2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bu arada benim çocuğunki genelde mukuslu
kan vs gelmediği için hiç alerji topuna girmek de istemiyorum zamanla alışmasını umuyorum
Bizimde mukus dışında şikayet yok ben diyette yapıyorum ama değişiklik yok 1ay diyet yapacağım duzelmezse senin gibi alışsın diyeceğim

Müzikli bez kitap görümcemde vardı beğenmiştim ama artık stoğu yok malesef ya bulamadım

Bana atabilirsin canım bizimki aylardır mukuslu varsa anlarım zaten uzayan şeyler var dediğine göre vardır

bu arada benim çocuğunki genelde mukuslu
kan vs gelmediği için hiç alerji topuna girmek de istemiyorum zamanla alışmasını umuyorum
Yaa inşallah öyle bir durum değildir
Açıkçası bende hiç dikkat etmiyordum ne yediğime vs. Bir tek mercimek çorbası ve kuru fasulye yemiyorum gaz yapıyor çünkü. Onun dışında yiyordum :/ O yüzden ne yedim de oldu hiç bir fikrim yok Ya da yediğimden mi oldu ondan emin bile değilim gerçi yarın doktora soracağım bende

Topla ve o sarı arıyla çok oynuyor en çok onlari seviyor. Kartlar artık pek ilgisini cekmiyor bizim kizin

Eklentiler

• image.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 46
Kizlar verem asisi oldugu yerdehafif sislik ve morluk var, saglikocaginda sislik olabilir demisti hatirliyorum,ama morluk olur dedi mi hatirlamiyorum
Var mi bu durumu yasayan.

Kizlar bir de cok rica etsem bana sadece anne sutuyle beslenen bebislerin kaka foto atar misiniz.
Cok uzun suredir diyet yapiyorum.
Normal kakaya dondumu donmedi mi idrak edemiyorum

linkteki fili çok seviyor bizim kız oyun halısına asıyorum, artık otururken de oynamak istiyor. Hepimizde olan zeka kartları da hala seviliyor hatta artık daha çok ilgileniyor. Onun dışında diş kaşıyıcılar, kitaplar. Ama bnlar yine de kucakta oturur gibi dururken, yoksa öyle oturup önüne koymadım

Yani ben atardım da sadece bugünkünü çektim. Mukus var. Öncesinde sadece pütürlükler oluyordu kakasında. Sen atarsan bakabilirim ama bugün günü oldu zaten
Şeyi de diyeyim bizimde morumsu kırmızı oldu normal olduğunu düşünüyorum olmadı yarın gitmişken doktora da sorarım ama anlar mı, bilir mi bilmem

Bana da atabilir misiniz acaba. Biz de uzayan lif gibi birseyler oluyor ama bildim bileli var. Anlamiyotum mukus nasil oluyor. Rengi altin sari diye normal saniyordum. Ama asiri gazli bir bebek, gunde 4 kez de yapar.

Normal canım hatta dün bizimkinden iltihap aktı o şişlik morluk gitti kabuk bağladı iltihap akınca korktum görümcem sağlık ocağında ebe ona sordum gayet normal aşının iyi tuttuğunu gösterir sakın sıkmayın eklemeyin dedi eğer sizlerde de olursa korkmayın

Otururken çok keyif alıyor. Hele yanında babasıyla ikimiz varsa bizim gibi duruyor diye cıvıldıyor. Sıkılmıyor. Zaten uzun süre oturmasın zararlı diyorlar.

Ben bugün bir cilginlik yapıp kuru fasulye yedim etkilerini yarın goreceğim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…