2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Babasinin ailesi fit ya. Ustelik uzun boylular. Kiz bana cekmis. Boyu kisa azcik. Kiloyu kaldirmiyor. 4 gundur ( ebelerden kilo ayarı yedikten donra) cok dikkat ediyorum. Mama vermiyorum. Sadece 60 gram almis 4 gunde. Bundan onceki hafta toplamda 480 gram almisti!! Esim bakma sen onlara diyor ama mumkun mu etkilendim bir kere. Baby + diye bi uygulama kullaniyorum. Ne kadar emziriyorum az cok fikir sahibi olmak içinn

Bir de bebehimbishal olmus olabilir rengi sari ama fiskirarak kaka yapiyor, sesini duyuyorum kaka yaptığında. Sulu sari kaka. Ishal oldugunu nasil anlarsiniz?

Toplamda gunde 2.5-4 saat arasi emziriyorum su an. Eskiden 7 saate kadar emzirdigim oluyormus istiyor diye.

Ben 3 aylıkken takmaya başlamıştm 1 ay kadar ayağına snra boynuna taktım cnm

anne veya kardeş olsa iyi de kayınvalide olunca iyi olmuyo pek bende çok çektim hiç yardımını da görmedim bu çocukta yanımda dursun istemedim 1 hafta durdu yanımda hiç faydası olmadı bana ha bire uyudu karşımda horul horul şuan tekim ve daha rahatım tabi zorlanıyorum 2 çocukla yoruluyorum ama olacak şeyler bunlar kayınvalidem burdayken bazen yüzüne bakasım konuşasım gelmiyordu oturması bile batıyodu bana

bebeğim 5 6 gündür kaka yapamıyo bugün zeytinyağıyla poposuna masaj yaptım ama ne fayda bugün çok ağladı çok kıvrandı sesi kısıldı ağlamaktan az önce çeyrek bi fitil yaptım da öyle bayağı bi yaptı rahatladı kuzum çok zormuş ya

Benim ikizlere obez olmuş bu bebekler dedi her goren ne zaman yürümeye başladılar serpildiler rahat ol

Benimde 29. Gün. Ama gene de gececek diye duymak bile iyi geliyor. Bana yardim gelebilirdi belki esimin ailesinden ama cok enteresan sorulmadim aranmadim hic. Annelik huznunu duymustum ama Kirginlik mi lohusalik mi bilememistim.
Ah işte öyle durumlar varsa illa ki kırgınlık da girmiştir işin içine. Hepsi karıştığından ağır gelmiştir belki. Ama bak çoğu gitti azı kaldı, öyle düşünelim. Hepsi geçecek..

Aman bosver, sen minnosunu dusun. Git onun yuzune bak, herseyi unutursun ☺
2 gündür öyle yapıyorum zaten ufacık çekirdek ailemden önemli değil ya, ama yine de konuştum gelsin yüzüme söylesin diye hiç sevmem trip falan sonuç sacma sapan mevzular

Kac gunluk benimkide 3 gundur yapmiyor doktora goturmek istiyorum daha kucucuk normalmi acaba

Benim yeğenim boğum boğumdu. 9’aylikken 1,5-2 yas giyiyordu. sadece anne sütü aldi. Yurumeye baslayinca hepsi gitti suan 4 yasinda ve gayet iyi durumda. Hatta biraz zayif bile sayilabilir. Benim de kizim 1650 gram almis 1 ayda. Doktor 2 ayda almasi gereken kilo bu dedi ama sadece anne sütü diye frenlemiyorum dedi. Bence rahat ol.
Bir de benim de kızım resmen fiskirtarak kaka yapiyor sari. İshal gibi dusunmedim
Hic. Yani bayagi ileriye gitmisligi var kakalarin odada

Ben ortalama 3 saate bir emziriyorum. 15-20 dakika bir memede. Sonra altını degiltşriyorum. Sonra 15-20dk diger memede. Sonrada biraz mama veriyorum eger alırsa. Kilo alması lazım benimkinin.

Bizde şeker olmadığı halde kalp ultrasonunu istediler.Hastaneden çıkmadan önce yapıldı 1 aylıkken tekrar yapıldı takip amaçlı kalbinde su an bir delik ve damar açıklığı var 6 ay sonra tekrar yaptıracağız inşallah düzelir o zamana kadar.

Sizin muayenede bir sıkıntı mı gördüler acaba ?

Canım bizimkinde şimdilik bir akıntı yok ama büyük oğlum 5 aylıkken diş çıkarmıştı sancılı bir dönemdi..

Ayrıca canım o kehribar kolyeyi lütfen iyi araştır troidlere zarar verebiliyormuş o yüzden pek önerilmiyor.

Anladim bu yazdiklarin sifa gibi geldi, takintiliyim zaten, takilcak seyleri tam kisisine soyluyolar. Sonra dysun dusun cikamiyorum isin icinden. Ben ishal olfugunu dudundum cunku agri sanci giriyo karnina, ciglik atiyo, karnindaki sesler normalden daha cok duyuluyo, bir de oyle bi kaka yapiyo ki cok gurultulu. normalde boyle degildi. Kakasi sari sivi ama ayni zamanda partikulluydu. Hem salya da akitmaya basladi bugun. Salya vucut enfeksiyonla savasiyor demekmis

Damar açıklığı biz de de var malesef umarım kapanır çok üzülüyorum ben

Ablamın da şekeri vardı ondan kafa ultrasonu istemişlerdi şekeri olan annelerden rutin isteniyor diye duymuştum kalp ultrasonu da genellikle muayene sırasında üfürüm duyulursa isteniyor diye biliyorum

Aslında biz ayri yasiyoruz ayni apartman ve kayinvalidem asiri alingan

Haftası ve kilosu nasıl canım?
.acıktığı vakit keşke emzik vermesen seni emsin ne olacak yani ilerde çalışmayacaksan evdeysen emsin kuzu
Günde 60 gr almıştı, anne sütünün bir zararı olmadığını ama mide büyüttüğünü ek gıda dönemi de beslenme düzenini etkileyeceğini söyledi dr. 1.5 saatten önce emmek isterse emzik ver dedi. İşe dönücem şimdiden süt sağıp stok yapmaya başladım ne kadar süre süt verebilirsek kardır tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…