2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
40 günlük bebeğim, 2 numara kullanıyorum ama 3 numaraya geçicez. 2-3 gündür bizede lastik izi yapıyor ama sızdırma olmuyor. Kilomuz 1 hafta önce 4700 idi.

Günaydınlar
gazı olduğunda yapıyor özellikle emmek istiyo o zaman ama gaz sıkıştırınca öyle yapıp yeniden tutuyor
56 günlük 4 kiloya yakınız hala 1 numaradayız.

2 numara beze geçmeye nasıl karar verdiniz 18 günlük ve 1 numara bol oluyor neredeyse hala

2 numara beze geçmeye nasıl karar verdiniz 18 günlük ve 1 numara bol oluyor neredeyse hala
Biz neredeyse 180 adet 1 numara kullandık. Küçük gelmeye başlamıştı boydan vs. Birleşmiyor zaten bant yerleri uzak kalıyor oradan anlaşılıyor. Hele zaten sleepy nin 1 numara beyaz paketi minicikti doğduğunda bile nerdeyse küçük geliyordu.
140 adette 2 numara kullanmışız şuan hala kullanıyoruz.

4 haftalik Luna 940 gram almis toplamda. Cok almis dediler. Dedim 2 gun sonra 1 aylik olacak, 1 ayda 1 kilo fena olmasa gerek. Ama hayir, 10 gunde 600 almis fln dediler. Dikkat et cok besliyosun dediler. Sutu yetiyor mama verme dediler. Sutumu sağıyordum ve oyle veriyordum, biberondan verme emzir dediler. Turkiyede olsam ey masallah deyip gonderirlerdi. O kadar sinir bozucular ki her seferinde o kadar canımı sıkıyorlar ki hic doktora gidesim gelmiyor

Ben 2 numara kullanıyorum canım. A April wind Kiloya göre değiştirmiyor musunuz? gerçi marka da farkediyor galiba. İnternet yorumlarinda okumustum.

Önce alt değiştiriyorum rahatça emsin hem de tamame
Gümüş nitratı ölü dokunun üzerine sürüyorlar.Doktor banyoyu yasaklamıştı kızımı 1 ay sonra yıkayabildim.Bizde de lekelenme şeklindeydi.K vitamini eksikliğinden dediler önce 2 kez k vitamini iğnesi oldu.Kanama yapmış şu andan itibaren yıkamasanız iyi olur.enfeksiyon kapmaması için.Geçmiş olsun.

Bende mama bıraktım 1 ayda 1 kg nun üstüne çıkınca dr sadece anne sütü devam dedi.burdada aynı demekki

40 günlük bebeğim, 2 numara kullanıyorum ama 3 numaraya geçicez. 2-3 gündür bizede lastik izi yapıyor ama sızdırma olmuyor. Kilomuz 1 hafta önce 4700 idi.
ben 1 haftadır 3 numara kullanıyorum canım bizde de sızdırma yok tam oluyo lastik kısmı sıkıyo ama boy olarak tam oluyo 4 numaraya da geçersem boyu uzun olur göğsüne kadar çıkar napcağımı şaşırdım 4 kiloydu 1 hafta önce bende anlamadım niye böyle olduysa

Günaydınlar

gazı olduğunda yapıyor özellikle emmek istiyo o zaman ama gaz sıkıştırınca öyle yapıp yeniden tutuyor

56 günlük 4 kiloya yakınız hala 1 numaradayız.
bizim 4 kilonun üstünde 3 bile sıkmaya başladı ama boy olarak tam oluyo göbek üstünde duruyo 4 numara alırsam sıkmaz ama boy olarak uzun olur diye düşünüyorum göğsüne kadar çıkar napcağımı bilemedim şimdi

bizimki sıkmaya başlamıştı lastik izi yapıyodu kızarıyordu poposu lastik izinin olduğu yerlerde sivilce gibi şeyler çıkmaya başladı ben 2 numaraya geçmiştim 1 2 paket 2 numara bitirdik yine aynı sıkmaya başladı 3 e geçtik sonra şimdi 3 de aynı olmaya başladı hep lastik izi yapıyo

Canım senin tosuncuğun maşallahı var 5 bile kullanabilirbenim kız 18 günlük 1 numaradayım bitsin 2 ye geçicem gerçi aralarında fark yok bakımda sleppy de sen hangi marka kullanıyorsun canım

Ben 2 numara kullanıyorum canım. A April wind Kiloya göre değiştirmiyor musunuz? gerçi marka da farkediyor galiba. İnternet yorumlarinda okumustum.
Marka farkediyor canım evet kiloya göre geçmek daha mantıklı ama bir standardı yok sanırım çünkü bezin üstünde yazana da tam uymuyor. Deneme yanılma yöntemiyle bi 2 bi 3 hangisi daha rahat oluyorsa onu kullanmak daha mantıklı sanki. Bilemedim Ki
Canım 4 büyük olur bence ama bilemedim, bantları mı çok sıkıyorsun ki acaba? Bu da garip bi soru oldu ama
Olmadı 4 numara al, eninde sonunda kullanılacak bi dene canım memnun kalırsan devam edersin yoksa bir iki paket daha 3 kullanırsın. En mantıklısı böyle olur sanırım.

3 numara kullanıyorum 36 gunluk

3 numara kullanıyorum 36 gunluk
Canım sizin kilo kaç? Şimdi ben geç mi kaldım diye düşündüm 3e geçmeye ya. Paketi bitireyim diyordum ama. Öyle çok iz olmuyordu ama boydan Kısa gelmeye başlamıştı. Bir de hangi marka kullanıyorsunuz

Şöyle sadece anne sütü ile kilo alan bebekleri görünce ne kadar özeniyorum. İlk kızımda da öyleydi hep içimde uhtedir. Nazar değmesin gözüm yok yanlış anlaşılmasın. Çok şanslısınız. Allah bizde nasip eder inşallah. Şuan benimki memede kavga ediyor. Kendini cırmalıyor. Memeyi aynı şekilde gelmeyince. Çok isterdim ağzından süt aksın kafam rahat olsun ama kısmet sanırım ne diyim. Allah sağlık sıhhat versin.

Sleepy kullanıyorum genelde benimki de iz yapıyor az gevşek bırakayım dedim sizdirmis bu sefer de yaşta uyumuş bebem. Ama üst numaraya geçecek gibi de değil bence

Üzülmeyin benimki sadece anne sütü aliyor emerek yetiyor çok şükür ama kakasıni kendi kendine yapamıyor. 10 gün bekliyorum hiç bir şey yok.
Sonunda huysuzlanıp inleyince mecbur kalıyorum fiil vermeye. 2 aydır böyle.. Okuyorum her gün kakasını yapan hatta günde bir kaç kez yapan bebekleri.. imrenmemek elde değil..
Sabah akşam kaka yolu gözler olduk çok afedersiniz..:/
Herkes başka yerden çekerek geçiriyor bu dönemi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…