2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhabalar yazınızı gördüm yazmadan edemedim ben de vertigo rahatsızlığı mevcut hatta atak yaşadım 3 kez hayatım da ,2 snde hastanelik oldum diğerinde hastaneye başka gün gittim aslında o zaman da varmış ama teşhis koyamadılar, bilirim yani nasıl bir şey ,2 sene oldu konuya gelecek olursak 15- 16 aralıkta tahmini yumurtlama yaşadım sonra cuma günü anne babam hastaneye geldiler evim hastane yanında olduğu için sabahtan geldiler kahvaltı yaptık akşama kadar biraz yoruldum ister istemez yani ben ona bağlamıştım ama sonradan burda okudukça görüyorum ki kadınlar yumurtlamadan sonradan ani baş dönmeleri yaşayabilirmiş bende hem o zaman yaşadım hem sonrasında bir kaç defa daha oldu heyecan yaptım bu kadar erken dönemde olur mu bilemedim daha adetime 6 -7 gün var ,

Var canım, benm kızda da gaz oluyor.
Ama bem kısıtlı gıda aldığım için bazen gerçekten gazlı seyler yiyorum, hakkıdır yanı yavrumun
Sabaha kadar pırtlıyor, kurban olduğum çok sevimli oluyor

Eşinden dolayı işte zor canım..
Ben oğlum doğduğu dönem kv ve tayfasıyla görüşüyorduk.
Söylüyordum,bazen dinlemiyordu, bu sefer sert yapıyosun falan nerden baksan stres yani..
Ama senelerdir (3 sene olacak nerdeyse) gormuyorm da oh kafa mis rahat

Yazıyı okuyunca Şuan dua ediyorum darısı başıma inşallah bende 3 sene görüşmem hata hiç görüşmesem yokluğunu hissetmem oğlum oldu ama hep diyorum kayınvalidem gibi olmicam

Çok ilginç genelde sık besleme sindirim yönünden gaz yapabiliyor. Bebeğim emiyor fakat fazla emdiğini de çıkarıyor onunla ilgili değil sanırım Başka ne olabilir bir fikrim yok
A April wind huysuzluğu oluyor ama gaz olduğunu düşünmedim. Ya mama, ya uyku oluyor sebep. Bir iki diş mi diye de tereddütüm oldu.
huysuzluk ağlama değil de yay gibi geriyor kendini

Var canım, benm kızda da gaz oluyor.
Ama bem kısıtlı gıda aldığım için bazen gerçekten gazlı seyler yiyorum, hakkıdır yanı yavrumun
Sabaha kadar pırtlıyor, kurban olduğum çok sevimli oluyor
Uzun zaman sonra kola içmiştim gazlı şeyler diyince acaba dedim ama bugün içmedim ki dün içmiştim
Ayy bilemedim ya :/ Bakalım yarın vs nasıl olacak.

Hahhaha sorma sertse sert bana sağolsun 3 en önemsediğim dönemde stres ve sinir yarattı daha ölürken unuturum heralde... insanlara kolay kırılan bir yönüm yok hatta tam tersi aman derim 3 günlük dünya ama kırılınca da bir daha resmen unutmiyim diye kendime her akşam hatırlatırım... bunlardan biri lohusalıktaydı.

Uzun zaman sonra kola içmiştim gazlı şeyler diyince acaba dedim ama bugün içmedim ki dün içmiştim
Ayy bilemedim ya :/ Bakalım yarın vs nasıl olacak.
Bu kola var ya belki de 3 senedir içmiyordum. İçmemem lazım ya hamileliğimde de bir canım çekiyordu şimdi de
Resmen 1 bardak kaçamak yapıyorum

Bu kola var ya belki de 3 senedir içmiyordum. İçmemem lazım ya hamileliğimde de bir canım çekiyordu şimdi de
ben of ilk hamileliğimden önce günde 2,5 lt kola içiyordum
Bağımlılık resmen. Birden kesince o da gitti tabi şimdi arada içiyorum bir bardak ama o kadar etki eder mi bilmiyorum.

A April wind Ben artık yediğime filan hiç dikkat etmiyorum, hoş önceden de çok etmedim ama, mesela geçen brokoli çorbası içtim bizimki bütün gece zart zurt afedersiniz mızırdanıyor tabi yaparken ama bazen de gazı olduğunu hiç çaktırmadan atıyor

Yaa bende dikkat etmiyordum bir tek mercimek gaz yapmıştı Kırmızı mercimek ve kuru yemiyordum Gazı var da sebebi belli değil ay çok sinir durum Kıvranmasa tamam ama kıvranıyor özellikle uyuturken.

ben of ilk hamileliğimden önce günde 2,5 lt kola içiyordum
Bağımlılık resmen. Birden kesince o da gitti tabi şimdi arada içiyorum bir bardak ama o kadar etki eder mi bilmiyorum.
Ay ben bu akşam içtim kola ondan mı uyumadı acaba bu kadar hızlı etki eder mi gazi olur mu hemen ben aylardır kuru fasulye nohut mercimek yemiyorum hamile iken de yemedim bı bardak kola mi bunu yapıyor

Ay ben bu akşam içtim kola ondan mı uyumadı acaba bu kadar hızlı etki eder mi gazi olur mu hemen ben aylardır kuru fasulye nohut mercimek yemiyorum hamile iken de yemedim bı bardak kola mi bunu yapıyor
Yok yahu gazlı şeyler deyince ve kola da gazlı içecek olunca acaba dedim ama dün içmiştim çocuk bugün hala gazlıydı bence alakası yok kendi kendime çürüttüm tezimi.

Benimki de yapiyor. Derdi ne anlamiyorum surekli karnini one cikarip geriniyor mizmizlaniyor. 2-3 gundur uyutamiyorum da eskisi gibi. Cok zor. Insallah toparlar. Bizim uyku gerilemesi yeno baslamis da olabilir ya da bilmiyorum, belki de dis huysuzlugu. Tek bildigim zor.

Sahi bende onu düşündüm ne zaman çokta dikkat etmedem yiyebileceğiz çünkü canım yeşil mercimek falan çekiyor

:/ kıvranınca derdi var diye üzülüyorum bende yaa bacaklarını kaldırıp indiriyor sırtını geriyor yay gibi rahatlamayınca ağlıyor. İnşallah geçer de rahatlarlar ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…