2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Maalesef benimde bu ay iki kez aurali migrenin tuttu.tek gözüm görmüyor ışıl çakıyor bı saat sonra feci bir ağrı giriyor.iki parol içiyorum iki gün sürüyor mide bulantısı fln mahvetti beni

Merhaba sevgili anneler. Allah sağlık versin sizlere ve bebişlerinize. Sizi uzaktan takip eden bir ağustos annesiyim. Biz son hafta doğduğumuz için Eylül annelerine göre ileride, sizlere göre gerideyiz.

Yeni ve bilmediğim çok şey öğreniyorum yazdıklarınızdan. Bunlardan biride alerji konusu. Mukuslu kaka olayını pek ayırt edemiyorum ama sanırım arada öyle bizimkisi. Doktora söylediğimde kan var mı dedi? Hayır yok dedim çok üstünde durmadı her zaman olmuyor dedim diye. En başta süt ve süt ürünlerini mi kesmeliyim kontrol etmek için? Hoş tükettiğimde söylenemez pek. Deneyimli annelerden fikir almak istedim

Tek tek alıntılayamadım. Allah razı olsun hepinizden. Zor zamana denk geldik gerçekten. Evlatlarımıza uzun hayırlı ömürler versin rabbim onların acısını göstermesin
Amin

@MaYa_MiLa bu arada ay yalancı konumuna düşmeyeyim diye düzelteyim, bestlak alacaktım ben ama arkadaşım galactago önerdiği için ondan almıştım. Sen bestlak yazınca gözümün önünden kaldırdığım içinde direkt öyle geldi aklıma. Yanlış anlaşılma olmasın diye yazayım dedim
Dün içtim ve bariz fark oldu yine. Sabah uyandığımda sağ meme daş gibi olmuş 4 saatte

gece arada hiç uyanmadı mı?

Benim de her regl dönemimde tutar kesin, 2. Gün şaşmaz. Bu sefer ondan sonra oldu ama, tabi dönemler şaştı doğum sonrası.
Kuzenim Hollanda da eczacı, o bir ilaç vermişti Dolormin diye, müthiş bir şey anında kesiyor yan etkisi de az bir ilaç ama emzirriken olmuyor işte
Maalesef benimde bu ay iki kez aurali migrenin tuttu.tek gözüm görmüyor ışıl çakıyor bı saat sonra feci bir ağrı giriyor.iki parol içiyorum iki gün sürüyor mide bulantısı fln mahvetti beni
Ah ahh çeken bilir. Benim de 2. oldu bu bu ay içinde, bu sefer ki gece uyumayla da geçmedi.
Ağrı yağı diye bir şey vardı evde, onu sürdüm böyle yoğun mentollü gibi, başımı da sardım sıkıca öyle uyuşarak geçmiş.

kzılar bebeğiniz oyun halısında kaç dakika kendi başına durabiliyor bu ayda?
Cevap veriyorum durmuyor çünkü dönüyor yüzüstü durmaktan yorulduğu için 5 dakikadan sonra çığlık atıyor. Geri çeviriyorum tekrar dönücem diye uğraşıyor. Ve ilgi istiyor sürekli. Yani sonuç : durmuyor.

esmeralda5 gülmüşsün neden ki : neden güldün komik değil bence üzüldüm bi miktar Durmuyor canını sevdiğim bebem keşke dursa
Hehheh dönüyor 5 dakika sonra çığlık atıyor demene güldüm valla minnoşu hayal ettim de biz de bu ara çığlık atıyoruz ama durup dururken aklıma kabadayı Şaban geliyor keşke ses olsa da ses kaydını göndersem

Ehehe espirisine yazdım zaten. Ama sinir bozucu ya hiç kendi oyalanmıyor yemek yaparken bile 10 kere eline diş kaşıyıcı oyuncak vs veriyorum Keza yemek yerken de. Şimdiden yapışık ikiz olduk

Bizim doktorda önemsemedi alerji doktorunada goturmedim salgindan dolayı kendim 3 haftadır katı diyetteyim ama kaka hala mukuslu sadece kaka sıklığı azaldı ben süt ürünlerini yumurtayı kırmızı eti tavuk balık tahin hepsini kestim baklagilleri yiyorum sadece birde yeşillik felan kakası duzelse bi bir şeyler yemeye başlayacağım dokunuyor mu diye ama yok hala mukuslu ama ek gıda dönemine az kaldığı icin artık mecburen doktora gideceğim ne yedirip yedirmeyecegimi bilmek için genelde bu şekilde katı diyet yapıp belirtilerin geçmesini bekleyip sonra tek tek yemeye başlayıp ne dokunuyor bulmaya çalışıyor anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…