2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yetersiz olması doyurmaması en kötüsü bazen diyorum hiç olmasa allahtan deyip belki kafam rahat olacak ama bu şekilde ben beceremiyorum sanırım diye kendimi yiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum su çok içiyorum. Humana bestlak ne varsa ne duyarsam yiyip içiyorum ama olmuyor bu yüzden kendimi yetersiz görüyorum. Sanki ben beceremiyorum bu işi. İlk kızımda emziremedim bunda çok istedim doğumdan çok bunu düşündüm ama sanırım gene olmadı.bazen elimden geleni yapıyorum diyorum ama işte genede yetersizlik duygusuna engel olamıyorum.

Komposto, helva bende daha çok süt yapıyor onu farkettim. Sabah akşam sıcak duş vücuda.
Duş altinda gögüslere masaj.
Kızım kuvözde kaldı 32 gün o sırada onun için süt sağdım o da ışe yaramış olabilir.
Öyle fışkıran bir süt yok bende ama elhamdülillah yetiyor.
Acaba emmenin yani sıra sürekli sağsanız mı?
Çok yıpratmayın kendinizi.
Her şeyi denedikten sonra olmayabilir de olmuyorsa da olmuyordur. Bunun üzüntüsünün hiç bit faydası olmaz olan süt de kesilir Allah korusun.

Canım senin tosuncuğun maşallahı var 5 bile kullanabilirbenim kız 18 günlük 1 numaradayım bitsin 2 ye geçicem gerçi aralarında fark yok bakımda sleppy de sen hangi marka kullanıyorsun canım
bende ilk 2 numarayı sleepy kullandım canım kalıbı dar diye düşündüm başka markaya geçtim 3 ü önlem aldım ama o da aynı pişik yapmadı çok şükür ama sıkıyo

yok canım sıkmıyorum bantları 4 yıl önce kullandığım sleepy ile bunun alakası yok ya şimdikilerin kalıbı çok dar minicik birşey değiştim markayı sleepy küçük diye önlem aldım denemek için başta iyiydi ama o da sıkmaya başladı şimdi

Sleepy kullanıyorum genelde benimki de iz yapıyor az gevşek bırakayım dedim sizdirmis bu sefer de yaşta uyumuş bebem. Ama üst numaraya geçecek gibi de değil bence
sleepynin kalıbı çok dar bende onu kullandım 1 ve 2 numarada başta bi tereddüt ettim ya büyük gelirse diye ama tam oldu çünkü o da minicik el kadar birşey canım sıkıyorsa bi dene bence 2 numarayı büyük gelirse 1 e devam edersin yine eninde sonunda kullanacaksın 2 yi zaten 2 numarayı kullandığımda bebeğim 3650 gramdı seninki ne kadar bilmiyorum da biz öyleydik şuan 4 kilonun üstündeyiz 3 bile sıkmaya başladı hemde sleepy değil

Benim de öyleydi bir aylık olduktan sonra gazı patladı '
Gaz için damla kullanmaya başlayınca rahatladı biraz damlamız biogaia..
ayrıca her emzirmeden sonra sırtını ovup iki pıt pıt yaparsanız o zaman da rahatlıyorlar
bir de canım uyuttuğun zaman göbüşüne küçük bir havlu koyarsanız midesine soğuk almadığı için gazı da azalıyor.

Bizim de göbek 15 gunde düştü. Agladikca aciliyordu sanki altindan canli doku gorunuyordu. 1 aylikken gittigimde soyledim doktora gumus kalemle yakicam dedi. Simdi sorun yok. 2 gun yikamadik

Burda mı başka bir yerde mı okudum hatırlayamıyorum 2 numaradan sonra 3 numara almayın demişlerdi 3 numara küçük geliyormuş 4 numaraya geçmek daha iyi oluyor demişlerdi bilemiyorum ama ben şu an primanin 2 numarasını kullanıyorum 4-8 kilo bebekler için..Sonra 4 numarayı alıp deneyeceğim. Eğer kullandiğın primaysa senin bıdık biraz tombiş galiba

aynı dert bizde de var 7 gün fix

Hangi marka kullaniyosunuz. 2 numara aliyorum ben 4-8 arasi diyor. Sıkmiyor da. Gecen hafta boyumuz 59 cm kilomuz 4800 du.
sleepy kullanıyordum 2 numara 3-6 arasıydı bayağı sıktı şuan önlem kullanıyorum 3 numara 1 haftadır 4-9 arası yazıyor ama o da lastik izi yapmaya başladı 2 gündür geçen hafta 4020 gramdı şuan biraz daha artmıştır 52 cm de boyu var

aldım 3 numara 1 haftadır kullanıyorum ama o da sıkmaya başladı sleepy kullanıyordum kalıbı küçüktü diye eşim önlem almış deneme amaçlı 4-9 kg yazıyor bizimki 4 4.5 kg civarı ama bacaklar tombiş tombiş maşallah abla 4 numara da baktım da 7-14 kg arası yazıyo abla ya çok büyük olur sanki kafam karıştı iyice

Markadan da olabilir canm. Sleepy deneyecektim ben de. Prima kullaniyorum suan. Pure serisi. O bayagi buyuk. Normal primaya gore de buyuk. Sleepy de 3 al dediler bana da.

Kızlar bebiş pişik oldu bayagı kantaron yagı alın sürün diyorlar. Markası , çeşidi varmı veya ne marka almalıyım ? Birde nerede satılıyor ? Ebebek veya joker’de göremedim ??

Canlari sağolsun cnm bnmde oyle sakir sakir sutum yok hicbirinde o şekilde olmadi hep mama destekli buyuduler yamedigim icmedigi sey kalmiyor ama olmayinca olmuyor. Ben 8 aylik dogmusum emme refleksim yokmus gr anne sutu almamisim, annemin de sutu kesilmis o zamanlar imkan yoktu boyle herseyi bilmiyorduk diyor. Ananem annemi dayimlari emzirememis sutum yoktu diyor mesela 1-2 ay anca emmisler o da yalan yanlis oldu yetmezdi sutum diyor brz da irsi heralde bu sut meselesi. Kimisi de dagar sagar dökerdim diyor evet hanlis duymadiniz eski komum oyle diyordu o kadar fazlaymis ki sutu gogusleri siserdim 3-4 bardak sut sagip dökerdim diyor bizde bgn kontrole gittik 1 haftada 300 gr a yakin almis ama hala bircogunuzun dogum kilosuna bile erisememisizdir minnak dogdu ve ilk 15 gun kilo almadi gibi bisey 50-60 gr anca almisti. Duruma gore gunde 3-4 kere mama veriyorum bazen daha az bazen daha cok..

Kaç kilo doğdu şuan kaç kilo canım senin bebiş

Markadan da olabilir canm. Sleepy deneyecektim ben de. Prima kullaniyorum suan. Pure serisi. O bayagi buyuk. Normal primaya gore de buyuk. Sleepy de 3 al dediler bana da.
sleepy bayağı küçük canım 3 numarası da olabilir başka marka bile küçükse bence o daha küçüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…