2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba, aşı etkisi noldu acaba? Ateş yaptı mı?

ben menenjit ve rotavirüsü aşısı yaptırmayı düşünüyorum. 3. Ayda aşı yok o zaman yaptıracağım.

Bibs’i mi daha cok sevdi aventi mi? Bende avent var, tutuyor bir sure emiyor ama cok kisa bir sure sonra cikariyor. Bibsi de alip denesemmi

Merhaba, aşı etkisi noldu acaba? Ateş yaptı mı?

ben menenjit ve rotavirüsü aşısı yaptırmayı düşünüyorum. 3. Ayda aşı yok o zaman yaptıracağım.
Merhaba
Evet ateş yaptı biraz gece takipteydim. Gece 37 oldu şimdi ölçtüm 36.9 çıktı .
Ateş düşürücü vermedim ıslattığım mendille sildim sürekli.
Ben de menenjiti yaptırmayı düşünüyorum. Oğlumda da özel alıp yaptırmıştım.

Fakat Rotavirusu aşısını yaptırıp yaptirmamakta kararsizim. Doktoruma sorduğumda 3 ve 5. Aylarda yapabiliriz dedi.
Ayrıca doktorumuz bu aşı sayesinde artık son zamanlarda rotalı çocuk görmüyorum dedi.Kararsızım hala..

Haftası ve kilosu nasıl canım?
.acıktığı vakit keşke emzik vermesen seni emsin ne olacak yani ilerde çalışmayacaksan evdeysen emsin kuzu

Bibs’i mi daha cok sevdi aventi mi? Bende avent var, tutuyor bir sure emiyor ama cok kisa bir sure sonra cikariyor. Bibsi de alip denesemmi
Su anda ikisine de ayni tepkiyi veriyor surekli cikariyor elimle destekliyorum hep ama bibs in meme kismi bana cok uzun geliyor aventi alistirmaya calisiyorum

ben de ayni sebepten emzige alistirmaya calisiyorum hic istemiyorum ve hic yakismiyor bence ama bir tecrubeli anne dedi ki emzik tutarsa ilerde de daha uzun uyku uyuyabilir sende islerini toparlarsin

Ruh haliniz nasil kizlar? Ilk hafta ağlamakliydim, gecer gibi oldu ama suan daha kotuyum sanki. Lohusaligim esim disinda yalniz geciyor. Buna mi kirginim, yoksa gecici bir hal mi bilmiyorum
ben de yalnızım ama kırgın değilim bence lohusalıktan. ben de sadece bebeğe iyi bakamıyor muyum endişesi çok çünkü durduğu nadir

Biz asi olduk geldik teyzeler 800 gr almisiz ama mama takviyeli gidiyorz kesje sadece emerek o kadar almis olsaydi. 4.5 cm de uzamış. Bu minik minik ilerleyecek anlasilan. Ablamiz ilk ay 1.5 kg alip 6 cm uzanmıştı yine meme+mama idi. Kiyaslamiyim diyorum duramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…