2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bir haftalikken gobegi dusmustu,bugun biraz kanamis
Neden olabilir ki, canım sıkıldı
Canim normalmiş. Bizimde 6. Gun dusmustu hala kaniyor yaklasik 11 gundur. Sizinti seklinde 35 gune kadar olabiliyormus. Gobegin icinde damar parcasi kaldiysa o da yapabiliyormus yada pihtilasma sorumu varsa. Persembe gunu kan alincak bizdende pihtilasmaya bakcaklar bakalim kotu bisi cikcak enfeksiyon kapcak diye korkuyorum resmen ama doktor ne derse yapiyoruz. Bekleyin dedi mecbur bekliyoruz.

bendimm Damla damla geliyor sızinti seklinde. Zibinini batiriyor ama. Kuruyor kan pihtisi tutuyor ustu kakasini yaparken yada aglarken bi anda aciliyor yine sizinti seklinde kanama yani lekelenme basliyor. 2. K vitamini gecen cumartesi yaptilar. Persembe gunu kontrolumuz var gecmedigi icin kan alip pihtilasma sorunu varmi diye bakcaklar o da kanama yapabiliyormus sonuca gore bir seyler yapcaklardir diye tahmin ediyorum

Kızlar bebiş pişik oldu bayagı kantaron yagı alın sürün diyorlar. Markası , çeşidi varmı veya ne marka almalıyım ? Birde nerede satılıyor ? Ebebek veya joker’de göremedim ??
Canim benim bebiste pisik olmustu baya. Suan cok şukur gecti. Sadece kantaron yagi kullaniyorum her bezini degistirdigimde ama satin almadim ilk baharda annemler kendileri yapmisti. Fakat bittiginde aktarlarda yada markette %100 organik kantaron yaglari var katkisiz. Onlardan alip devam edecegim. Hatta onlar yemeklere de katilabiliyor saf olduğu icin. Ayrica islak mendil kullanmiyorum. Suyla islattigim Pamukla siliyorum sonra muhakkak kuruluyorum bez baglamadan once. Birde gun icinde birkac kez sadece poposunu yikiyorum banyoda sonra alt degistirme bezlerinin ustune koyup uzerine havlu atiyorum 1 saate yakin bekletiyorum hava aliyor. Birkac gune pisiklerimiz gecti.

bu sekilde cnm bizim.

2800 dogdu, suan 3300 haftaya 1 aylik oluyor
Bizde 2950 doğduk 5.günn2770 e düştük 15.gün 3 kiloydu. Şuan 18 günlük. Hala küçük geliyor ilk kızımdan unutmuşum bu kadar küçük mü olıyordular. Bezleri çok şükür doku hep ama çok kaka yapıyor kilo almasını engelliyor gibi geliyor niyeyse. Şöyle 3 4 ay hayırlısı ile geçsede rahatlasam ne stresmiş birde 2.ci bunda relax olacak diyordum.

Aynen minnaklar ya, ilk kizim da ayni kiloda dogdu ama cok istahliydi masallah saatlerce emzirirdim sut olsn die ustune de 60 cc 90 cc mamaya bananisin demezdi. İlk 4.-5 ay 1.5 kiloya yakin aldi ne zaman hareketlendi kilo alımı durdu. 1 ayliikken 4 kiloyu gecmis defteribe baktim az once. Bu ise anca 3.5 kilo olur tahminim ama ablasi kadsr istahli degil hele ilk 1 hafta 10 gun hafif sariligi da vardi onu atsin diye hem de surujub tetnedigini anladigim zamanlarda defalarca mama teklif ettm almadi zoraki 10-15 cc yedi bazi zamanlar, ablasi onun gibiyken 60 i götürüyordu halbuki daha da olsa herdi her cocugub istahi da bir olmuyor gelisimi de, saglik problemi olmasin da gerisi cok da onemli degil aslında. Hepsi saglikla büyüsunler

Öyle tabi sağlıkları yerinde olsun gerisi önemli değil. Ama insan eline almaya korkuyor. Çok ufaklar. Sanırım o yüzden anneler kilolu olsun istiyor. İnşallah iştahları yerinde olur. Birde 2.olunca hep ilki ile kıyaslama oluyor. İlk kızım maşallahı varsidı buda inşallah ablasına benzer iştah ve kilo konusunda.

Geçmiş olsun canım k vitamini güçlendirir inşallah şimdi her şeyin çaresi var sıkmayın canınızı.
bendimm l

Ben diger çocuklarimi da ayni şekilde yaptm google mogle beni baglamaz :) ertesi gun den baslarsanir 40 gun bittigi zaman olur, doğduğu gunden baslarsaniz 40. Gün icindeyken cikarmis olursunuz
40. Günü çıkarmadan 40ını çıkardık diyorsunuz yani, anladım :) herkesin yapış şekli farklı tabi

Canım kullandığın bezin kalıbı ufak büyük ihtimal, prima öyle değil.. Bir 4 numara al dene olmadı 3 ile devam edersin.
Beğendin mı bu bezi, nasıl?

Canım kullandığın bezin kalıbı ufak büyük ihtimal, prima öyle değil.. Bir 4 numara al dene olmadı 3 ile devam edersin.
Beğendin mı bu bezi, nasıl?
4 numarada 7-14 kg yazıyo cesaret edemiyorum o yüzden.
Fena değil abla hiç sızma falan yapmadı içi kremli arko krem gibi kokuyo sanki biraz ince ama çiş yaptı mı böyle çok dolu dolu görünüyo çabuk çekiyo galiba

İyiymiş canım ..Ben de deneyebilirim. Bizdeki 2 numara 4-8
4 de fazlaymış canım..Olmadı biraz gevşek bağlarsın sızmazsa öyle devam edersin canım.❤

Çok teşekkür ederim detaylı cevap için. Arifoğlu sarı kantaron yağı sipariş ettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…