Benimde öyle bütün vücuduma yayılmıştı sezeryan dikişinin üstünde bile çıkmıştı vucudumdakiler geçti ama ellerim cok fena kaşıdıkca sulanıyor nasıl kurtulurum bilmiyorum benimki alerjikmis ama neye alerjim var bilmiyorumHamilelikte bel boşluğunda vardı benimde aylarca geçmedi şu an tek bacağım komple pütür pütür innailmaz kaşınıyor kanatiyorum.ne ile ilgili acaba kendime sıra gelmedi bı turlu .p.tesi aile hekimine göstermeyi düşünüyorum
Canim menenjit 1 yas civari oluyor, 2 aylikken olan rotavirusu. Ben yaptırmayi dusunmuyorum diger çocuklarıma da yaptırmadım ozel asilarin hiçbirini. Gerekli olsa asi takvimine eklenirdi diye düşünüyorum ve o zamanlar gittiğimiz dr ki kendisine guvenirim onermemisti mesela menenjit aşısını, yilllar snra olusacak yan etkisini bilemeyiz demişti..Sıkıntısız olsun inşallah.. Biz bugün vurulduk Karma, verem , zatüre
2 si bacağa 1i kola yapıldı ..Bizim ki biraz huzursuz şimdi. Ateş daha başlamadı bakalım..2 aylık yazınca merak ettim bebişi
Menenjit aşısını vurduracak mısınız? Özel aşı hastanede vurdurmak gerekiyor galiba.
Of insallah sabahtan beri kafamda dönüyor nasil gecer simdiBiz 31 günlük olduk ama doktor 18. Gün kontrolünde Bir sonraki görüşme 2. Ayda olsun demişti, gelişimini iyi gördüğü için. O yüzden kalça ve karın ultrasonunu da o zaman yaparız demişti.
Dert etme bence, umarım 2. Ayda düzelecektir
Ben bu gögüs ucu koruyucuyu hep kullanıyorum çünkü yara bere içinde gögüs ucum. Ve çok memnunum. Yani en azından direk meme ile temas etmitor. Philips avent marka. Tavsiye ederim:)Evet kavrayamıyor niye anlamadım tuttuğu çok nadirgöğüs ucunu da sırf sonradan bıraktıramam red yapar vs diye korkuma almamıştım. Hatta Bugün sipariş verecektim yine vazgeçtim Bu sefer diğerini de bırakır diye korkuyorum.
Gözlemle bakalım canım sen daha iyi bilirsin annesi olarak, gazdan mı yoksa doymadığından mı. Ama doymamak demeyelim de kimi zaman emme ve süt ihtiyaçları artıyor süt her zaman ki gibi bile olsa daha fazlasını isteyebiliyorlar birkaç kere bunu gözlemledim ben.
Evet canım Rotavirusunu bende düşünmüyorum .Ama nu menenjit aşısı için çocuk doktorumuz bizi 3gun sonraya çağırdı bende pazartesi günü giderim dedim açıkçası aşı erkene alınmış olabilir mi ?Canim menenjit 1 yas civari oluyor, 2 aylikken olan rotavirusu. Ben yaptırmayi dusunmuyorum diger çocuklarıma da yaptırmadım ozel asilarin hiçbirini. Gerekli olsa asi takvimine eklenirdi diye düşünüyorum ve o zamanlar gittiğimiz dr ki kendisine guvenirim onermemisti mesela menenjit aşısını, yilllar snra olusacak yan etkisini bilemeyiz demişti..
Doktor bana 40 güne kadar normal dedi. Bence korkulacak bir durum yok aşırı bir farklılık fark etmediğin sürece. Herkesin bünyesi farklı toparlıyor sonuçta. Ve her doğum da farklı. İlk doğumda bir sene adet olmamıştım ikinci doğumda bir kaç ay içinde ve daha şiddetli olmuştu. Değişiyor her zaman
Önceki doğumumda 40 gün sürdü 41. Günde adetim başladı 7 gün de o sürdü bittikızlar sezeryam sonrası kanamanız kaç günde bitti? kanama kesildikten kaç gün sonra adet oldunuz?
çok teşekkür ediyorum cevabın için aslın da ilk çocuğum değil ama arada 10 yol olunca ilk gibi oldu herşeyi unutmuşum galibaCanım Bebişin daha çok minik 2.aya doğru yavaş yavaş farkediyor.
Bizim ki 2 aylık oldu yeni yeni ben mama hazırlamaya giderken kafasını çevirip bana bakıyor.
Az kaldı senin ki de başlayacak
doğru söylüyorsun ama annelik demek evham demek sanki iki kelime aynı anlam gibi geliyor banaBenim bebis gormekten ziyade daha cok sese ve kokuya tepki veriyor gibi :) ama ben bunlari takmiyorum, aklima da hic kotu seyler getirmiyorum. Biraz anin tadini cikarin, evham yapmayin. Hersey yolunda :)
Bilmiyorum cnm belki de oyle olmustr ben 5-6 yil oncesinden bahsediyorum o zmn o sekildeydi. En erken ,9. Ayda vuruluyordu 2 doz, ,1 yasi gectiyse tek toz olarak yapılıyorduEvet canım Rotavirusunu bende düşünmüyorum .Ama nu menenjit aşısı için çocuk doktorumuz bizi 3gun sonraya çağırdı bende pazartesi günü giderim dedim açıkçası aşı erkene alınmış olabilir mi ?
Tekrar doktorumuzu arayıp sorayım .
Bizimkinin hep gaz var, sirf rahatlamak için meme istiyor. Memeyi aldığı gibi bacagi yandan kaldirip gobegime koyuyor, basliyor huzurlu bi yuz ifadesiyle pirtlarini cikarmaya. Memede olmayinca kizarip morariyor ama memede muthis huzurlu.bizimki sürekli durmuyor 60 cc mama verince bi durdu ben de şaşırdım. gazı geçip de denk de gelmiş olabilir tabi
Benim de oyle. Dikisin üc parmak uzerisi aciyor. Bir sey degsin, dokunsun istemiyorum. Bugun doktora gorundum, bakti, bir sey yok gececek zamanla hasasiyet, dedi. 28. Gün bittiBenim hala karnim buyuk ve dokununca aciyor etim. Sezaryen yaram degil ama üstü yani alt göbeğim aciyor. Sanki bi daha asla eskisi gibi olamayacagimi hissediyorum. Korse etim acifigindan giyemiyorum. Kilom hamilelok oncesi kiloma düştü ama gobek gitmiyor, onde ve sarkik. VE ACIYORR
Benim minnosta memede uyuyordu aslinda hemen uyuyor , uykuya geciste 3 dk emse emse ama kilo artisi biraz fazla oldu bende mecburen emziginle yatiriyorum artikBizimkinin hep gaz var, sirf rahatlamak için meme istiyor. Memeyi aldığı gibi bacagi yandan kaldirip gobegime koyuyor, basliyor huzurlu bi yuz ifadesiyle pirtlarini cikarmaya. Memede olmayinca kizarip morariyor ama memede muthis huzurlu.Kilo almasa daha da emziririm ama sutum de yariyor. Tombis oldu. Meme vermesem agliyor, saatle vereyim diyorum kar etmiyor. Bugun aventin emzigini de aldim tutuyormus dediler. Olmadi tutmadi.
Aventi tutması için bende cok uğraştım Bı kac zorlamadan sonra tutu yoksa sizin gibi sürekli memede kalmak istedi üst üste emınce de daha çok gaz oluyordu hıc durmuyorduBizimkinin hep gaz var, sirf rahatlamak için meme istiyor. Memeyi aldığı gibi bacagi yandan kaldirip gobegime koyuyor, basliyor huzurlu bi yuz ifadesiyle pirtlarini cikarmaya. Memede olmayinca kizarip morariyor ama memede muthis huzurlu.Kilo almasa daha da emziririm ama sutum de yariyor. Tombis oldu. Meme vermesem agliyor, saatle vereyim diyorum kar etmiyor. Bugun aventin emzigini de aldim tutuyormus dediler. Olmadi tutmadi.
3 hafta da bitti.kızlar sezeryam sonrası kanamanız kaç günde bitti? kanama kesildikten kaç gün sonra adet oldunuz?
1 haftadir her gun belirli zamanlarda ugrasiyorum. Basta beb destekleyince tutuyordu. Simdi hepten koydugum gibi almiyor. Su parmak gecirnmeliler var. Ondan almaya karar verdim. Bir de oyle deneyelim. Tutsun diye dun ballayip verdi esim cinlerim tepeme cikti. Kucuk capta bi kaos yasandi evde. Annesi oyle deneyin demis bu da hic sorgulamadan iyi niyetlice deniyor. Dedim delirdin mi seeeenn ?? Ne biliyim ise yarar sandim diyorBenim minnosta memede uyuyordu aslinda hemen uyuyor , uykuya geciste 3 dk emse emse ama kilo artisi biraz fazla oldu bende mecburen emziginle yatiriyorum artikbibs marka su anki aventte var... ilk basta ikisini de tutmamisti... siz, bebek aglarken verin ve elinizle destekleyin emzigi bile nasil tutacagini bilmiyor cunku ilk basta sakiz gibi donduruyor sanki bogazina kaciyor gibi yapiyor falan
HAla tam alismadi ama en azindan tutuyor , ben halen destekliyorum cunku cikariyor agzindan ☺
Aventi tutması için bende cok uğraştım Bı kac zorlamadan sonra tutu yoksa sizin gibi sürekli memede kalmak istedi üst üste emınce de daha çok gaz oluyordu hıc durmuyordu
2 dk önceki mevzu aynısı. emmiyor da memede öyle gözlerini yumup uyuyor. hadi dedim ben de emzik vereyim aventin bizimki de, (0-6 ay yazıyordu üzerinde) verdim beşiğine koydum 1 dk geçmeden atmış. çok mu zeki olacak acaba?Bizimkinin hep gaz var, sirf rahatlamak için meme istiyor. Memeyi aldığı gibi bacagi yandan kaldirip gobegime koyuyor, basliyor huzurlu bi yuz ifadesiyle pirtlarini cikarmaya. Memede olmayinca kizarip morariyor ama memede muthis huzurlu.Kilo almasa daha da emziririm ama sutum de yariyor. Tombis oldu. Meme vermesem agliyor, saatle vereyim diyorum kar etmiyor. Bugun aventin emzigini de aldim tutuyormus dediler. Olmadi tutmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?