2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızda bnde öyleydim 3200 doğdu ben 2.5 fln vermistm bunda 5-6 kilo gitti oyle de kaldım. Hala +10
Amaann boşver canım ya, kaç kilo fazlam var hesap bile etmiyorum.
Suan bütün odağım sağlıkla emzirebilmek,büyütebilmek..
Gerisi halledilir,hele bir 1 yaşına gelsinler, peşlerinden koşalım,fazlasını veririz

Ben oğlumu doğurduğum da hiç kilo vermemiştim,çocuğun kilosu bile düşmemişti.
Kız da 5 kilo verdim,buna şükür
Ben de ciddi kilo alanlardandim beni bilen bilir bebek 3.810 dogdu eve geldigimde 7 8 gitmisti simdi ise 14 gitti, geriye kaldi 16 bir de benim karantinaya girmeden once diyetisyene gidip verdigim kilo vardi omu sabitleyemeden karantinaya girdik oyle almistik 1 2 kilo umuyorum ki emzirme ile hepsi gider yavas yavas :) cok hizli gitmesi de sıkıntı çatlak oluyor... hamileligimde yoktu hic simdi gobek deligimin sag kenarinda 3 yol belirmis o da zamanla gecer diye dusunuyorum... su anda heyecanlandigim baska konular var kizim icin, onumuzde kis zaten ne kadar disari cikariz
Benim icin ideal kilo jean giydigimde ve kahve icmeye oturdugunda beni rahatsiz etmeyen kilodur
Saka bir yana bebisle ugrasirken elimi attigim seyin ustume olmasini ve ordan burdan portlek olmamasini istiyorum bir de ne giyicem derdi ile ugrasamam
Kaynanasigilleri bugün eve gönderengil sevinci bırakayım şuraya
Ahahah yaaa hic gulecegim yoktu hadi gozun aydin

Doğduğu gün sayılmaz ki, sonraki günden başlanır saymaya. Google da 40 hesaplayıcıları var ben ordan da teyit ettim ilk gün sayılmıyor

Benim kız da 3794 kg doğdu canım,seninkinden 16 gr eksik
Şimdi kaç günlük,kaç kg oldu..
Benim de sigortadan diyetisyen hakkım var ama acelem yok,bir ara giderim

Simdi 27 günlük canim, bizimkilerin nasil rahat oldugu da icerde durmalarindan belli :)
Persembe gunu doktora gidicem aslinda tam diyemeyecegim canim en son 4.080di en son doktorda 16 günlukken.. ama arada falan kilo kaybi da oluyor ya ödemden..
seninki kac kuzum
evde tartiyorum 4.510 cikti dun aksam bebek tartisi var ama doktorunki ile ayni mi cikiyor bilmiyorum... bir de 3 kere kaldirip koyuyorm biraz gr farki oluyor o durdugu yer ile ilgili tartida sanirim persembe gelse bende soyle guzel gittigini duysam rahatlicam

Yaa diyetisyene de giderim yine heralde ama acele etmicem hep ayni listeler... bir de zaten su anda cikolata falan yiyemedigim icin gaz korkusuna belki diyorum gider bir kismi acele etmiyim

Kozlar bu her 2-3 saatte bir emzirme Olayı ne zaman bitecek ? Bunun kuralı nedir acaba :)

Kizlar bir de bir sey soracagim size, ben emzirirken benim minnos boyle birden aklina geliyor sanki cekip cikariyor agzindan memeyi...
sonra tekrar tutmaya calisiyor kafasini saga sola saga sola yapiyor bir savas hali tutuyor
Acaba neden boyle yapiyor ya süt mu gelmiyor diyorum ama sıkıyorum gögsümü süt geliyor fışkırmıyor ama akıyor yani

Bende de aynen oluyor ya o an gazı sıkıştırıyor yada sütüm gelmiyor diye düşünüyorum bilen bi aydınlatsın

Kozlar bu her 2-3 saatte bir emzirme Olayı ne zaman bitecek ? Bunun kuralı nedir acaba :)
İlk kontrolde kilo verdiği için 2 saatte bi kaldır demişti doktor 5 gün sonra tekrar gittiğimde kilo almaya başlamış artık kaldırma dedi bana 2 saatte bir arkadaşımada 1 ay sonra bıraktırmıştı bebeği 2400 dü çünkü

Hahaha ay aynı ya. Güzel güzel emerken birden aklına esiyor bırakıyor sonra da kafayı sallaya sallaya tutmaya çalışıyor sinirleniyor ağlıyor kızarıyor kıyamam yavrulara tepkileri bile aynı.

Benim ilk kizim oyle yapiyordu gulak agrisi fenaydi o yuzden memeyi birakdi o derece acitiyordu basqada bebeyin cani yandiginda oyle yapar gazi da ola bilir

Doğduğu gün sayılmaz ki, sonraki günden başlanır saymaya. Google da 40 hesaplayıcıları var ben ordan da teyit ettim ilk gün sayılmıyor
Ben diger çocuklarimi da ayni şekilde yaptm google mogle beni baglamaz :) ertesi gun den baslarsanir 40 gun bittigi zaman olur, doğduğu gunden baslarsaniz 40. Gün icindeyken cikarmis olursunuz

Gazi varken öyle yapior bnmki

Canım ya meme boştur, ya gazı vardır, benimki de bazen memeyle kavgalaşıyor öyle
Benm kız 8günlükken 4070 olmuştu canım.
2 gün sonra kontrolü var,bakalım orda ne çıkacak..

Canım ya meme boştur, ya gazı vardır, benimki de bazen memeyle kavgalaşıyor öyle
Benm kız 8günlükken 4070 olmuştu canım.
2 gün sonra kontrolü var,bakalım orda ne çıkacak..
İşte bakıyorum öyle süt geliyor ama anlayamıyorum :) daha çok kavga ediyor gibi geliyor çünkü gene tutmaya çalışırken haaaap diye bir ses ile tutuyor kol, ayak sallıyor

Oo süper maşallahı var nazar değmesin, bizim bir hastane maceramız oldu falan inşallah bende perşembe gittiğinde toparlamış olur 2 gün sonra haberdar et merak ettim tosbik

Benim dolu memeye de öyle yapıyor sanırım gazdan. ‍♀ Ya da keyfinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…