1 defa 5 damla cnmselam kızlar
biogaia kullanan var mı aranızda günde kaç defa ve kaç damla kullanıyorsunuz? Eşim aldı da bugün eczacılar birşey dememiş prospektüste 5 damla yazıyo 1 kere mi 5 damla acaba. Birde sağ göğsümde aşırı ağrı var öyle dolu dolu sert değil yumuşak ama ağrısı çok sağıma dönüp uzanamıyorum
Bnm kizkara hiçbir asi ates vs yapmamisti cnm, abartılcak bise değil sagligi icin aşı oluyo sonuctaKızlar bugün 43 günlüğüz. 2. ay aşılarına iki hafta kaldı ve beni bir telaş sardı. Bu 2. ay aşıları çok mu kötü? Bileniniz var mı? Şimdiden bunu düşünüyorum. Forumlarda hep sıkıntılı yorumlar var. Hepatitte bile çok stres olmuştum yavrum çok ağladı şimdi 3 tane aşı ve yan etkilerini düşünemiyorum.
Teşekkür ederim canım1 defa 5 damla cnm
Bende öyleyim canım ya yüreğim ağzımda geziyorum annelik böyleÇok teşekkürler kızlarLohusalıkta bitti ama nedense her şeyde panik olma halim geçmiyor.
Şırıngayla kaşıkla bende denedim ilk üç gün gerçekten eziyet . Bizimde pasaportların süreleri bitti ama şu an gidebimemiz çok zor bebekle ama mart ayından sonra yani pandemiden sonra süresi biten pasaportlara ceza yapmıyolar ne kadar süre yapmazlar onu bilmiyorum bir an önce başvurmak lazım bir şey öğrenirsem yazarım tabiYani demek istediğim ekstra yedirin diyebilir o zaman süt veririm ama ne şırıngayla ne de kaşıkla vermek istiyorum
Oy kuzum valla çok karışmış ve evet bg çok takıntılı bı konuda, kötüyü çağırmış gibi olmiyiö ama babamın adı farklıydı bg de, burda farklı , tek harf fazla asla kabul etmediler uğraştırmışlardı...
ama şeyi de anlamıyorum bizim ordaki soyadımız burdakiyle garklı sıkıntı yaratmıyorlar Türk kimliği ve bulgar pasaportu ile geçerken sınırda
Yaaa sorma üstüne bizim pasaportların süresi de bitti :/
Bir yol yordam öğrenirsen bana da haber eder misin canım ya
Seneye geçerken muhtemelen ceza öderiz...
bu sene de karantinayı kaldırdılar ama güvenip gidemem ki 29 Ekim deki tatil iyidi ...
Kızım 5 günlükken kısılmıştı sesi.Cocugumun sesi kisildi. Aglamaktan midir? Reflu bogazini mi.tahris etti bilmiyorum. Cok canim yanina o kisik kisik miykladikkca.
Sonra gecti mi? Dun biraz agladi aslinda. Ama su an icim gidiyor kısık kısık.Kızım 5 günlükken kısılmıştı sesi.
Aglamaktan demişti dr.
Tabi ki birkaç güne geçti canım, endise etme,seslerini nasıl kullanmaları gerektiğini bilmedikleri için olabiliyormuş.Sonra gecti mi? Dun biraz agladi aslinda. Ama su an icim gidiyor kısık kısık.
Tabi ki birkaç güne geçti canım, endise etme,seslerini nasıl kullanmaları gerektiğini bilmedikleri için olabiliyormuş.
Biz üşüttük çocuğu sanıp çok korkmuştuk.
Benim kızım da öyle Neredeyse her bezi kakalı.Kucağımda uyuyor yataga bırakınca bağrıyorValla gündüz uyuma konusunda bizde bayrağı çekenlerdeniz.zaten sürekli memede işi geçtim ilk kızımla bile ilgilenemiyorum. Şuan çok şükür kv var ama 10 gün sonra gidince sefilleri oynarız. Birde okul açılacak. 1.sınıfa başlayacakşöyle kendi kendini biraz oyalayacak dönemlere gelseler. 2 aylık olanlar ne durumda merak ettim. Oyalanıyolar mı biraz da olsa. Birde bizde her emzirme anında alttan kaka yapıyor. Böyle olan var mı. Çok fazla yapıyor gibi ama nette normal diyor ama sanki çok kaka yapınca kilo alımı az olacak gibi geliyor
Haklısınız. Bilinçaltımıza işliyor sürekli soruyorlarCanım benim bebeğim zayıf doğmadı ama ilk doğduktan sonra ödemi attığında kilosu biraz fazla düşmüş demişti doktor... daha dogrusu 2 doktor gördü biri normal biri beklenenin az altında dedi...
o zamandan sonra kilosuna takıldım bende ama biliyorum ki bunlar hep çevre baskısı...
karar veriyorum öyle düşününce kendimi rahatlatıyorum, nasıl ise elbet büyüyecekler... endişeyle geçirmek istemiyorum diye...
çok afedersiniz ama dün emzirirken diğer gögüsmden neredyse 40 cc süt sızmış ben 10 dakka emzirince az geliyor bana
bu arada kuzenimin bebeği var 10 aylık ve aslında yaşıtlarının olması gereken kilosunun alt sınırında ama o kadar tatlı ve tontişki hiç öyle durmuyor, hep çevrenin bize yaptığı stres...
geçen yine kayınvalidem bakalım kaç kilo aldı merak ediyorum dediben de sağlıklı olsun da kaç kilo aldığı mühim değil dedim...
Bizim toplumda topaç gibi bebekle övünme gibi bir durum var bence
Benimkinin de her bezi kakalı, bu şekilde pişiği nasıl geçecek veya nasıl kilo alacak bilemiyorumBenim kızım da öyle Neredeyse her bezi kakalı.Kucağımda uyuyor yataga bırakınca bağrıyor
Haklısınız. Bilinçaltımıza işliyor sürekli soruyorlar
Şahsen ben artık yetişemiyorumBenimkinin de her bezi kakalı, bu şekilde pişiği nasıl geçecek veya nasıl kilo alacak bilemiyorum
Benimki de öyle kilo almaya engel olmuyor ama pişik için sıkıntı gerçekten pamuk ve su ile silmeme rağmen poposu hep kızarıkBenimkinin de her bezi kakalı, bu şekilde pişiği nasıl geçecek veya nasıl kilo alacak bilemiyorum
benim dünden beridir ateşim var mecbur emziriyorum oğlum durmuyo çok ağlıyo maske takıyorum nefesimden hastalık geçmesin diye öyle emziriyorumKızlar ateşiniz varken emzirebilir miyiz
Emzir canım bol bol maskeni takıp, özellikle hasta olunca emzirmeyi öneriyorlar ki annede oluşan antikorlar sütle bebeğe geçsin ve bebeğin bağışıklığı güçlensin diye. Acil şifalarbenim dünden beridir ateşim var mecbur emziriyorum oğlum durmuyo çok ağlıyo maske takıyorum nefesimden hastalık geçmesin diye öyle emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?