2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu konuda yalnız kaldım sanırım

Ben bu sene kızımı göndermicem. Haftada 2 gün gideceklerini duyana kadar gitmesi taraftarıydım ama sadece 2 gün 1.sınıfın boşa geçmesi gibi geldi bana.
Dün ailem bizdeydi, gönderme taraftarı değiller hele annem zaten istemiyordu yaşıtlarından küçük olacak diye üstüne korona meselesi ama bakıcı sorunu var nasıl olacak onu düşünüyorlar.

Kızlar bebekleriniz sizi fark ediyor mu biz bir aylık olduk bugün sanki hiç bir tepki yok gibi internetten baktım iki aylık olunca anneyi fark etme başlıyormuş bide emzirmeye göğsünüzü çıkarttığınız zaman bebeğiniz direk o tarafa yöneliyor mu benim bebeğim kafasını sağa sola çevirip duruyor ben ağzına koyuyorum acaba çok mu takıntı yaptım kafam da deli sorular bugün çocuk doktoruna da gittim halbuki bu soruları sormak aklıma bile gelmedi sarılığı düştü mü düşmedi mi tiroitlerin de sorun var mı yok mu düşünmekten

Benim bebis gormekten ziyade daha cok sese ve kokuya tepki veriyor gibi :) ama ben bunlari takmiyorum, aklima da hic kotu seyler getirmiyorum. Biraz anin tadini cikarin, evham yapmayin. Hersey yolunda :)

Biz bugun 45 gunluk olduk. Doktor randevum vardi. Rahim eski haline donmus. Yumurtalar da çalışmaya başlamış. Bu arada 40 gun kanamam lekelenmem olmustu. Sonra kesildi 4 gun. Bugun bildigin kırmızı şekilde yeniden basladi sabah ama doktorum 8 haftaya kadar olan kanamalar adet kanamasi degil dogum kaynaklı dedi. Karnim eski haline dondu sayilir. Neredeyse dümdüz olmak uzere.

Bize saglik ocagi 2. Ayinizda yaptirin dedi. 18 inde kendi doktorumuzla randevumuz var. Bakalim o ne zaman yaptirin diyecek
2. Ayda tekrar yaptıracağız biz bakalım düzelmiş mi doktor düzelir dedi belki de direkt 2. Ay isteyebilir doktordan doktora fark var tabi
Bizde 2 aylıkken yaptıracağız ilk oglumunda 2 aylıkken yapılmıştı
Kızlarda daha çok görülüyormuş yaa, inşallah oğluşunda bir şey çıkmaz, inşallah bizimki de düzelir
Bizimde 29 eylülde randevumuz o yüzden henüz bilgim yok..
Kaç aylık olacaksınız kuzum
Benimde bugun atesim oldu sudumde tas gibiydi bu kotu biseymi?
Kötü değil ama gögüslerinde süt kalmasın, süt kanalları tıkanıyor, bebek ememez ise sağman gerek eğer tamamen tıkanırsa antibiyotik falan kullanman gerekir :/
Darısı başımaaa
Acaba baska bir yer mi ultrason cekse diyorum ama yine de guveniyorum gibi bakalim 2. Ayda duzelmezse baska bir yerde de ultrason cektiririz belki

Merhaba, haftaya sağlık ocağından arayıp çağırırlar diye bekliyorum. haftaya muhtemelen olacak
Sıkıntısız olsun inşallah.. Biz bugün vurulduk Karma, verem , zatüre
2 si bacağa 1i kola yapıldı ..Bizim ki biraz huzursuz şimdi. Ateş daha başlamadı bakalım..2 aylık yazınca merak ettim bebişi
Menenjit aşısını vurduracak mısınız? Özel aşı hastanede vurdurmak gerekiyor galiba.

Canım Bebişin daha çok minik 2.aya doğru yavaş yavaş farkediyor.
Bizim ki 2 aylık oldu yeni yeni ben mama hazırlamaya giderken kafasını çevirip bana bakıyor.
Az kaldı senin ki de başlayacak

Bu konuda yalnız kaldım sanırım
Biz 31 günlük olduk ama doktor 18. Gün kontrolünde Bir sonraki görüşme 2. Ayda olsun demişti, gelişimini iyi gördüğü için. O yüzden kalça ve karın ultrasonunu da o zaman yaparız demişti.

Dert etme bence, umarım 2. Ayda düzelecektir

Sağlık bakanlığı rutini dışında bir aşıysa özel uğraşıp vurdurmayız sanırım açıkçası koronada çocuğu hastane hastane dolaştırmak ürkütücü, küçük bir ildeyiz ve vaka sayıları baya bi arttı.

Hamilelikte bel boşluğunda vardı benimde aylarca geçmedi şu an tek bacağım komple pütür pütür innailmaz kaşınıyor kanatiyorum.ne ile ilgili acaba kendime sıra gelmedi bı turlu .p.tesi aile hekimine göstermeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…