- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
40 günlük bebeğim, 2 numara kullanıyorum ama 3 numaraya geçicez. 2-3 gündür bizede lastik izi yapıyor ama sızdırma olmuyor. Kilomuz 1 hafta önce 4700 idi.Günaydın kızlar birşey sorcam ya bebeğiniz ne kadarlık ve kaç numara bez kullanıyosunuz bizim yarın kırkımız çıkcak daha 3 numara kullanıyorum o bile sıkmaya başladı lastik izi çıkıyo hep bebeğimin poposunda
gazı olduğunda yapıyor özellikle emmek istiyo o zaman ama gaz sıkıştırınca öyle yapıp yeniden tutuyorKizlar bir de bir sey soracagim size, ben emzirirken benim minnos boyle birden aklina geliyor sanki cekip cikariyor agzindan memeyi...
sonra tekrar tutmaya calisiyor kafasini saga sola saga sola yapiyor bir savas hali tutuyor
Acaba neden boyle yapiyor ya süt mu gelmiyor diyorum ama sıkıyorum gögsümü süt geliyor fışkırmıyor ama akıyor yani
56 günlük 4 kiloya yakınız hala 1 numaradayız.Günaydın kızlar birşey sorcam ya bebeğiniz ne kadarlık ve kaç numara bez kullanıyosunuz bizim yarın kırkımız çıkcak daha 3 numara kullanıyorum o bile sıkmaya başladı lastik izi çıkıyo hep bebeğimin poposunda
Biz neredeyse 180 adet 1 numara kullandık. Küçük gelmeye başlamıştı boydan vs. Birleşmiyor zaten bant yerleri uzak kalıyor oradan anlaşılıyor. Hele zaten sleepy nin 1 numara beyaz paketi minicikti doğduğunda bile nerdeyse küçük geliyordu.2 numara beze geçmeye nasıl karar verdiniz 18 günlük ve 1 numara bol oluyor neredeyse hala
Ben 2 numara kullanıyorum canım. A April wind Kiloya göre değiştirmiyor musunuz? gerçi marka da farkediyor galiba. İnternet yorumlarinda okumustum.Günaydın kızlar birşey sorcam ya bebeğiniz ne kadarlık ve kaç numara bez kullanıyosunuz bizim yarın kırkımız çıkcak daha 3 numara kullanıyorum o bile sıkmaya başladı lastik izi çıkıyo hep bebeğimin poposunda
Önce alt değiştiriyorum rahatça emsin hem de tamameBebişin altını ne zaman değiştiriyorsunuz ? emzirmeye başlamadan önce mi ? Yoksa emzirme bittikten sonra mı ?
ben önce uyandırıyorum, sonra alt değiştirme, sonra emzirme ve en son geri yatırma yapıyorum. Ama sıralamam dogrumu şüpheye düştüm :)
Gümüş nitratı ölü dokunun üzerine sürüyorlar.Doktor banyoyu yasaklamıştı kızımı 1 ay sonra yıkayabildim.Bizde de lekelenme şeklindeydi.K vitamini eksikliğinden dediler önce 2 kez k vitamini iğnesi oldu.Kanama yapmış şu andan itibaren yıkamasanız iyi olur.enfeksiyon kapmaması için.Geçmiş olsun.Aslında düştükten sonra hiçbirşeyi yoktu üstüne yıkadık da.
Bugün ne sebeple kanadı hiç anlamadım..
Dr kontrolumuz salı günü.
Sizde yaktılar derken nasıl yaktılar.
Bizde akıntı Vs hiçbirşey yok sadece lekelenme şeklinde kanamış.
Bende mama bıraktım 1 ayda 1 kg nun üstüne çıkınca dr sadece anne sütü devam dedi.burdada aynı demekki4 haftalik Luna 940 gram almis toplamda. Cok almis dediler. Dedim 2 gun sonra 1 aylik olacak, 1 ayda 1 kilo fena olmasa gerek. Ama hayir, 10 gunde 600 almis fln dediler. Dikkat et cok besliyosun dediler. Sutu yetiyor mama verme dediler. Sutumu sağıyordum ve oyle veriyordum, biberondan verme emzir dediler. Turkiyede olsam ey masallah deyip gonderirlerdi. O kadar sinir bozucular ki her seferinde o kadar canımı sıkıyorlar ki hic doktora gidesim gelmiyor
ben 1 haftadır 3 numara kullanıyorum canım bizde de sızdırma yok tam oluyo lastik kısmı sıkıyo ama boy olarak tam oluyo 4 numaraya da geçersem boyu uzun olur göğsüne kadar çıkar napcağımı şaşırdım 4 kiloydu 1 hafta önce bende anlamadım niye böyle olduysa40 günlük bebeğim, 2 numara kullanıyorum ama 3 numaraya geçicez. 2-3 gündür bizede lastik izi yapıyor ama sızdırma olmuyor. Kilomuz 1 hafta önce 4700 idi.
bizim 4 kilonun üstünde 3 bile sıkmaya başladı ama boy olarak tam oluyo göbek üstünde duruyo 4 numara alırsam sıkmaz ama boy olarak uzun olur diye düşünüyorum göğsüne kadar çıkar napcağımı bilemedim şimdiGünaydınlar
gazı olduğunda yapıyor özellikle emmek istiyo o zaman ama gaz sıkıştırınca öyle yapıp yeniden tutuyor
56 günlük 4 kiloya yakınız hala 1 numaradayız.
3 numarada 4 kilo ile 9 kilo arası yazıyo canım ama o da sıkmaya başladı lastik izi yapıyo 4 e geçsem mi geçmesem mi bilemedimBen 2 numara kullanıyorum canım. A April wind Kiloya göre değiştirmiyor musunuz? gerçi marka da farkediyor galiba. İnternet yorumlarinda okumustum.
bizimki sıkmaya başlamıştı lastik izi yapıyodu kızarıyordu poposu lastik izinin olduğu yerlerde sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı ben 2 numaraya geçmiştim 1 2 paket 2 numara bitirdik yine aynı sıkmaya başladı 3 e geçtik sonra şimdi 3 de aynı olmaya başladı hep lastik izi yapıyo2 numara beze geçmeye nasıl karar verdiniz 18 günlük ve 1 numara bol oluyor neredeyse hala
Canım senin tosuncuğun maşallahı var 5 bile kullanabilirGünaydın kızlar birşey sorcam ya bebeğiniz ne kadarlık ve kaç numara bez kullanıyosunuz bizim yarın kırkımız çıkcak daha 3 numara kullanıyorum o bile sıkmaya başladı lastik izi çıkıyo hep bebeğimin poposunda
Marka farkediyor canım evet kiloya göre geçmek daha mantıklı ama bir standardı yok sanırım çünkü bezin üstünde yazana da tam uymuyor. Deneme yanılma yöntemiyle bi 2 bi 3 hangisi daha rahat oluyorsa onu kullanmak daha mantıklı sanki. Bilemedim KiBen 2 numara kullanıyorum canım. A April wind Kiloya göre değiştirmiyor musunuz? gerçi marka da farkediyor galiba. İnternet yorumlarinda okumustum.
Canım 4 büyük olur bence ama bilemedim, bantları mı çok sıkıyorsun ki acaba? Bu da garip bi soru oldu amaben 1 haftadır 3 numara kullanıyorum canım bizde de sızdırma yok tam oluyo lastik kısmı sıkıyo ama boy olarak tam oluyo 4 numaraya da geçersem boyu uzun olur göğsüne kadar çıkar napcağımı şaşırdım 4 kiloydu 1 hafta önce bende anlamadım niye böyle olduysa
3 numara kullanıyorum 36 gunlukGünaydın kızlar birşey sorcam ya bebeğiniz ne kadarlık ve kaç numara bez kullanıyosunuz bizim yarın kırkımız çıkcak daha 3 numara kullanıyorum o bile sıkmaya başladı lastik izi çıkıyo hep bebeğimin poposunda
Canım sizin kilo kaç? Şimdi ben geç mi kaldım diye düşündüm 3e geçmeye ya. Paketi bitireyim diyordum ama. Öyle çok iz olmuyordu ama boydan Kısa gelmeye başlamıştı. Bir de hangi marka kullanıyorsunuz3 numara kullanıyorum 36 gunluk
Benim de öyleydi bir aylık olduktan sonra gazı patladı 'Kızlar benim bebeğim doğduğundan beri sürekli geriniyor, kendini topluyor bırakıyor sizinkiler de de böyle bir durum var mı?
Sleepy kullanıyorum genelde benimki de iz yapıyor az gevşek bırakayım dedim sizdirmis bu sefer de yaşta uyumuş bebem. Ama üst numaraya geçecek gibi de değil bencebizimki sıkmaya başlamıştı lastik izi yapıyodu kızarıyordu poposu lastik izinin olduğu yerlerde sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı ben 2 numaraya geçmiştim 1 2 paket 2 numara bitirdik yine aynı sıkmaya başladı 3 e geçtik sonra şimdi 3 de aynı olmaya başladı hep lastik izi yapıyo
Şöyle sadece anne sütü ile kilo alan bebekleri görünce ne kadar özeniyorum. İlk kızımda da öyleydi hep içimde uhtedir. Nazar değmesin gözüm yok yanlış anlaşılmasın. Çok şanslısınız. Allah bizde nasip eder inşallah. Şuan benimki memede kavga ediyor. Kendini cırmalıyor. Memeyi aynı şekilde gelmeyince. Çok isterdim ağzından süt aksın kafam rahat olsun ama kısmet sanırım ne diyim. Allah sağlık sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?