Ruh haliniz nasil kizlar? Ilk hafta ağlamakliydim, gecer gibi oldu ama suan daha kotuyum sanki. Lohusaligim esim disinda yalniz geciyor. Buna mi kirginim, yoksa gecici bir hal mi bilmiyorum
Bebegi bol bol emzirim ve sağmaya çalışın göğüsü zamanla o kanallar açılır eğer açılmazda ateşiniz yükselir ise doktora gitmeniz gerekir antibiyotik tedavisine başlanıyorBendede oyle peki bu nezamana kadar oyle olucak sagdim dun yine olurmu uc defa oldu ve neden oyle tikansinki
Evet zaten o endise yiyip bitiriyor. Yanlis bir sey mi yaptim hissi. Bazen bosa evham oldugunu biliyorum ama bilmeme ragmen işte.ben de yalnızım ama kırgın değilim bence lohusalıktan. ben de sadece bebeğe iyi bakamıyor muyum endişesi çok çünkü durduğu nadir
Benimde 29. Gün. Ama gene de gececek diye duymak bile iyi geliyor. Bana yardim gelebilirdi belki esimin ailesinden ama cok enteresan sorulmadim aranmadim hic. Annelik huznunu duymustum ama Kirginlik mi lohusalik mi bilememistim.ilk 20 gün her işim yapıldı, çok çok rahattım hep dinlenerek geçirdim Yanımdaki herkes çok yapıcıydı ve buna
Rağmen o ağlamaklı hal sürdü. Lohusalık hüznü işte, vuruyor bir yerden..
32. Gündeyiz şimdi, yalnız sayılırım kendi işimi de görüyorum. Güzel haber, hüzün müzün kalmadı
Tabi sizin ne kadar oldu bilemiyorum. Yine de kollarınızdaki o minik mucizeye bakıp bakıp mutlu olun lütfen, geçici bir hal bu, gelecek güzel günleri düşünelim
Hayır olmaz seni rahatsız eder ve göğüs boşaltılmazsa iltihap olabilir o da ateş yapar yine emzirmeye engel değil hiç bir şekildeMastitin bebege zarari varmi
Bende tekim ve şuan eşim iki aile geçindiriyor işinden dolayı üstünde çok yük var ve çoğunlukla gece çalışıyor Gündüz uyumasına izin veriyorum kıyamıyorum ben baya baya yalnızım Yani. tatili dahi yok eşimin Kendi işi.Ruh haliniz nasil kizlar? Ilk hafta ağlamakliydim, gecer gibi oldu ama suan daha kotuyum sanki. Lohusaligim esim disinda yalniz geciyor. Buna mi kirginim, yoksa gecici bir hal mi bilmiyorum
6 7 adet kuru inciri yarim çay bardağı şeker ile 5 dk kaynat ve iç canım sonra da bir kaç saat uyu inşaallah gelecektir sutunhiç biri yok
Tesekur ederim iltihab oldugunu nasil anlarimHayır olmaz seni rahatsız eder ve göğüs boşaltılmazsa iltihap olabilir o da ateş yapar yine emzirmeye engel değil hiç bir şekilde
Nip 0 1 ay ilk denemede tuttu bebeğimKızlar bebişleriniz hangi marka emziği aldılar bende başlamak istiyorum evde bambino marka vardı almadı atıyo midesini bulandırıyo birazda suratımıza göre büyük ne tavsiye ediyosunuz
Nip 0 1 ayKızlar bebişleriniz hangi marka emziği aldılar bende başlamak istiyorum evde bambino marka vardı almadı atıyo midesini bulandırıyo birazda suratımıza göre büyük ne tavsiye ediyosunuz
Anliyorum bende senin gibi alinganim ayri eve tasinicagiz ama benim esim annesi bana yardim etsin istiyor diye tasinmiyor bende artik binaliyorum biraz asabi kayinvaldem ben sakin karakter ama her dedigi sozede alinirim sinirlerim bozuluyor nekadar sakinde olsam insan ciligindan cika biliyor bebege ben bakiyorum bire 2 yasinda bi kizim var esime zor geliyor herhalde tasinmiyor onun annesi ne soylerse alinmiyor ama benim icin zor ve bence yalniz yasamak cok guzel bisey ben mutlaka zorda olsa iki cocukla tasinicam yani her kes bence yalniz yasamaliko sorunlarda olmasinValla kızlar tek olmak mı iyi yardımcı olması mı iyi çözemedim gitti, dünden beri kayınvalidem o kadar canımı sıkıyor ki sıkmamaya çalışıyorum sütüm azalmasın diye ama kendimi alıkoyamıyorum... o varken ben eşimden destek istemişim vs. diye trip yedik ergen tribi gibi... mesela emzirirken koluma yapışıyor ve yatıracağım zaman eşim kafasından destekliyor.. yani kaç kere yaptık... neymiş o varken eşime seslenmişim bakar mısın yatıralım diye... yaa ben sana anlatana kadar tabi ki eşimden yardım isticem ya da tabiki eşimden yardım isticemm seni niye gerdi anlamadım...
neymiş emzirirken ben bazen uyukluyor dürtüklüyoruz bizde eşim de kolumdan çok güzel yeri biliyor hemem uyanıyor emmeye devam ediyor bir süre... yine bende eşime nereye gidiyorsun sen dedim, kayınvalidem kalktı gitti...
ya sen bebeği sevmeye baksana neden bu kompleks anlamadım, dün eşimi aradı neler neler söyledi...
bütün günü çöpe gitti çocugun ben de onu o kadar üzdü diye aşırı bilendim kendisine...
ki benim eşim gördüğüm en mrhametli insan, aman kimse kırılmasın diyor... kadının derdi benle sanırım kalkmış oğluma laf ediyor... ben size terbiye verememişim falan ne alaka ne ağır ya sanki cocuk var karşısında...
yine de alttan aldı adam...
Bugun sinirime kalktım, ütü yaptım evi süpürdüm, toz sildim falan...
bir yemek faslı var onu da yaparım sanki dünyanın en Zor meselesi benim eşim bile mis yemek yapıyor...
Anlayacağınız Allah gerçekten korusun böyle ergen olgunlaşmamış insanlardan...
Aman bosver, sen minnosunu dusun. Git onun yuzune bak, herseyi unutursunValla kızlar tek olmak mı iyi yardımcı olması mı iyi çözemedim gitti, dünden beri kayınvalidem o kadar canımı sıkıyor ki sıkmamaya çalışıyorum sütüm azalmasın diye ama kendimi alıkoyamıyorum... o varken ben eşimden destek istemişim vs. diye trip yedik ergen tribi gibi... mesela emzirirken koluma yapışıyor ve yatıracağım zaman eşim kafasından destekliyor.. yani kaç kere yaptık... neymiş o varken eşime seslenmişim bakar mısın yatıralım diye... yaa ben sana anlatana kadar tabi ki eşimden yardım isticem ya da tabiki eşimden yardım isticemm seni niye gerdi anlamadım...
neymiş emzirirken ben bazen uyukluyor dürtüklüyoruz bizde eşim de kolumdan çok güzel yeri biliyor hemem uyanıyor emmeye devam ediyor bir süre... yine bende eşime nereye gidiyorsun sen dedim, kayınvalidem kalktı gitti...
ya sen bebeği sevmeye baksana neden bu kompleks anlamadım, dün eşimi aradı neler neler söyledi...
bütün günü çöpe gitti çocugun ben de onu o kadar üzdü diye aşırı bilendim kendisine...
ki benim eşim gördüğüm en mrhametli insan, aman kimse kırılmasın diyor... kadının derdi benle sanırım kalkmış oğluma laf ediyor... ben size terbiye verememişim falan ne alaka ne ağır ya sanki cocuk var karşısında...
yine de alttan aldı adam...
Bugun sinirime kalktım, ütü yaptım evi süpürdüm, toz sildim falan...
bir yemek faslı var onu da yaparım sanki dünyanın en Zor meselesi benim eşim bile mis yemek yapıyor...
Anlayacağınız Allah gerçekten korusun böyle ergen olgunlaşmamış insanlardan...
Şöyle bir şey aklımda kalmış anne sütü obez yapmaz diye. Sonuçta emmesine mani olamazsın hadi bir olursun iki oyalarsın ama nereye kadar? Kalıcı olmazmış diye biliyorum yani ama tabi genetikte önemlidir illaki.Gunde kac kez emziriyorsunuz, saatli emzirmeyi basaran var mi? Kac dakika emziriyorsunuz? Uygulama kullaniyor musunuz?
Bizim kiz daha da sisko olmasin diye akla karayi seciyorum. Bugun epey zorladim emzigi. Bir ara tuttu sonra yeniden birakti. Surekli kucagima alip gezdiriyorum aldanabildugi kadar. En az 2 saatte bir olmasi icin ugrasiyorum ama saat basi 10 dk emmek istiyor. Sisman bebekler sonradan fit olur mu? Var mi boyle bildiginiz tanidiginiz?
ne kadar isterse. 3-4 saatte bir kendi istiyor. 40 dakikayı aşmamaya çalışıyorum emzirirken. yoksa gaz yapıyor huysuzlanıyor. emziği benim kızım da tutmuyor. memeyi ağzında tutsun istiyor. bir türlü doymuyor. gazı da olsa meme istiyor, uykusu olsa da meme istiyor.Gunde kac kez emziriyorsunuz, saatli emzirmeyi basaran var mi? Kac dakika emziriyorsunuz? Uygulama kullaniyor musunuz?
Bizim kiz daha da sisko olmasin diye akla karayi seciyorum. Bugun epey zorladim emzigi. Bir ara tuttu sonra yeniden birakti. Surekli kucagima alip gezdiriyorum aldanabildugi kadar. En az 2 saatte bir olmasi icin ugrasiyorum ama saat basi 10 dk emmek istiyor. Sisman bebekler sonradan fit olur mu? Var mi boyle bildiginiz tanidiginiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?