Yetersiz olması doyurmaması en kötüsü bazen diyorum hiç olmasa allahtan deyip belki kafam rahat olacak ama bu şekilde ben beceremiyorum sanırım diye kendimi yiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum su çok içiyorum. Humana bestlak ne varsa ne duyarsam yiyip içiyorum ama olmuyor bu yüzden kendimi yetersiz görüyorum. Sanki ben beceremiyorum bu işi. İlk kızımda emziremedim bunda çok istedim doğumdan çok bunu düşündüm ama sanırım gene olmadı.bazen elimden geleni yapıyorum diyorum ama işte genede yetersizlik duygusuna engel olamıyorum.Üzülmeyin benimki sadece anne sütü aliyor emerek yetiyor çok şükür ama kakasıni kendi kendine yapamıyor. 10 gün bekliyorum hiç bir şey yok.
Sonunda huysuzlanıp inleyince mecbur kalıyorum fiil vermeye. 2 aydır böyle.. Okuyorum her gün kakasını yapan hatta günde bir kaç kez yapan bebekleri.. imrenmemek elde değil..
Sabah akşam kaka yolu gözler olduk çok afedersiniz..:/
Herkes başka yerden çekerek geçiriyor bu dönemi sanırım
Yetersiz olması doyurmaması en kötüsü bazen diyorum hiç olmasa allahtan deyip belki kafam rahat olacak ama bu şekilde ben beceremiyorum sanırım diye kendimi yiyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum su çok içiyorum. Humana bestlak ne varsa ne duyarsam yiyip içiyorum ama olmuyor bu yüzden kendimi yetersiz görüyorum. Sanki ben beceremiyorum bu işi. İlk kızımda emziremedim bunda çok istedim doğumdan çok bunu düşündüm ama sanırım gene olmadı.bazen elimden geleni yapıyorum diyorum ama işte genede yetersizlik duygusuna engel olamıyorum.
bende ilk 2 numarayı sleepy kullandım canım kalıbı dar diye düşündüm başka markaya geçtim 3 ü önlem aldım ama o da aynı pişik yapmadı çok şükür ama sıkıyoCanım senin tosuncuğun maşallahı var 5 bile kullanabilirbenim kız 18 günlük 1 numaradayım bitsin 2 ye geçicem gerçi aralarında fark yok bakımda sleppy de sen hangi marka kullanıyorsun canım
yok canım sıkmıyorum bantlarıMarka farkediyor canım evet kiloya göre geçmek daha mantıklı ama bir standardı yok sanırım çünkü bezin üstünde yazana da tam uymuyor. Deneme yanılma yöntemiyle bi 2 bi 3 hangisi daha rahat oluyorsa onu kullanmak daha mantıklı sanki. Bilemedim Ki
Canım 4 büyük olur bence ama bilemedim, bantları mı çok sıkıyorsun ki acaba? Bu da garip bi soru oldu ama
Olmadı 4 numara al, eninde sonunda kullanılacak bi dene canım memnun kalırsan devam edersin yoksa bir iki paket daha 3 kullanırsın. En mantıklısı böyle olur sanırım.
sizinki hangi marka birde bebeğin kilosu kaç acaba3 numara kullanıyorum 36 gunluk
sleepynin kalıbı çok dar bende onu kullandım 1 ve 2 numarada başta bi tereddüt ettim ya büyük gelirse diye ama tam oldu çünkü o da minicik el kadar birşey canım sıkıyorsa bi dene bence 2 numarayı büyük gelirse 1 e devam edersin yine eninde sonunda kullanacaksın 2 yi zaten 2 numarayı kullandığımda bebeğim 3650 gramdı seninki ne kadar bilmiyorum da biz öyleydik şuan 4 kilonun üstündeyiz 3 bile sıkmaya başladı hemde sleepy değilSleepy kullanıyorum genelde benimki de iz yapıyor az gevşek bırakayım dedim sizdirmis bu sefer de yaşta uyumuş bebem. Ama üst numaraya geçecek gibi de değil bence
Gaz için damla kullanmaya başlayınca rahatladı biraz damlamız biogaia..Benim de öyleydi bir aylık olduktan sonra gazı patladı '
Bizim de göbek 15 gunde düştü. Agladikca aciliyordu sanki altindan canli doku gorunuyordu. 1 aylikken gittigimde soyledim doktora gumus kalemle yakicam dedi. Simdi sorun yok. 2 gun yikamadikAslında düştükten sonra hiçbirşeyi yoktu üstüne yıkadık da.
Bugün ne sebeple kanadı hiç anlamadım..
Dr kontrolumuz salı günü.
Sizde yaktılar derken nasıl yaktılar.
Bizde akıntı Vs hiçbirşey yok sadece lekelenme şeklinde kanamış.
Hangi marka kullaniyosunuz. 2 numara aliyorum ben 4-8 arasi diyor. Sıkmiyor da. Gecen hafta boyumuz 59 cm kilomuz 4800 du.3 numarada 4 kilo ile 9 kilo arası yazıyo canım ama o da sıkmaya başladı lastik izi yapıyo 4 e geçsem mi geçmesem mi bilemedim
Burda mı başka bir yerde mı okudum hatırlayamıyorum 2 numaradan sonra 3 numara almayın demişlerdi 3 numara küçük geliyormuş 4 numaraya geçmek daha iyi oluyor demişlerdi bilemiyorum ama ben şu an primanin 2 numarasını kullanıyorum 4-8 kilo bebekler için..Sonra 4 numarayı alıp deneyeceğim. Eğer kullandiğın primaysa senin bıdık biraz tombiş galibaGünaydın kızlar birşey sorcam ya bebeğiniz ne kadarlık ve kaç numara bez kullanıyosunuz bizim yarın kırkımız çıkcak daha 3 numara kullanıyorum o bile sıkmaya başladı lastik izi çıkıyo hep bebeğimin poposunda
aynı dert bizde de var 7 gün fixÜzülmeyin benimki sadece anne sütü aliyor emerek yetiyor çok şükür ama kakasıni kendi kendine yapamıyor. 10 gün bekliyorum hiç bir şey yok.
Sonunda huysuzlanıp inleyince mecbur kalıyorum fiil vermeye. 2 aydır böyle.. Okuyorum her gün kakasını yapan hatta günde bir kaç kez yapan bebekleri.. imrenmemek elde değil..
Sabah akşam kaka yolu gözler olduk çok afedersiniz..:/
Herkes başka yerden çekerek geçiriyor bu dönemi sanırım
7 gün sonunda yapıyorsa iyi 8 gün oldu tık yok yine.aynı dert bizde de var 7 gün fix
sleepy kullanıyordum 2 numara 3-6 arasıydı bayağı sıktı şuan önlem kullanıyorum 3 numara 1 haftadır 4-9 arası yazıyor ama o da lastik izi yapmaya başladı 2 gündür geçen hafta 4020 gramdı şuan biraz daha artmıştır 52 cm de boyu varHangi marka kullaniyosunuz. 2 numara aliyorum ben 4-8 arasi diyor. Sıkmiyor da. Gecen hafta boyumuz 59 cm kilomuz 4800 du.
aldım 3 numara 1 haftadır kullanıyorum ama o da sıkmaya başladı sleepy kullanıyordum kalıbı küçüktü diye eşim önlem almış deneme amaçlı 4-9 kg yazıyor bizimki 4 4.5 kg civarı ama bacaklar tombiş tombiş maşallah ablaBurda mı başka bir yerde mı okudum hatırlayamıyorum 2 numaradan sonra 3 numara almayın demişlerdi 3 numara küçük geliyormuş 4 numaraya geçmek daha iyi oluyor demişlerdi bilemiyorum ama ben şu an primanin 2 numarasını kullanıyorum 4-8 kilo bebekler için..Sonra 4 numarayı alıp deneyeceğim. Eğer kullandiğın primaysa senin bıdık biraz tombiş galiba
Markadan da olabilir canm. Sleepy deneyecektim ben de. Prima kullaniyorum suan. Pure serisi. O bayagi buyuk. Normal primaya gore de buyuk. Sleepy de 3 al dediler bana da.sleepy kullanıyordum 2 numara 3-6 arasıydı bayağı sıktı şuan önlem kullanıyorum 3 numara 1 haftadır 4-9 arası yazıyor ama o da lastik izi yapmaya başladı 2 gündür geçen hafta 4020 gramdı şuan biraz daha artmıştır 52 cm de boyu var
Canlari sağolsun cnm bnmde oyle sakir sakir sutum yok hicbirinde o şekilde olmadi hep mama destekli buyuduler yamedigim icmedigi sey kalmiyor ama olmayinca olmuyor. Ben 8 aylik dogmusum emme refleksim yokmus gr anne sutu almamisim, annemin de sutu kesilmis o zamanlar imkan yoktu boyle herseyi bilmiyorduk diyor. Ananem annemi dayimlari emzirememis sutum yoktu diyor mesela 1-2 ay anca emmisler o da yalan yanlis oldu yetmezdi sutum diyor brz da irsi heralde bu sut meselesi. Kimisi de dagar sagar dökerdim diyor evet hanlis duymadiniz eski komum oyle diyordu o kadar fazlaymis ki sutu gogusleri siserdim 3-4 bardak sut sagip dökerdim diyorŞöyle sadece anne sütü ile kilo alan bebekleri görünce ne kadar özeniyorum. İlk kızımda da öyleydi hep içimde uhtedir. Nazar değmesin gözüm yok yanlış anlaşılmasın. Çok şanslısınız. Allah bizde nasip eder inşallah. Şuan benimki memede kavga ediyor. Kendini cırmalıyor. Memeyi aynı şekilde gelmeyince. Çok isterdim ağzından süt aksın kafam rahat olsun ama kısmet sanırım ne diyim. Allah sağlık sıhhat versin.
Kaç kilo doğdu şuan kaç kilo canım senin bebişCanlari sağolsun cnm bnmde oyle sakir sakir sutum yok hicbirinde o şekilde olmadi hep mama destekli buyuduler yamedigim icmedigi sey kalmiyor ama olmayinca olmuyor. Ben 8 aylik dogmusum emme refleksim yokmus gr anne sutu almamisim, annemin de sutu kesilmis o zamanlar imkan yoktu boyle herseyi bilmiyorduk diyor. Ananem annemi dayimlari emzirememis sutum yoktu diyor mesela 1-2 ay anca emmisler o da yalan yanlis oldu yetmezdi sutum diyor brz da irsi heralde bu sut meselesi. Kimisi de dagar sagar dökerdim diyor evet hanlis duymadiniz eski komum oyle diyordu o kadar fazlaymis ki sutu gogusleri siserdim 3-4 bardak sut sagip dökerdim diyorbizde bgn kontrole gittik 1 haftada 300 gr a yakin almis ama hala bircogunuzun dogum kilosuna bile erisememisizdir minnak dogdu ve ilk 15 gun kilo almadi gibi bisey 50-60 gr anca almisti. Duruma gore gunde 3-4 kere mama veriyorum bazen daha az bazen daha cok..
sleepy bayağı küçük canım 3 numarası da olabilir başka marka bile küçükse bence o daha küçüktürMarkadan da olabilir canm. Sleepy deneyecektim ben de. Prima kullaniyorum suan. Pure serisi. O bayagi buyuk. Normal primaya gore de buyuk. Sleepy de 3 al dediler bana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?