2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhabalar . Bu ay sonu normal doğum bekliyorum . Aranızda ataşehir Florance Nightingale ya da Ataşehir Memorial’da doğum yapanınız oldu mu?

Moralim çok bozuk. 2 gündür nedensiz ve sürekli ağlıyordu kızım. normalde de çok ağlıyor ama iyice artmıştı sütümü sağayım dedim çıkmadı. sürekli de memedeydi. mama yaptım 60 cc verdim biberonla sustu. açmış meğer. sütüm yok mu şimdi kafam çok karışık. sanırım bekleyip tekrar sağmayı denemem lazım.

Memelerde sertlik ve agri var mi?

Nasıl sesler canım geceleri benim oğlanda ses çıkaryor ben gazdan diye düşünüyordum
Canim gazdan inliyolar zaten. Kizarip miykliyolar. Ama bizimki bogazini temizliyo gibi sesler cikariyordu, boguruyordu kucuk bi canavar gibi. Bir de bogazine bir sey gelir de tikanir gini davraniuodu, yutkunuyordu. hic kusmuyordu. Ondan reflu ilaci verdi doktor. Gazi olmasi normal hicbir ilac 100 % fayda etmez, herkeste gaz var. Bebegin gazla nasil basa cikacagini igrendigi bir donem dedi.

Bazen 3 kez sagip dolaba koyuyorum bazen sagdigimda sadece 10 cc sut cikiyor sadece. Sutum bitti saniyorum. Su icip biraz dinlenip sonra dene bence. Bana da oluyor.

Benim hala karnim buyuk ve dokununca aciyor etim. Sezaryen yaram degil ama üstü yani alt göbeğim aciyor. Sanki bi daha asla eskisi gibi olamayacagimi hissediyorum. Korse etim acifigindan giyemiyorum. Kilom hamilelok oncesi kiloma düştü ama gobek gitmiyor, onde ve sarkik. VE ACIYORR

Kendinizi rahatlatin, sut bir anda kesilmez merak etmeyin. Sadece bence cok yorulmussunuz. Biraz su tuketimine dikkat edin, en onemlisi hemen uyuyup dinlenmeye calisin. Inanin kafaniz rahat bir sekilde uyumak kadar sutu dengeleyen baska birsey yok. Bebeginizi esinize ya da annenize emanet edin, mama versinler. Bi 5 saat deliksiz uyuyun.

anladığım kadarıyla rahim o acıyan. bende de oluyordu geçti rahim zamanla küçülüyormuş

anladığım kadarıyla rahim o acıyan. bende de oluyordu geçti rahim zamanla küçülüyormuş
Ben de rahim diye dusundum ama dokunamiyorum bile etim de aciyor. Ama gitgide kuculuyor gibi aciyan alan. Ne zaman gecti tamamen?

tek memeden kaç cc çıkıyor sizde demin sağdım 20 cc birinden çıktı diğerinden çıkmadı sürekli emdiği için dolmuyor mu ki 4 saatte bir emzirsem belki 60-70 cc dolacak ama bizimki sürekli memede bilemedim bu arada idrarı falan normaldi bezleri doluyor

tek memeden kaç cc çıkıyor sizde demin sağdım 20 cc birinden çıktı diğerinden çıkmadı
Canım sağıma alışık olmayan memeden süt çıkmazmış
Çoğunlukla tek meme emziriyprum diğerini tutmuyor emdği memeden artık sağımda süt gelmiyor 10 cc anca çıkıyor diğerinden 40-50 çıkıyor onu da veriyorum işte. Pompaya gelmemesi kıstas değil yani çünkü benim oğlan doymadığında susmuyor katılma nöbetine giriyor. Emdiği memede süt olmasa durmazdı.

Diger memeden emmeme sebebi gogus ucunu kavrayamamaksa, philips aventin silikon gogus ucu koruyucusunu tavsiye ederim.

bizimki sürekli durmuyor 60 cc mama verince bi durdu ben de şaşırdım. gazı geçip de denk de gelmiş olabilir tabi

Ucundan yakaladım sanırım haberi içeriği duymamışım demek ki.
sadece 3 hafta ertelendiğini ve ailelerin isterse göndermeyebileceklerini, gitmeyenlerin devamsız sayılmayacağını duydum
Ben bu sene kızımı göndermicem. Haftada 2 gün gideceklerini duyana kadar gitmesi taraftarıydım ama sadece 2 gün 1.sınıfın boşa geçmesi gibi geldi bana.

Aaa benim sari akintim geliyo hala . 31 günlüğüm. Cok mu surmus ki? Allahtan yarin ebe gelecek de sorabilirin. Endiselendim çünkü
Doktor bana 40 güne kadar normal dedi. Bence korkulacak bir durum yok aşırı bir farklılık fark etmediğin sürece. Herkesin bünyesi farklı toparlıyor sonuçta. Ve her doğum da farklı. İlk doğumda bir sene adet olmamıştım ikinci doğumda bir kaç ay içinde ve daha şiddetli olmuştu. Değişiyor her zaman

Diger memeden emmeme sebebi gogus ucunu kavrayamamaksa, philips aventin silikon gogus ucu koruyucusunu tavsiye ederim.
Evet kavrayamıyor niye anlamadım tuttuğu çok nadir göğüs ucunu da sırf sonradan bıraktıramam red yapar vs diye korkuma almamıştım. Hatta Bugün sipariş verecektim yine vazgeçtim Bu sefer diğerini de bırakır diye korkuyorum.
bizimki sürekli durmuyor 60 cc mama verince bi durdu ben de şaşırdım. gazı geçip de denk de gelmiş olabilir tabi
Gözlemle bakalım canım sen daha iyi bilirsin annesi olarak, gazdan mı yoksa doymadığından mı. Ama doymamak demeyelim de kimi zaman emme ve süt ihtiyaçları artıyor süt her zaman ki gibi bile olsa daha fazlasını isteyebiliyorlar birkaç kere bunu gözlemledim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…