- 9 Şubat 2019
- 1.298
- 1.029
- 133
- 33
Merhabalar yazınızı gördüm yazmadan edemedim ben de vertigo rahatsızlığı mevcut hatta atak yaşadım 3 kez hayatım da ,2 snde hastanelik oldum diğerinde hastaneye başka gün gittim aslında o zaman da varmış ama teşhis koyamadılar, bilirim yani nasıl bir şey ,2 sene oldu konuya gelecek olursak 15- 16 aralıkta tahmini yumurtlama yaşadım sonra cuma günü anne babam hastaneye geldiler evim hastane yanında olduğu için sabahtan geldiler kahvaltı yaptık akşama kadar biraz yoruldum ister istemez yani ben ona bağlamıştım ama sonradan burda okudukça görüyorum ki kadınlar yumurtlamadan sonradan ani baş dönmeleri yaşayabilirmiş bende hem o zaman yaşadım hem sonrasında bir kaç defa daha oldu heyecan yaptım bu kadar erken dönemde olur mu bilemedim daha adetime 6 -7 gün var ,Benim de ilk gebelik belirtim yumurtlamadan 7 gün sonra peşpeşe 3 defa baş dönmesi oldu. Ama vertigo ataklarını gayet iyi bildiğim için eşime “Şu an döllenme gerçekleşiyor bak görürsün sonucu” demiştim. Öyle de çıktı.
Baş dönmen devam ederse kulak kristallerine baktır canım. Hafif dönmenin ikinci nedeni o olabilir. Geçmiş olsun.
Ne güzel olur işte, peşinden koşmazsın en bebek en sakar zamanlarındaBabasına çekerse 2 yaşına kadar anca
Var canım, benm kızda da gaz oluyor.Bu arada Kızlar cidden hiç gaz sorunu yaşayan yok mu?
Yani çıkarıyor yine de uyurken yay gibi geriniyor bu ayda bu neyin nesi???
Kakasını da dün yaptı daha. Hatta başta kaka yüzünden ıkınıyor sanmıştım, kaka yapınca rahatlamasını bekliyordum yanılmışım.
Banyo yaptırdık. Güzelce heryerine masaj yaptım. Ayrıca gaz masajı yaptım ve bacaklarını hareket ettirirken çok güzel gaz çıkardı okey. Uyutmaya getirdim kıvranıyor yine onca masaj yaptım bacak hareketi yaptırdım bir şeycik çıkaramadı..
Niye gaz oldu ki yani hep yedğim şeyler aynı, soğukta almıyor
Aynısını düşündümNe güzel olur işte, peşinden koşmazsın en bebek en sakar zamanlarında
Eşinden dolayı işte zor canım..Kız haklısın tabi anneme her şeyi söylüyorum zaten babama bile elinden çok şeetme ağzına koyuyor hep baba dedim... öpmuyordu ki oyun için ağzına değdiriyordu.. kayınvalidem inanılmaz alıngan inanılmaz... yoksa ben de biraz tersim şak diye de söylerim daha önceden kaka muhabbeti vardı terslemiştim,eşim arada kalmasın diye susuyorum yoksa benim hiç umrumda olmaz küsmüş alınmış...
insan annesine babasına daha rahat söylüyor ayrıca neden söyliym ki sen düşün yani anlamıyorum ben öperek sevince kendilerinde hak mı gördüler
İllaki yürümeye başlayacak sakarliktan kurtulusumuz yok er yada geçNe güzel olur işte, peşinden koşmazsın en bebek en sakar zamanlarında
Yazıyı okuyunca Şuan dua ediyorum darısı başıma inşallah bende 3 sene görüşmem hata hiç görüşmesem yokluğunu hissetmemEşinden dolayı işte zor canım..
Ben oğlum doğduğu dönem kv ve tayfasıyla görüşüyorduk.
Söylüyordum,bazen dinlemiyordu, bu sefer sert yapıyosun falan nerden baksan stres yani..
Ama senelerdir (3 sene olacak nerdeyse) gormuyorm da oh kafa mis rahat
Çok ilginç genelde sık besleme sindirim yönünden gaz yapabiliyor. Bebeğim emiyor fakat fazla emdiğini de çıkarıyor onunla ilgili değil sanırımBende aynısını doktora sordum bu haftalarda doktor gaz sancısı olmaz dedi biraz daha mama isteği varmış ben maalesef mama ile buyutuyorum da ama cidden mamayı biraz fazla verdigimde hiç boyle bi.sıkıntısı kalmadı
huysuzluk ağlama değil de yay gibi geriyor kendiniA April wind huysuzluğu oluyor ama gaz olduğunu düşünmedim. Ya mama, ya uyku oluyor sebep. Bir iki diş mi diye de tereddütüm oldu.
Uzun zaman sonra kola içmiştim gazlı şeyler diyince acaba dedim ama bugün içmedim ki dün içmiştimVar canım, benm kızda da gaz oluyor.
Ama bem kısıtlı gıda aldığım için bazen gerçekten gazlı seyler yiyorum, hakkıdır yanı yavrumun
Sabaha kadar pırtlıyor, kurban olduğum çok sevimli oluyor
Ahahah kahkaha attım bak bu enerjisiz halim ileKiz bizimki amuda kalkiyor, seninki niye emeklemiyor acaba
Hahhaha sorma sertse sertEşinden dolayı işte zor canım..
Ben oğlum doğduğu dönem kv ve tayfasıyla görüşüyorduk.
Söylüyordum,bazen dinlemiyordu, bu sefer sert yapıyosun falan nerden baksan stres yani..
Ama senelerdir (3 sene olacak nerdeyse) gormuyorm da oh kafa mis rahat
Bu kola var ya belki de 3 senedir içmiyordum. İçmemem lazım ya hamileliğimde de bir canım çekiyordu şimdi deUzun zaman sonra kola içmiştim gazlı şeyler diyince acaba dedim ama bugün içmedim ki dün içmiştim
Ayy bilemedim ya :/ Bakalım yarın vs nasıl olacak.
Bu kola var ya belki de 3 senedir içmiyordum. İçmemem lazım ya hamileliğimde de bir canım çekiyordu şimdi de
Resmen 1 bardak kaçamak yapıyorum
Yaa bende dikkat etmiyordum bir tek mercimek gaz yapmıştı Kırmızı mercimek ve kuru yemiyordumA April wind Ben artık yediğime filan hiç dikkat etmiyorum, hoş önceden de çok etmedim ama, mesela geçen brokoli çorbası içtim bizimki bütün gece zart zurt afedersinizmızırdanıyor tabi yaparken ama bazen de gazı olduğunu hiç çaktırmadan atıyor
Bu kola var ya belki de 3 senedir içmiyordum. İçmemem lazım ya hamileliğimde de bir canım çekiyordu şimdi de
Resmen 1 bardak kaçamak yapıyorum
Ay ben bu akşam içtim kolaben of ilk hamileliğimden önce günde 2,5 lt kola içiyordum
Bağımlılık resmen. Birden kesince o da gitti tabişimdi arada içiyorum bir bardak ama o kadar etki eder mi bilmiyorum.
Yok yahu gazlı şeyler deyince ve kola da gazlı içecek olunca acaba dedim ama dün içmiştim çocuk bugün hala gazlıydı bence alakası yokAy ben bu akşam içtim kolaondan mı uyumadı acaba bu kadar hızlı etki eder mi gazi olur mu hemen ben aylardır kuru fasulye nohut mercimek yemiyorum hamile iken de yemedim bı bardak kola mi bunu yapıyor
Benimki de yapiyor. Derdi ne anlamiyorum surekli karnini one cikarip geriniyor mizmizlaniyor. 2-3 gundur uyutamiyorum da eskisi gibi. Cok zor. Insallah toparlar. Bizim uyku gerilemesi yeno baslamis da olabilir ya da bilmiyorum, belki de dis huysuzlugu. Tek bildigim zor.Çok ilginç genelde sık besleme sindirim yönünden gaz yapabiliyor. Bebeğim emiyor fakat fazla emdiğini de çıkarıyor onunla ilgili değil sanırımBaşka ne olabilir bir fikrim yok
huysuzluk ağlama değil de yay gibi geriyor kendini
Sahi bende onu düşündüm ne zaman çokta dikkat etmedem yiyebileceğiz çünkü canım yeşil mercimek falan çekiyorA April wind Ben artık yediğime filan hiç dikkat etmiyorum, hoş önceden de çok etmedim ama, mesela geçen brokoli çorbası içtim bizimki bütün gece zart zurt afedersinizmızırdanıyor tabi yaparken ama bazen de gazı olduğunu hiç çaktırmadan atıyor
:/ kıvranınca derdi var diye üzülüyorum bende yaa bacaklarını kaldırıp indiriyor sırtını geriyor yay gibi rahatlamayınca ağlıyor. İnşallah geçer de rahatlarlar ya.Benimki de yapiyor. Derdi ne anlamiyorum surekli karnini one cikarip geriniyor mizmizlaniyor. 2-3 gundur uyutamiyorum da eskisi gibi. Cok zor. Insallah toparlar. Bizim uyku gerilemesi yeno baslamis da olabilir ya da bilmiyorum, belki de dis huysuzlugu. Tek bildigim zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?