2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
1 defa 5 damla cnm

Bnm kizkara hiçbir asi ates vs yapmamisti cnm, abartılcak bise değil sagligi icin aşı oluyo sonucta

Şırıngayla kaşıkla bende denedim ilk üç gün gerçekten eziyet . Bizimde pasaportların süreleri bitti ama şu an gidebimemiz çok zor bebekle ama mart ayından sonra yani pandemiden sonra süresi biten pasaportlara ceza yapmıyolar ne kadar süre yapmazlar onu bilmiyorum bir an önce başvurmak lazım bir şey öğrenirsem yazarım tabi

Bana bir yardım edin hatırlayanlar vardır gam leyken kaşınıyordum hala devam ediyor ellerimde alerjik egzama var ilk defa hamilelikte çıktı gitmiyor artık canımdan bezdim kortizonlu krem tek çaresi ama onuda emzirdigim için kullanamıyorum bildiğiniz duyduğunuz iyi gelecek bir şey var mı gerçi çoğu şeyi de denedim ama artık derimi yırtıp atasım geliyor

Tabi ki birkaç güne geçti canım, endise etme,seslerini nasıl kullanmaları gerektiğini bilmedikleri için olabiliyormuş.
Biz üşüttük çocuğu sanıp çok korkmuştuk.

Ben de üşüttük diye dusundum. Tum gun atesini olctum. Hala da icim rahat degil. Yarin sabah doktora gidicez hayirlisiyla.

Benim kızım da öyle Neredeyse her bezi kakalı.Kucağımda uyuyor yataga bırakınca bağrıyor Haklısınız. Bilinçaltımıza işliyor sürekli soruyorlar

Son düzenleme:
Benim kızım da öyle Neredeyse her bezi kakalı.Kucağımda uyuyor yataga bırakınca bağrıyor
Haklısınız. Bilinçaltımıza işliyor sürekli soruyorlar
Benimkinin de her bezi kakalı, bu şekilde pişiği nasıl geçecek veya nasıl kilo alacak bilemiyorum

Benimkinin de her bezi kakalı, bu şekilde pişiği nasıl geçecek veya nasıl kilo alacak bilemiyorum
Şahsen ben artık yetişemiyorumgece uykusunda bile yapıyor. Emerken yapıyor.,emme bitiyor yapıyor. İlk kızımda kabız olurdu gerçi o daha zor o yüzden buna şükrediyorum. Sadece sayısı azalsa yeterkilo olayı benimde düşündürüyor. Sanki yediğini çıkarıyor ete dönüşüyor gibi geliyor sürekli kaka yapınca. Umarım öyle değildir.

benim dünden beridir ateşim var mecbur emziriyorum oğlum durmuyo çok ağlıyo maske takıyorum nefesimden hastalık geçmesin diye öyle emziriyorum
Emzir canım bol bol maskeni takıp, özellikle hasta olunca emzirmeyi öneriyorlar ki annede oluşan antikorlar sütle bebeğe geçsin ve bebeğin bağışıklığı güçlensin diye. Acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…