikliğe sebep olmadı ama bebeğe göre değişir herhalde

Kızlar bebeğim ilk yeşil kaka yaptı üşütüğünü mü gösterir. Bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…