3. Kez bez değiştirdim ve pişik gecti cok sukur canbebe kullanmaya başladım bebeğime iyi geldi bez den dolayı olabilirBenimki de öyle kilo almaya engel olmuyor ama pişik için sıkıntı gerçekten pamuk ve su ile silmeme rağmen poposu hep kızarık
Teşekkür ederim ay inşallah dediğiniz gibi olur bağışıklığı güçlenirEmzir canım bol bol maskeni takıp, özellikle hasta olunca emzirmeyi öneriyorlar ki annede oluşan antikorlar sütle bebeğe geçsin ve bebeğin bağışıklığı güçlensin diye. Acil şifalar
Hayır bir şey olmaz zaten bebek emmediği sürece zor düzeliyor, pompa çok etkili olmuyor. En iyi bebeğin emmesi açıyor orayı, benim de ilk bebekte mastit çok oldum hep emzirdim, Ne zamanki göğüs ucu yarası ve mastit bir araya geldi o zaman çok kötü olmuştum, pompa açamamıştı, acıdan emzirememiştim deTeşekkür ederim ay inşallah dediğiniz gibi olur bağışıklığı güçlenirbenim sağ göğsümde dünden beridir ağrı var mastit mi oldum acaba bilmiyorum mastit olan göğüs emzirilir mi peki? ilk sağdım başta ama sonrasında hep emdi oğlum inşallah birşey olmaz
Prima kullanıyorum bende canım olmadı gende başka deneyeceğim3. Kez bez değiştirdim ve pişik gecti cok sukur canbebe kullanmaya başladım bebeğime iyi geldi bez den dolayı olabilir
Ben de üşüttük diye dusundum. Tum gun atesini olctum. Hala da icim rahat degil. Yarin sabah doktora gidicez hayirlisiyla.
çok teşekkür ederim içim rahatladıHayır bir şey olmaz zaten bebek emmediği sürece zor düzeliyor, pompa çok etkili olmuyor. En iyi bebeğin emmesi açıyor orayı, benim de ilk bebekte mastit çok oldum hep emzirdim, Ne zamanki göğüs ucu yarası ve mastit bir araya geldi o zaman çok kötü olmuştum, pompa açamamıştı, acıdan emzirememiştim deAntibiyotik vermişlerdi ama mutlaka emzir demişlerdi oradaki süte bir şey olmuyormuş, ben acaba süt de iltihaplanır mi diye tereddüt etmiştim ama öyle değilmiş, süt bekleyip sertleşip tıkanıyormuş yapısında değişiklik olmuyormuş.bebeğin emmesi açıyor, gönül rahatlığıyla emzirebilirsin
Benim 22. Gün hala ara ara devam ediyor, Kesildi artık diyorum tekrar başlıyor kahverengileşti ama. İlk doğumdan sonra da böyle uzun süre devam etmişti diye hatırlıyorum bir ay falan. Ama sonra 5 ay adet olmamıştım, annem de 1 sene olmamış. Bakalım bunda nasıl olacakkızlar sezeryam sonrası kanamanız kaç günde bitti? kanama kesildikten kaç gün sonra adet oldunuz?
sezaryen olalı 35 gün oldu. Kananam yok. ama adet ne zaman olurum bilmiyorum.kızlar sezeryam sonrası kanamanız kaç günde bitti? kanama kesildikten kaç gün sonra adet oldunuz?
Üst bacaktan yapılıyor baldırın kaba etinden verem dışındaki bütün aşıları bacaktan galiba bir tanede ağızdan verilen var aç tok farketmiyor sadece ağlayıp kusar diye emzirip hemen yaptırmak iyi olmaz belki genellikle sıkıntı yapan bir aşı değil ama yinede bebeğe göre değişir sağlık ocağında yaptırabilirsin zaten ebeniz size aşı günü vermeliydiKızlar bizim 1.ay aşısı geliyor. Bildiğim kadarıyla hepatit-b birinci dozu doğumla vuruluyor. İkinci dozu 1.ay vuruluyor.
Bu aşıyı yaptıran anneler,
bebişin neresine vuruluyor ?
Aç-tok farkediyormu veya sabah-akşam
Vurulunca yan etkisi oldumu ? Kızarıklık-ateş-agrı-şişme gibi ?
İlk dozu doğumdan sonra hastanede vurdular, ikinci dozu saglık ocagında vurduracagım. Olur mu ?
tecrübelerinizi yazarsanız bize de yol gösterir.
Kızlar bugün 43 günlüğüz. 2.
Bacağından yapacaklar saati farketmez sma genelde sabahtan cagiriyor saglik ocakları. Bizde yarin yaptircazKızlar bizim 1.ay aşısı geliyor. Bildiğim kadarıyla hepatit-b birinci dozu doğumla vuruluyor. İkinci dozu 1.ay vuruluyor.
İlk dozu doğumdan sonra hastanede vurdular, ikinci dozu saglık ocagında vurduracagım. Olur mu ?
Benimde mastit baslangici vardi sanirim gogsumun alti fena agriyordu, hemen atese döndü :/ neyse dunde bugunde o gogusten emzirdim gecti sukurbenim dünden beridir ateşim var mecbur emziriyorum oğlum durmuyo çok ağlıyo maske takıyorum nefesimden hastalık geçmesin diye öyle emziriyorum
Evet evet emzirilirmis 40 derece atese kadarda emzirebilirmissinTeşekkür ederim ay inşallah dediğiniz gibi olur bağışıklığı güçlenirbenim sağ göğsümde dünden beridir ağrı var mastit mi oldum acaba bilmiyorum mastit olan göğüs emzirilir mi peki? ilk sağdım başta ama sonrasında hep emdi oğlum inşallah birşey olmaz
Ayni bizimki sakiz gibi agzinda donduruyorSonunda emzik aldım ağlamasına dayanamayıp. Ama 2 kere çekiyor, üçüncüde atıyor emziği nerde bunun sütü der gibi.
Ben de az once yaptirdim canim, ac tok bisi demedi doktor direkt yapti bacagindan bebis 3 saniye agliyorKızlar bizim 1.ay aşısı geliyor. Bildiğim kadarıyla hepatit-b birinci dozu doğumla vuruluyor. İkinci dozu 1.ay vuruluyor.
bende emzirdim canım ateşten sonra ilk sütü sağdım gerisini hep emzirdim göğsüm öyle şiş değil ama ağrısı var halaBenimde mastit baslangici vardi sanirim gogsumun alti fena agriyordu, hemen atese döndü :/ neyse dunde bugunde o gogusten emzirdim gecti sukur
Evet evet emzirilirmis 40 derece atese kadarda emzirebilirmissin
Ayni bizimki sakiz gibi agzinda donduruyor
Aaa benim sari akintim geliyo hala . 31 günlüğüm. Cok mu surmus ki? Allahtan yarin ebe gelecek de sorabilirin. Endiselendim çünküBenim 22. Gün hala ara ara devam ediyor, Kesildi artık diyorum tekrar başlıyor kahverengileşti ama. İlk doğumdan sonra da böyle uzun süre devam etmişti diye hatırlıyorum bir ay falan. Ama sonra 5 ay adet olmamıştım, annem de 1 sene olmamış. Bakalım bunda nasıl olacak
Nasıl sesler canım geceleri benim oğlanda ses çıkaryor ben gazdan diye düşünüyordumSesi duzeldi sukurler olsun. Uyurken oyle sesler cikarmasinin sebebi reglusu olmasiymis. Bebekler için gaviscon verdi. Gaz sorunu icin su an bir sey yapmayalim. Oncelikle refluyu cozelim bence huzursuzlugu bubyuzden dedi.
Bugun tam 1 ayligiz ve tam 1 kilo almisiz. Boyumuz biraz kisa, 52 cm. Insallah birden boy atar serpilir bana degil de babasina benzer
Biz de bugün 1 aylık olduk ve 1 kilo almış bıdık :) Maşallah diyelimSesi duzeldi sukurler olsun. Uyurken oyle sesler cikarmasinin sebebi reglusu olmasiymis. Bebekler için gaviscon verdi. Gaz sorunu icin su an bir sey yapmayalim. Oncelikle refluyu cozelim bence huzursuzlugu bubyuzden dedi.
Bugun tam 1 ayligiz ve tam 1 kilo almisiz. Boyumuz biraz kisa, 52 cm. Insallah birden boy atar serpilir bana degil de babasina benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?