2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bir haftalikken gobegi dusmustu,bugun biraz kanamis
Neden olabilir ki, canım sıkıldı

Oo 700 gram masallah. Bi doktor degilim ama bence muthis. Hep boyle devam etsin insallah.

Oo 700 gram masallah. Bi doktor degilim ama bence muthis. Hep boyle devam etsin insallah.
Sağol canım evet iyi görünüyor ama doktorun tartısı ile benim tartım uyuşuyor mu emin değilim perşembe günü çıkacak meydana bakalım o zaman durum güncellemesi yaparım
Doktor en son 25 - 30 demişti bu durumda 25 çıkıyor ama

K
Gazi varken yapiyor o memeyi birakma manevrasini. Hatta iki minnos eli kullaniyor itmeye ve sancisi bitince yeniden agzina almak icin mest oluyorum. Cok tatlis.
ya mesela yeni başldığında bile yapıyor ya da gazını çıkarmıyorum gene alıp devam ediyor
Sanırım benimki biraz uyku için memeyi ağzına alıyor emmiyor öyle orda duruyor ve hemen sakinleşip uyumaya devam ediyor

Sıkma canını kuzum :///
Düşmüş göbeği de iyice kurumuş muydu ?
ben bu göbek mevzusunu hiç bilmiyorum
Tam göbeği düştü 5. Günde, hastaneye yattı
Geldiğinde hiç bir şeyi kalmamıştı göbek temizdi

Günaydin kizlar
Bebis beslenmeden sonra kustu diyelim ama uykuya dalamiyor tekrar emziriyor musunjz?
Uykuya geçmek isterken de emmek istiyor, ben "uyku memesi" diyorum bunabirkaç kez verdim, yeni emzirmiş olmama ragmen, hemen gözünü kapatıp uyuyordu emerken, ama o arada cektiği süt de gaz yaptıgı için geri uyanıyordu.. 2gündür bu uyku memesi vermiyorum. Aglıyo biraz sonra dalıp gidiyor.. Bugün düne göre daha az agladı, alışıyodur heralde..

Bebişin altını ne zaman değiştiriyorsunuz ? emzirmeye başlamadan önce mi ? Yoksa emzirme bittikten sonra mı ?

ben önce uyandırıyorum, sonra alt değiştirme, sonra emzirme ve en son geri yatırma yapıyorum. Ama sıralamam dogrumu şüpheye düştüm :)

Canım bizim de 1 ayda iyileşti.Ölü doku kalıyormuş önce iltihap kurutucu verdiler kanama akıntı devam etti daha sonra 2 kez yaktılar çok şükür geçti.Akıntı kötü kolulu değilse sıkıntı olmuyor.Sen de dr a götür bence göbek önemli

Aynısını bende diyorum memeyi alır almaz cingöz necatilikten çıkıyor çünkü ama ben bırakamıyorum mecbur, bırakınca ağlamıyor öyle bakınıp duruyor etrafa ve uyumuyor

Aslında düştükten sonra hiçbirşeyi yoktu üstüne yıkadık da.
Bugün ne sebeple kanadı hiç anlamadım..
Dr kontrolumuz salı günü.
Sizde yaktılar derken nasıl yaktılar.
Bizde akıntı Vs hiçbirşey yok sadece lekelenme şeklinde kanamış.

Canım benim o kadar haklısın ki ben de ilk oğlumda aynı senin gibiydim..
O acemilik ve yalnızlığın eseriydi..

Ama bu çocuğum da sadece mutlu bir çocuk olmasına odaklanacağım.Burda ki tüm annelere de bunu tavsiye ediyorum.
Gerçekten her şey yoluna giriyor biz sadece kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz.

Büyüyorlar da , okullara da gidiyorlar ..

Yeter ki büyüdüklerinde geçmişi sancılı hatirlamasınlar.
Mutlu bireyler mükemmelliyetçi bireylerden daha fazla özgüven sahibi oluyor.
Aynen canım o saf,temiz kokusuna doyamıyorum, o masumluğuna,güzelliğine kıyamıyorum..

Sabır ve pozitif enerjimizle onlara büyük katkıda bulunuruz yere ki sağlıkları yerinde olsun.
Allah tüm evlatları kötülüklerden, hastalıklardan korusun inşallah

Mama da, o ağıza gelme oluyor ya..Bizim de yoğurt mayalanmış gibi ağzına doluyor hemen ağız beziyle hepsini temizliyoru.m

Beni sütüm şöyle doyurucu bir gelse mamayı bırakacağım.

Bende senin gibi yapıyorum doğumdan sonra hemşire bana beslemeden önce değiştir altını demişti emzirdikten hemen sonra değiştirirsen mideye baskı oluyomuş uzanınca o da kusmasına sebep oluyomuş

Teşekkür ederim:) hastane doğum kilosunun üzerine 1 kilo değil mi ? Çünkü ilk başta doğum kilosundan da aşagı düşüyorlarya.

yani normali öğrenmek istiyorum esasında :)
Evet evet doğum kilosunun üstüne 1 kilo. İlk gün 200 gr kaybetmiştik o da dahil 1200 gram aldık

Günaydın kızlar birşey sorcam ya bebeğiniz ne kadarlık ve kaç numara bez kullanıyosunuz bizim yarın kırkımız çıkcak daha 3 numara kullanıyorum o bile sıkmaya başladı lastik izi çıkıyo hep bebeğimin poposunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…