Amaann boşver canım ya, kaç kilo fazlam var hesap bile etmiyorum.Kızda bnde öyleydim 3200 doğdu ben 2.5 fln vermistmbunda 5-6 kilo gitti oyle de kaldım. Hala +10
Şu lohusalik döneminde anladım ki asıl mesele emzirmek emzirmek emzirmek. Hamileyken bile Doğumdan değil de emzirmekten daha çok korkuyorum mesele ediyorum derdim belki de öyle dediğim için böyle oldu. Şimdiki bilgim ilk gün olsa hiç zorlanmazdim. Napalm kısmet, tecrübe..
Bu arada 83 ile bitirmiştim 74 te sabitlendi kilomdaki düşüş. 9 kilo daha fazlam var ilk duruma göre. Kimisi hastaneden eve gelir gelmez 10 kg gitmişti diyor benim sadece 3 kilo girmiştigün gün 74 e düştü şu an sabit sanırım. O da baldirlarima depiladigim gece yemekleri kaynaklı yağlar muhtemelen. Gören bebeği baldırda taşıdım sanir öyle bir üst bacak.
Bende doğumdan 1 hafta sonra tartıda -4 idim. Ne saçma yani zaten çocuk 3,5 doğdu yuvarlama olarak , nerede bunun plesantası suyu artan kan hacmi vs bir de bir hafta sonra tartıldım yani
Emzirince uykusuz kalınca çabuk gidiyor dediler o da yok -8.5 kilo verdim. Hamile kaldığım kilodayım gerisi yok
Şöyle bir kaç kilo daha versem ne güzel olurdu lohusa sendromu mudur nedir baktığım her yerim gözüme batıyor. Halbuki çok değişiklik yok ama rahatsızım
Ben de ciddi kilo alanlardandim beni bilen bilirBen oğlumu doğurduğum da hiç kilo vermemiştim,çocuğun kilosu bile düşmemişti.
Kız da 5 kilo verdim,buna şükür
Ahahah yaaa hic gulecegim yoktu hadi gozun aydinKaynanasigilleri bugün eve gönderengil sevinci bırakayım şuraya
Doğduğu gün sayılmaz ki, sonraki günden başlanır saymaya. Google da 40 hesaplayıcıları var ben ordan da teyit ettim ilk gün sayılmıyorBen doğduğu günü de sayıyorum 40 i hesaplarken cnm. Bizimki de 20 Eylül de çıkacak inşallah, geçen hafta yarı kirkini çıkardık. Kimisi 1 gün sonrasından başlıyor saymaya. Çarşamba doğdu bgn kızım mesela ben o günden başladım persmbeden degil
Benim kız da 3794 kg doğdu canım,seninkinden 16 gr eksikBen de ciddi kilo alanlardandim beni bilen bilirbebek 3.810 dogdu eve geldigimde 7 8 gitmisti simdi ise 14 gitti, geriye kaldi 16 bir de benim karantinaya girmeden once diyetisyene gidip verdigim kilo vardi omu sabitleyemeden karantinaya girdik oyle almistik 1 2 kilo umuyorum ki emzirme ile hepsi gider yavas yavas :) cok hizli gitmesi de sıkıntı çatlak oluyor... hamileligimde yoktu hic simdi gobek deligimin sag kenarinda 3 yol belirmis o da zamanla gecer diye dusunuyorum... su anda heyecanlandigim baska konular var kizim icin, onumuzde kis zaten ne kadar disari cikariz
Benim icin ideal kilo jean giydigimde ve kahve icmeye oturdugunda beni rahatsiz etmeyen kilodur
Saka bir yana bebisle ugrasirken elimi attigim seyin ustume olmasini ve ordan burdan portlek olmamasini istiyorum bir de ne giyicem derdi ile ugrasamam
Ahahah yaaa hic gulecegim yoktu hadi gozun aydin
Simdi 27 günlük canim, bizimkilerin nasil rahat oldugu da icerde durmalarindan belli :)Benim kız da 3794 kg doğdu canım,seninkinden 16 gr eksik
Şimdi kaç günlük,kaç kg oldu..
Benim de sigortadan diyetisyen hakkım var ama acelem yok,bir ara giderim
Yaa diyetisyene de giderim yine heralde ama acele etmicem hep ayni listeler... bir de zaten su anda cikolata falan yiyemedigim icin gaz korkusuna belki diyorum gider bir kismi acele etmiyimBenim kız da 3794 kg doğdu canım,seninkinden 16 gr eksik
Şimdi kaç günlük,kaç kg oldu..
Benim de sigortadan diyetisyen hakkım var ama acelem yok,bir ara giderim
Bende de aynen oluyor ya o an gazı sıkıştırıyor yada sütüm gelmiyor diye düşünüyorum bilen bi aydınlatsınKizlar bir de bir sey soracagim size, ben emzirirken benim minnos boyle birden aklina geliyor sanki cekip cikariyor agzindan memeyi...
sonra tekrar tutmaya calisiyor kafasini saga sola saga sola yapiyor bir savas hali tutuyor
Acaba neden boyle yapiyor ya süt mu gelmiyor diyorum ama sıkıyorum gögsümü süt geliyor fışkırmıyor ama akıyor yani
İlk kontrolde kilo verdiği için 2 saatte bi kaldır demişti doktor 5 gün sonra tekrar gittiğimde kilo almaya başlamış artık kaldırma dedi bana 2 saatte bir arkadaşımada 1 ay sonra bıraktırmıştı bebeği 2400 dü çünküKozlar bu her 2-3 saatte bir emzirme Olayı ne zaman bitecek ? Bunun kuralı nedir acaba :)
Hahaha ay aynı ya. Güzel güzel emerken birden aklına esiyor bırakıyor sonra da kafayı sallaya sallaya tutmaya çalışıyor sinirleniyor ağlıyor kızarıyorKizlar bir de bir sey soracagim size, ben emzirirken benim minnos boyle birden aklina geliyor sanki cekip cikariyor agzindan memeyi...
sonra tekrar tutmaya calisiyor kafasini saga sola saga sola yapiyor bir savas hali tutuyor
Acaba neden boyle yapiyor ya süt mu gelmiyor diyorum ama sıkıyorum gögsümü süt geliyor fışkırmıyor ama akıyor yani
Biz 1 aylık olduk; doktorumuz artık gece 5 saate kadar aç kalabilir dedi.Kozlar bu her 2-3 saatte bir emzirme Olayı ne zaman bitecek ? Bunun kuralı nedir acaba :)
Benim ilk kizim oyle yapiyordu gulak agrisi fenaydi o yuzden memeyi birakdi o derece acitiyordu basqada bebeyin cani yandiginda oyle yapar gazi da ola bilirKizlar bir de bir sey soracagim size, ben emzirirken benim minnos boyle birden aklina geliyor sanki cekip cikariyor agzindan memeyi...
Ben diger çocuklarimi da ayni şekilde yaptm google mogle beni baglamaz :) ertesi gun den baslarsanir 40 gun bittigi zaman olur, doğduğu gunden baslarsaniz 40. Gün icindeyken cikarmis olursunuzDoğduğu gün sayılmaz ki, sonraki günden başlanır saymaya. Google da 40 hesaplayıcıları var ben ordan da teyit ettim ilk gün sayılmıyor
Gazi varken öyle yapior bnmkiKizlar bir de bir sey soracagim size, ben emzirirken benim minnos boyle birden aklina geliyor sanki cekip cikariyor agzindan memeyi...
Benim ilk kizim oyle yapiyordu gulak agrisi fenaydi o yuzden memeyi birakdi o derece acitiyordu basqada bebeyin cani yandiginda oyle yapar gazi da ola bilir
Hmm gaz da olabilir demekki, ben sanki uykuya dalacak dalamıyor ona sinirleniyor diye düşünmüştümGazi varken öyle yapior bnmki
Canım ya meme boştur, ya gazı vardır, benimki de bazen memeyle kavgalaşıyor öyleKizlar bir de bir sey soracagim size, ben emzirirken benim minnos boyle birden aklina geliyor sanki cekip cikariyor agzindan memeyi...
İşte bakıyorum öyle süt geliyor ama anlayamıyorum :) daha çok kavga ediyor gibi geliyor çünkü gene tutmaya çalışırken haaaap diye bir ses ile tutuyor kol, ayak sallıyorCanım ya meme boştur, ya gazı vardır, benimki de bazen memeyle kavgalaşıyor öyle
Benm kız 8günlükken 4070 olmuştu canım.
2 gün sonra kontrolü var,bakalım orda ne çıkacak..
Benim dolu memeye de öyle yapıyor sanırım gazdan.Kizlar bir de bir sey soracagim size, ben emzirirken benim minnos boyle birden aklina geliyor sanki cekip cikariyor agzindan memeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?