- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 133
- 46
Bir ayda kilo alımı ne kadar oldu ?Biz 1 aylık olduk; doktorumuz artık gece 5 saate kadar aç kalabilir dedi.
Bir haftalikken gobegi dusmustu,bugun biraz kanamisİşte bakıyorum öyle süt geliyor ama anlayamıyorum :) daha çok kavga ediyor gibi geliyor çünkü gene tutmaya çalışırken haaaap diye bir ses ile tutuyor kol, ayak sallıyor
Oo süper maşallahı var nazar değmesin, bizim bir hastane maceramız oldu falan inşallah bende perşembe gittiğinde toparlamış olur2 gün sonra haberdar et merak ettim tosbik
Oo 700 gram masallah. Bi doktor degilim ama bence muthis. Hep boyle devam etsin insallah.Simdi 27 günlük canim, bizimkilerin nasil rahat oldugu da icerde durmalarindan belli :)
Persembe gunu doktora gidicem aslinda tam diyemeyecegim canim en son 4.080di en son doktorda 16 günlukken.. ama arada falan kilo kaybi da oluyor ya ödemden..
seninki kac kuzum
evde tartiyorum 4.510 cikti dun aksam bebek tartisi var ama doktorunki ile ayni mi cikiyor bilmiyorum... bir de 3 kere kaldirip koyuyorm biraz gr farki oluyor o durdugu yer ile ilgili tartida sanirimpersembe gelse bende soyle guzel gittigini duysam rahatlicam
Sağol canım evet iyi görünüyor ama doktorun tartısı ile benim tartım uyuşuyor mu emin değilim perşembe günü çıkacak meydanaOo 700 gram masallah. Bi doktor degilim ama bence muthis. Hep boyle devam etsin insallah.
ya mesela yeni başldığında bile yapıyor ya da gazını çıkarmıyorum gene alıp devam ediyorGazi varken yapiyor o memeyi birakma manevrasini. Hatta iki minnos eli kullaniyor itmeye ve sancisi bitince yeniden agzina almak icin mest oluyorum. Cok tatlis.
Sıkma canını kuzum :///Bir haftalikken gobegi dusmustu,bugun biraz kanamis
Neden olabilir ki, canım sıkıldı
Uykuya geçmek isterken de emmek istiyor, ben "uyku memesi" diyorum bunaGünaydin kizlar
Bebis beslenmeden sonra kustu diyelim ama uykuya dalamiyor tekrar emziriyor musunjz?
Canım bizim de 1 ayda iyileşti.Ölü doku kalıyormuş önce iltihap kurutucu verdiler kanama akıntı devam etti daha sonra 2 kez yaktılar çok şükür geçti.Akıntı kötü kolulu değilse sıkıntı olmuyor.Sen de dr a götür bence göbek önemliBir haftalikken gobegi dusmustu,bugun biraz kanamis
Neden olabilir ki, canım sıkıldı
1 kilo aldık 1 ayda.Bir ayda kilo alımı ne kadar oldu ?
Aynısını bende diyorumUykuya geçmek isterken de emmek istiyor, ben "uyku memesi" diyorum bunabirkaç kez verdim, yeni emzirmiş olmama ragmen, hemen gözünü kapatıp uyuyordu emerken, ama o arada cektiği süt de gaz yaptıgı için geri uyanıyordu.. 2gündür bu uyku memesi vermiyorum. Aglıyo biraz sonra dalıp gidiyor.. Bugün düne göre daha az agladı, alışıyodur heralde..
1 kilo aldık 1 ayda.
Aslında düştükten sonra hiçbirşeyi yoktu üstüne yıkadık da.Canım bizim de 1 ayda iyileşti.Ölü doku kalıyormuş önce iltihap kurutucu verdiler kanama akıntı devam etti daha sonra 2 kez yaktılar çok şükür geçti.Akıntı kötü kolulu değilse sıkıntı olmuyor.Sen de dr a götür bence göbek önemli
Hiç sorma bu bebe bizi ters köşe yapar buraya yazıyorum
Beni anlayabileceklerden birisin
17 yıl önce annelik çok acemiliğime geldi
Kaygılanmaktan anneliğin ne olduğunu anlamamışım bile
O kadar pişmanımki
Sütüm yetmedi altı pişti ateşi çıktı falankesin onun bebesi neden daha kilolu söylemesi
Çevreden gelen baskılar
Ne kadar boşmuş
Çok hızlı büyüyorlar ve geçirdiğin her olumsuz anı pişmanlık olarak kalıyor
Bunda olumluya odaklanmak olumsuzu olumluya çevirmek istiyorum
Üç beş gr eksik kilo almış olsun varsın onun çocuğa kadar kavramları bilmiyor olsun varsın mükemel olmasın
Kaygılanmaktan sevmeyi unutuyoruz çoğumuz(sevmekten kastım alıp öpmek değil onu benimsemek mutlu etmek mutlu olmak)
Sevildiğini bilsin sevmeyi bilsin
Bu evlatta tek beklentim bu
O kadar güzel kokuyorki
O kucağa alınca yalanması
Reflex oldunu bişdiğn halde gülmesi ağlaması
Herşeyi çok güzel❤❤❤
Eminim hepside böyle güzeldir
Canım benim o kadar haklısın ki ben de ilk oğlumda aynı senin gibiydim..Hiç sorma bu bebe bizi ters köşe yapar buraya yazıyorum
Beni anlayabileceklerden birisin
17 yıl önce annelik çok acemiliğime geldi
Kaygılanmaktan anneliğin ne olduğunu anlamamışım bile
O kadar pişmanımki
Sütüm yetmedi altı pişti ateşi çıktı falankesin onun bebesi neden daha kilolu söylemesi
Çevreden gelen baskılar
Ne kadar boşmuş
Çok hızlı büyüyorlar ve geçirdiğin her olumsuz anı pişmanlık olarak kalıyor
Bunda olumluya odaklanmak olumsuzu olumluya çevirmek istiyorum
Üç beş gr eksik kilo almış olsun varsın onun çocuğa kadar kavramları bilmiyor olsun varsın mükemel olmasın
Kaygılanmaktan sevmeyi unutuyoruz çoğumuz(sevmekten kastım alıp öpmek değil onu benimsemek mutlu etmek mutlu olmak)
Sevildiğini bilsin sevmeyi bilsin
Bu evlatta tek beklentim bu
O kadar güzel kokuyorki
O kucağa alınca yalanması
Reflex oldunu bişdiğn halde gülmesi ağlaması
Herşeyi çok güzel❤❤❤
Eminim hepside böyle güzeldir
Mama da, o ağıza gelme oluyor ya..Bizim de yoğurt mayalanmış gibi ağzına doluyor hemen ağız beziyle hepsini temizliyoru.mSutum gelmiyor diye kendimi mastit yspma yolunda ilerliyorum tam gaz. Sabah okudum tum yazismalari. Herkese gecmis olsun. Benim memelerde cok sert, bebek masaj yagiyla masaj yapiyorum. Gece gunduz demiyorum sagiyorum. Daha cok sut gelsin deyip cok sagdigimdan kendi sutumu biberonla vermeye basladim. Ayarini tutturmam gerek. Ama artik en azindan 90 goruyorum sukurler olsun. Anne sutu verebildigim her gun kardir.
Sutum azalinca ac kalmasin diye mamaya yuklendigimden mi biberonla besledigimden mi bilmiyorum ama 2 gundur kusuyor. Gece agzina geliyor. Icim hic rahat degil. Ziplayarak kalkiyorum yataktan. Kafasi hep yan ama insanin ici rahat etmiyor iste. Ne guzel kusmuyordu.
Bende senin gibi yapıyorum doğumdan sonra hemşire bana beslemeden önce değiştir altını demişti emzirdikten hemen sonra değiştirirsen mideye baskı oluyomuş uzanınca o da kusmasına sebep oluyomuşBebişin altını ne zaman değiştiriyorsunuz ? emzirmeye başlamadan önce mi ? Yoksa emzirme bittikten sonra mı ?
ben önce uyandırıyorum, sonra alt değiştirme, sonra emzirme ve en son geri yatırma yapıyorum. Ama sıralamam dogrumu şüpheye düştüm :)
Evet evet doğum kilosunun üstüne 1 kilo. İlk gün 200 gr kaybetmiştik o da dahil 1200 gram aldıkTeşekkür ederim:) hastane doğum kilosunun üzerine 1 kilo değil mi ? Çünkü ilk başta doğum kilosundan da aşagı düşüyorlarya.
yani normali öğrenmek istiyorum esasında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?